Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Szerintem is vissza kell kapni mert az a jogsin sehiva nem kerül bejegyzésre és ahogy mondták anélkü okmányirodába sem mehetsz :S

5w0rdf15h
pedig kell anélkül okmányirodába nem kapsz semmit

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Magnumrolcsi
Pedig vissza kell...

hátja,és hogyha holnap se érkezik meg? semmit se tudok csinálni csak várni?

Zsolti9014
gratula hozzá!
sztem nem kell azzal, én legalábbis nem azzal hordom, meg apukám sem és talán anyukám sem.

csoxer #4250: türelem. 😄 bár már tényleg kiküldhették volna

Hajrá Magyarország!

én 7.én voltam okmányirodába,de még mindig nem érklezett meg...pedig lassan ittlenne az ideje nem?<#zavart2>

A jogsit avval a kék papírtokjával együtt kell hordani? Ma jött meg<#wink>

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

[HUN]FaTaL
nem kell, van akinek az igazolás kiadásakor vissza sem adták a vöröskeresztes lapot

http://goo.gl/gd6Zi5

Freedom88
nem kell, mivel a jogsit alapból csak úgy adhatják meg, ha az is megvan! ergo a jogsival igazolod azt is.

T.T.

Bandi 18
Nekem már volt ellenõrzésem és eddig nem kérték. De azt tanították hogy nálunk kell lenni de alig fér el a pénztárcában 😄 Hord csak magadnál ki tudja a rendõrnek milyen napja van éppen.

A jogosítvány mellé magammal kell hordani a Vöröskereszttõl kapott igazolást (az elsõsegélynyújtási ismeretek megszerzésérõl)?
Gyors kanyarokban érezni hogy csúszik, de amúgy teljesen normálisan lehet vele menni. Bár rosszabb idõben nem tudom mi lesz...

Szerintem ne a rendõr legyen a visszatartó erõ, hanem a testi épséged. Ilyenkor a nyári gumi eléggé kamikaze, reggelente a dermedt utakon - pláne, ha csak az egyik kerék nyári - úgy fog viselkedni, mintha defektes lenne, egyáltalán nem képes tapadni, elhúzza az autót. Belegondolni is rossz, ha vészfékezni kell...
Ha a rendõr szól érte, mondhatod neki, hogy éppen most kaptál defektet, És ilyen a pótkereked, de egy-két napnál tovább nem érdemes nyári gumival kockáztatni.

Magnumrolcsi
Bátyám mondott valami olyat ha van érvényes útlevelem akkor kevesebb az illeték(vagy mi a szösz). Tud valaki errõl valamitis ?

5w0rdf15h
sajna nem, mivel legalább az elsõ és a hátsó 2 egyforma kell legyen, közlekedni lehet vele csak ha véletlen yard megállít és kiszúrja...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Csao tegnap púpos lett a bal hátsó gumim, lecseréltem a pórkerékre, így ez az egy nyári rajta a három téli mellett. A pótkerék amúgy teljesen ugyanolyan paraméterû mint a többi. Közlekedhetek-e így vele -tudom hogy jogszabályilag nem- biztonságosan visszafogott tempóban?

Magnumrolcsi
Szerdán meglett az elsõsegély vizsga is(második neki futásra), ezenkívül minden elsõre sikeredett. Már csak a papírokat kell intézni hétfõn. 😊

Attila8805
Hali all.
Gondolkozom az A korlátozott jogosítvány letételén és az lenne a kérdésem hogy a rutinon milyen feladatokat kell megoldani?
Elég soakt mentem már nagyobb motorral mert van egy Mitom de ugyebár közúton nem kell szlalomozni meg ilyenekXD

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

HiPPoNaX
Ha a 2 evvel ezelotti rendszer nem valtozott, akkor a Kozlekedesi Fofelugyelet (illetve asszem most mar Nemzeti Kozlekedesi Hatosag) adja ki a vizsgaizgaolasokat, amit a 11. keruletben, a petzval jozsef utca 39. szam alatt talalsz. De a legegyszerubb lenne megkerdezni az oktatodat, neki hivatalbol tudnia kell az ilyet.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Zetorg
a vizsgaigazolást mindig a petzválban adják?
elhagytam a jogsimat és kéne szereznem ilyen igazolást, de nem tudom hova kell menni érte :S

kösziköszi😊

Magnumrolcsi
grat! 😊

Zsolti9014
gratula!

Hajrá Magyarország!

