Jogosítvány
-
hát figy, nekem 18 éves fejjel egy sedan G astrám van 1,7 diesel és sajnos nincs benne ABS és a fékek sem tul WRC-sek XDD...ilyen szituácio pedig egy volt ami hasonlit...
szal enyhe köd, erdei út 70-80 (sajna kinnt hagyták a 40es táblát XD)a látási viszonyok nem voltak nagyon szarok, köd lámpával kicsit lehetett enyhíteni a helyzeten...épp egy hosszú kanyar elejéhez érkeztem amikoris láttam h jönnek szembe(esélytelen átvágni)és hirtelen előttem volt egy kuvasz méretű "szakadt" kutya, nyílván azt sem tudta hol van, a lényeg a lényeg h nekem (akkor kb. 2 honapos jogsival) volt annyi "lélekjelenlétem" h ha nemis satu de annyira nyomtam a féket h nem blokkolt és kb 10 centivel mentem el a kutya mellett...a patkára sem mentem le...nemkell mondanom h remegett a lábam még fél óráig...(hugom meg anyósülésen jajveszékelt...)
tudom nem nagy szám vagyis "csak" egy kutya, de eltudom képzelni h egy kevésbé jo reakcioidővel rendelkező nő simán beszáll a fák közé
kitudja hány ilyen történik nap mint nap...én egyeseknél korlátoznám a kocsi "megvételének" szabadon megválaszthatóságát (de jol megfogalmaztam...)na jo tudnék mondani pesti létemre ezer példát ami megesik velem nap mint nap, de sajnos ez már-már általános dolog minden pesti autos életében...
jó8,hnap töri írásbeli