Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Fú de örülnék ha lenne pár eu japán "fosom" 😄 pár BMW, Mazda Rx-7, és a többi "fos" laza csúcstechnikával és igen jó adatokkal hmm.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

"Hát azért nem láttam még 170 el repesztõ dácsia lógánt.XD"
Úgy elsuhan hogy meg se látod.<#mf2>

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

[HUN]FaTaL
japcsi meg eus fosok😄 lol..

http://goo.gl/gd6Zi5

Nahát istenem, nem az amcsi verdáknak sok a fogyasztása, hanem a japcsi meg az eu s fosoknak ultra kevés.:S

Tufa
+1 benzinkút ezekhez 😛
Haverom vett nemrég egy 72es ford ltd-t, 6.6os motorral. Õ azt mondta hogy simán ellehet vele járni 30liter körül ha nem nyomja 😄

Fenének kel terepjáró:S
Kell 1 70 es dodge challenger vagy 1 69 es camaró azt kész.😊

Sanyix
Viszont bazinagy terepjáróval szépeket lehet repülni ekkora sebességnél, meg jókis bukfenceket csinálni 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bandi 18
Hogy neked semmi nem jó 😄😛. Remélem Suzukin fogsz tanulni 😄. De minek is tanulókocsinak valami drága gépet úgyis elõbb-utóbb megtöri a delikvens.

Ja ok, az még úgy ahogy, de ase nagy szám..vacak b kategóriás alváz:S

5w0rdf15h
a ford fusionre mondtam

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Hát azért nem láttam még 170 el repesztõ dácsia lógánt.XD

5w0rdf15h
hát suzukinál jobb

<#mf2>keci!!XD
Hehe, majd 1 szer kocsiutann kötlek azt lemegyek az adriára.😊
Akkor sajnálhatod a kocsit😊

Tomo15
Köszi!
Bandi 18: hát remélem nem lesz különösebb probléma😊
Zoolee: tõled még egy Daciát is sajnálnék<#gonosz1><#vigyor5>
<#mf2>

[HUN]FaTaL
Sok sikert a vezetéshez és a vizsgákhoz is

http://goo.gl/gd6Zi5

Magnumrolcsi
Úgy hallottam, hogy 18éves korra akarják kitolni mert akkor leszel csak nagykoru és teljesen büntethetõ.

#3936 zoolee, a Fusion jó kocsi, Nekünk 2,5évig volt egy 1.4TDCI, 160e km volt benne, hibátlan volt(csak ez se bírja ha télen hegyrõl lefele árokba mennek, neki a fának)

Bandi 18
Elég magas építésû, de legalább hozzászoksz a nagyobb verdákhoz is 😊

Sanyix
Hát amiket te szeretsz azok sem éppen a legjobbak 😊 sõt konkrétan szarok 😄

Grat..
Uff..nem a leg jobb verda:S

Tomo15
Ma megyek elõször rutinra<#smile> Egy diesel Ford fusionon fogok tanulni.
<#idiota><#vigyor>

Bandi 18
Hát ha ilyen felfogásod van remélem nem találkozunk az utakon 😄

Há' a fogyasztás az elhiheted annyira érdekel, mint, hogy a saját alsógatyámon alszom..XDXD
Az meg csak nekem jó, mert akkor én maradok életben.😊
Am akinek van pénze amcsi verdára annak benyóra is van pénze.

Sanyix
Hanem, hogy 8x annyit fogyasszon, és akivel karambolozol azt biztos konzerdobozzá nyomja szét 😊

Az is az, de az a kasztni amibe azt berakják az 3-4x jobb mint 1 szutyoké..
Am ha nekem lehetõégem, akkor ameriki verdát szeretnék amiben nem a sebesség kihasználására lesz 200-250 ló.😛

Bandi 18
Na éppen ez a veszélyes mikor a kezdõ jogsi mellé párosul egy 200-250LE-s verda.

De most vagy 1 lancer evo 9 est akar mutter vagy 1 audi s6 ost..
Ígaz azt én szeretném ill kéréelelem jobban, de mind a 2 nagyon szép és mind a 2 t nagyon szeretem.😊Szal elméletileg jövõévebn lesz nyú verkli.😊

Jaja..
Nekem nem tetszik az új szutyok...
A régi se, de a motor a régiben nagyon jó...azt levéve, hogy csak 67, de szétégett hátsó dobbal lehet 80 is..😊
Szal a lényeg, 2 hete horvátba én ~90, mutter ~65 tesóm ~65 féltesóm ~70 +80-90 kiló a csomagtartóba volt, hogy megvolt a 170!!😛

5w0rdf15h
nem is mondtam h egy kategória lenne csak arról volt beszéltem h 100x jobban megéri venni egy pár éves golfot külföldön ami alig futott mind h venni egy új suzukit....árba ugyanaz, 10-12ezer euroért nagyon jó kis Golfokat lehet venni vagy akár nagyobb kategóriásakat is 5-6 évesben és azért egy német autó nem 5-10 évet tart

a tények, a vasak mennyisége nem ezt mutatja...

