Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Úgy elsuhan hogy meg se látod.<#mf2>#mf2>
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Haverom vett nemrég egy 72es ford ltd-t, 6.6os motorral. Õ azt mondta hogy simán ellehet vele járni 30liter körül ha nem nyomja 😄
Kell 1 70 es dodge challenger vagy 1 69 es camaró azt kész.😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Hehe, majd 1 szer kocsiutann kötlek azt lemegyek az adriára.😊
Akkor sajnálhatod a kocsit😊
Bandi 18: hát remélem nem lesz különösebb probléma😊
Zoolee: tõled még egy Daciát is sajnálnék<#gonosz1>#gonosz1><#vigyor5>#vigyor5>
#3936 zoolee, a Fusion jó kocsi, Nekünk 2,5évig volt egy 1.4TDCI, 160e km volt benne, hibátlan volt(csak ez se bírja ha télen hegyrõl lefele árokba mennek, neki a fának)
Uff..nem a leg jobb verda:S
Az meg csak nekem jó, mert akkor én maradok életben.😊
Am akinek van pénze amcsi verdára annak benyóra is van pénze.
Am ha nekem lehetõégem, akkor ameriki verdát szeretnék amiben nem a sebesség kihasználására lesz 200-250 ló.😛
Ígaz azt én szeretném ill kéréelelem jobban, de mind a 2 nagyon szép és mind a 2 t nagyon szeretem.😊Szal elméletileg jövõévebn lesz nyú verkli.😊
Nekem nem tetszik az új szutyok...
A régi se, de a motor a régiben nagyon jó...azt levéve, hogy csak 67, de szétégett hátsó dobbal lehet 80 is..😊
Szal a lényeg, 2 hete horvátba én ~90, mutter ~65 tesóm ~65 féltesóm ~70 +80-90 kiló a csomagtartóba volt, hogy megvolt a 170!!😛
Ez ám a filozófia, Suzuki Suzuki marad, 😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
a családban van új swift is. elég sok autót vezettem és nyugodtan mondhatom h az új swift semmivel nem rosszabb mint mondjuk az új polo, vagy a 207-es, sõt sok szempontból jobb, azért az már egy nagyon korrekt autó. az meg ismét másik kérdés h annyi pénzért amennyibe az kerül más lehet h mást venne, de pl ahogy tesómék vették, olyan felszereltséggel olyan árban nem kaptak volna autót, szóval õk nagyon jól jártak vele, és szeretik is azt az autót.
amúgy ha már a suzukiknál tartunk, az ignis tetszett a legkevésbé, és a wagon r sem volt vmi túl jó... ezek persze csak az én véleményeim.
don't give a fuck
ezért inkább menjünk efemezni
Hajrá Magyarország!
Basszzus, egész más kategória -😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
de ezzel az utolsó hsz-emmel azt akartam tisztázni, hogy nem vagyok értetlen, ill. nem magyarázol hiába. csak mindkettõnknek más az értékrendje.
off vége valóban.
Hajrá Magyarország!
Régi Swift volt az
off vége
Hajrá Magyarország!
amúgy én azóta "rajongok" ezért a márkáért mióta rendõr ismerõsünk megmutatta a halálos balesetek statisztikáját, h melyik autóval történik a legtöbb halálos kimenetelû baleset
de nem is mondom én azt hogy ezek az autók nem jobbak a Suzukinál. Ezt egy másodpercig nem állítottam.
Hajrá Magyarország!
A VW-ek közül a Polo áll kategóriában közelebb a Suzukihoz, de az sztem nem nagyobb semmivel. sõt hátul kisebb is a hely.
Hajrá Magyarország!
Golfok és a kis 207es Peugeot szvsz egyáltalán nem szûk autók
Minden kisautó szûk 😊
Hajrá Magyarország!
persze az is sokat számít hogy mihez viszonyítunk, ill. kinek mi az igénye/lehetõsége.
nekünk 2,5 millió volt ez a kocsi, apám 25 éve vezet és szerel rengeteg fajta autót. neki ez az elsõ új autója. ilyen árban új autót ezzel a felszereltséggel nem nagyon kapni ma Mo.-on. term. nem olcsó ez sem, de nekünk ez a max. amit megengedhetünk magunknak.
én pl. Polon tanultam vezetni (igaz az 2004-es volt), de nekem annál ez jobban bejön.
persze mindenkinek megvan a véleménye, ill. mint írtam: igénye/lehetõsége. a Trabik, Skodák, Polskik, Zsigulik után ez szinte már luxus.
Hajrá Magyarország!