Jogosítvány
  • Morphin
    nem az a baj h 60-70el megy, hanem h ezzel feltart egy egész sor olyan embert aki épp mondjuk 8óra után nem az országúton szeretné tölteni az idejét. jah és megint a kulcsszó! akik dinamikátlanul mennek...csak azokkal van baj, mert pl behúzódik a felezőhöz, még véletlenül se előzzék ám meg... na mind1
    az én rigolyám az meg amikor engedném be az embert (mert én jófej vagyok) messziről villogok, h menjen már lassítok lassítok, már 0án vagyok, integetek is erre elindul. na az ilyenről próbálok leszokni...ilyenkor dudálni van kedvem h h lehet vki ilyen sügér...tekinget jobbra balra, de azt nem látja h én be akarom engedni
    kamionok: én is utálom őket, autópályás előzés még annyira nem gáz, de egy kétsávos főúton ahol izomból jönnek szembe és ráadásul ugy előznek h akit előznek az kb. alszik és nemhogy kicsit lassítana nem, nyomja neki. szembe persze jönnek, és hát a végkimenetel már csak a szembejövőn múlik(persze kamionosnak tök8 ő 15-20tonna...) más megközelítésből megértem azokat a kamionosokat akik nem figyelnek de mégsem veszélyeztetnek senkit, 8-10órákat vezetni, persze mondhatnánk h ÁLLJ MEG BAROM, aludjáá...ezis egy eshetőség.
    na peace és hanyagoljuk ezt a előzéseslassanmenős témát elvégre is ez jogsi totyik^^