ójee meglett a forgalmi is,igaz elég nehezen,de sikerült😊

Magnumrolcsi
Külföldön(Romániába) lehet jogosítványt csinálni magyar állampolgárnak?

dehogynem, minimumXD amugy ha milliomos vagy és ferrárid van akkor sem kell 300-al hajtani ám azt 😊 lehet motorosként is 525-ös KTM-el kezdeni, nem muszály tépni a száját a gépnek... amugy nekem mindegy, motort veszek ugyis tavasszal, megváltam elsején a DT-mtõl ugyhogy már cask idõ meg pénz kérdése... aztán meg veszek egy tankot <#idiota><#hehe> csak lehet h az tl nehéz lesz s a teljesitmény miatt is sokat kell fizetniXD

#4220 pls valaki!!!<#nezze>

Az autózás a Skodánál kezdődik....a többi csak játék...

[HUN]FaTaL
hm bocsi😄

#4221 <#nezze>

[HUN]FaTaL
forgalomban 17 évesen lehet elkezdeni vezetni, rutinból vizsgázni is csak 17 évesen lehet, a kresz tanfolyamot 16,5 évesen lehet kezdeni és 16,75 évesen lehet kreszbõl vizsgázni

Zsolti9014
gratula!

Hajrá Magyarország!

Sziasztok, régebben írtam ide, azóta is folyamatosan követem a hozzászólásokat. Gratula minden embernek, aki azóta vizsgázott. Én úgy állok, hogy ma fejeztem be az A1-et, egyszerre csináltam meg ezt és az autót, és minden elsõre sikerült.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Bandi 18
Hopp elnézést de hát fél év ide vagy oda 😊 Sose baj ha idõsebb az ember

Zsolti9014
így van, valószínûleg elírta.

Hajrá Magyarország!

"A beiskolázhatóság feltétele a betöltött 16,5 életév. Elméleti vizsgára bocsájtás a 17 éves életkor elõtt három hónappal, a gyakorlati vizsgára a betöltött 17 év a feltétel." <#kacsint>

heló!lehet hogy már kérdezték elõttem csak én nem találtam, de azt szeretném megtudni h kb mennyi idõbe telik a legelsõ kressz órától az utolsó vizsgáig a jogosítvány megszerzése?én december elején kezdem kb mikorra lesz meg? elõre is kössz!

Az autózás a Skodánál kezdődik....a többi csak játék...

Bandi 18
Nem lesz korhatáremelés legalább is eddig nem mondták, ha lesz benne lesz a hírekben is. 17.5 évesen lehet elkezdeni vezetni de a kreszt elõbb is kezdheted.

Firerock
tudom olvassak vissza.megtettem-.-
de nem nagyon értem a válaszokat..
2009.április 10.-én leszek 17
1.lessz e korhatár emelés addig amikor már énis mehetnék?
2.ha nem akkor mikor kezdhetem el ezt az egész folyamatot?
(nem cinikus választ kérnék csak normálisat)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Magnumrolcsi
Köszönöm!
Úgy lesz.

ÉN is gratulálok!!!továbbra is csak ügyesen!!!!

Zsolti9014
gratulálok

Hajrá Magyarország!

Magnumrolcsi
Tegnap reggel sikerült a forgalmi vizsga. Kerékpárossal én is találkoztam pont a zebra elõtt, de nem elõztem meg csak utánna. Már csak elsõsegély van hátra, abból elvileg 2hét múlva vizsgázok.

Köszönöm szépen!!!nem Kecskeméten csak az esõ esett!!

Zsolti9014
gratulálok!

Hajrá Magyarország!

Bandi 18
Grat. Havazott akkor is amikor vezettél?

Sziasztok!!ma Sikeres vizsgát tettem C+E.kat.ból!!minden vizsgázónak sok sikert kívánok!!!

Ja jó, akkor a B marad úgy ahogy volt, ugye?
Mert akkor csak hülyeség volt, amit hallottam...
Bandi 18
ha milliomos vagy, akkor se kéne egybõl nagyba kezdeni, minek?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Amúgy most ez a B1 meg B2 hogy lesz?
Olyasmit hallottam, hogy csak annyi lesz, hogy 2.5 tonna korlátozás, de az nem érdekel túlságosan.
Remélem teljesítmény korlát nem lesz, ugyan elsõ autónak 200 lóerõ alatt gondolkozom, de ha hirtelen milliomossá válnék, akkor nehogy már emiatt ne vezethessem majd a Ferrarim 😄