Jogosítvány
  • kas123
    hmm nekem is megvan már a jogsi (fél éve kb)
    kreszvizsga: 15 perc alatt végignyomtam és kiírta a 69 pontot :), ezen megörülve fogtam a telómat és lefényképeztem :).
    -vizsgabiztos emelkedett hangnemben: "többet ilyet ne csináljon".
    -válaszom: "többet ide nem jövök"

-elsősegély vizsga: csávókám elesett motorral, és vérzik a lába, milyen vérzés ez és mit csinálok...elmodntam neki, a b kérdést nem is kérte.
    A velem vizsgázó csaj meg sz@rt se tudott, így súgnom kellett neki. A VB a végén mondta neki h majd odakint köszönje meg nekem a segítséget.

-rutin: Szakadó esőbe volt a vizsga. Egy kis bungalló szerűségbe kellett bemenni, ott húzni 2 kártyát (így választottuk ki a választható feladatokat). Elmondtam neki h milyen főbb dolgokat ellenőrzünk indulás előtt (mivel látta h vágom, nem kérdezett bele részletesebben). A végén elregéltem neki a kerékcsere folyamatát és mentünk is a kocsiba :).
    Szépen megcsináltam a kötelezőt utánna az y megfordulást és átmentem :D.
    a vizsgabiztos a végén "ma messze ön volt a legjobb".

-forgalmi: ismét esőben, kikaptam a legszigorúbb vizsgabiztost akit lehetett(láttam a vizsgalapját, és 7 emberből 1 ment át addig nála (+ előttem vezetett 1 srác, és visszafelé már az oktatója vezetett vissza :)). Körbenézette velem a kocsit, utánna elindultunk. Laktot területen kívül azt vettem észre, hogy 100nál van a sebességjelző :D, nxeltem egyet és lassítottam. Majd a városba a főúton 65ről lassítottam le 55re. A könnyen bevehető kanyarokat 3masba csináltam. A kötelező feladatokat simán teljesítetem és úgy 25 perc után mondta a VB, hogy térjünk vissza a vizsgaindulási helyre. Ott elmondta h észrevette, hogy többször is a megengedett sebességkorlát fölött voltam, de jól csináltam, mert ha a többi kocsi 60nal megy akkor én sem döcöghetek 50nel. Így gratulált és további balesetmentes közlekedést kívánt :).

ennyi az én jogsis történetem :)