Ez ám a filozófia, Suzuki Suzuki marad, 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

shad0w
én az esetek 90%ban egy régi swiftet vezetek, 6-7 éves de nagyon jól karban van tartva, motorikusan nagyon jó, 1.3as, max 180at lehetett eddig kihozni belõle, de a 140 még laza utazótempó vele, a fékeket rendszeresen megnézzük és ha kell cseréljük tárcsát, dobot, a gumik jó minõségûek rajta, tehát ha kell meg tudok állni, ha kell be tudom venni a kanyart nagyobb tempóval is... higgyétek el, aki tud vezetni, ismeri az autót és figyel rá az nagyon jól elvan egy régi swifttel is... az persze egészen más kérdés h ha mégis ütközésre kerül sor akkor valszeg elég rosszul járok benne, sajnos ez igaz.

a családban van új swift is. elég sok autót vezettem és nyugodtan mondhatom h az új swift semmivel nem rosszabb mint mondjuk az új polo, vagy a 207-es, sõt sok szempontból jobb, azért az már egy nagyon korrekt autó. az meg ismét másik kérdés h annyi pénzért amennyibe az kerül más lehet h mást venne, de pl ahogy tesómék vették, olyan felszereltséggel olyan árban nem kaptak volna autót, szóval õk nagyon jól jártak vele, és szeretik is azt az autót.

amúgy ha már a suzukiknál tartunk, az ignis tetszett a legkevésbé, és a wagon r sem volt vmi túl jó... ezek persze csak az én véleményeim.

don't give a fuck

Zsolti9014
végülis kár ezen vitatkozni. jó hogy a VW jobb, nem hasonlítható össze a kettõ, de a maga árkategóriájában azért: szívesebben vennék Suzukit mint Chevrolet-Daewoot (bár papám Matiza aranyos kisautó), vagy Dacia Logant, vagy mittomén

ezért inkább menjünk efemezni

Hajrá Magyarország!

5w0rdf15h
suzuki az suzuki marad...

IV-es v V-ös Golf mellett elbújhat

Basszzus, egész más kategória -😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

5w0rdf15h
azaz hús csak nem jutott hirtelen eszembe 😄

Zsolti9014
olcsó húsnak 😄
de ezzel az utolsó hsz-emmel azt akartam tisztázni, hogy nem vagyok értetlen, ill. nem magyarázol hiába. csak mindkettõnknek más az értékrendje.

off vége valóban.

Hajrá Magyarország!

amúgy én azóta "rajongok" ezért a márkáért mióta rendõr ismerõsünk megmutatta a halálos balesetek statisztikáját, h melyik autóval történik a legtöbb halálos kimenetelû baleset

Régi Swift volt az

5w0rdf15h
az biztos h olcsó csak hát van az a mondás h olcsó lének...

off vége

mondjuk a 207 nagyobb kategória 😊

Zsolti9014
azért ha az utolsó mondatomat elolvasod, abból kiderül hogy én maximálisan elhiszem amit írsz, csak hát neked is be kell látnod hogy azért az autók ára között nem kicsi a különbség.

Hajrá Magyarország!

5w0rdf15h
jó mind1 majd ha több fajta autót vezettél és nagyobb tapasztalatod lesz meglátod h szinte minden autó felülmúlja mind kényelem mind pedig vezetési élmény szempontjából a suzukikat 😊 addig hiába is magyarázom

amúgy én azóta "rajongok" ezért a márkáért mióta rendõr ismerõsünk megmutatta a halálos balesetek statisztikáját, h melyik autóval történik a legtöbb halálos kimenetelû baleset

Zsolti9014
bár most nézem: P207 bõl a legkisebb 2,699 millió

de nem is mondom én azt hogy ezek az autók nem jobbak a Suzukinál. Ezt egy másodpercig nem állítottam.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
A Golf az egy másik kategória. Annak az alapára 3-3,2 millió, míg a Swifté 1,8-1,9. Peugeot 207-ben meg még nem ültem 😄

A VW-ek közül a Polo áll kategóriában közelebb a Suzukihoz, de az sztem nem nagyobb semmivel. sõt hátul kisebb is a hely.

Hajrá Magyarország!

5w0rdf15h
IV-es v V-ös Golf mellett elbújhat

Golfok és a kis 207es Peugeot szvsz egyáltalán nem szûk autók

új Swift teljesen korrekt

Minden kisautó szûk 😊

Zsolti9014
bár sztem le is zárhatjuk (zárhatom-hiszen én voltam a hiás 😄D) eme eszmefuttatást, mielõtt szétoffoljuk a topikot. 😄DD

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nagybátyám is 190 körüli. neki kényelmes volt. 😄
persze az is sokat számít hogy mihez viszonyítunk, ill. kinek mi az igénye/lehetõsége.
nekünk 2,5 millió volt ez a kocsi, apám 25 éve vezet és szerel rengeteg fajta autót. neki ez az elsõ új autója. ilyen árban új autót ezzel a felszereltséggel nem nagyon kapni ma Mo.-on. term. nem olcsó ez sem, de nekünk ez a max. amit megengedhetünk magunknak.
én pl. Polon tanultam vezetni (igaz az 2004-es volt), de nekem annál ez jobban bejön.

persze mindenkinek megvan a véleménye, ill. mint írtam: igénye/lehetõsége. a Trabik, Skodák, Polskik, Zsigulik után ez szinte már luxus.

Hajrá Magyarország!

5w0rdf15h
190 centi körül 😊

Zsolti9014
kicsi, kényelmetlen
mekkora vagy te vazze? 😄D

Hajrá Magyarország!