Jogosítvány
  • shad0w
    én az esetek 90%ban egy régi swiftet vezetek, 6-7 éves de nagyon jól karban van tartva, motorikusan nagyon jó, 1.3as, max 180at lehetett eddig kihozni belőle, de a 140 még laza utazótempó vele, a fékeket rendszeresen megnézzük és ha kell cseréljük tárcsát, dobot, a gumik jó minőségűek rajta, tehát ha kell meg tudok állni, ha kell be tudom venni a kanyart nagyobb tempóval is... higgyétek el, aki tud vezetni, ismeri az autót és figyel rá az nagyon jól elvan egy régi swifttel is... az persze egészen más kérdés h ha mégis ütközésre kerül sor akkor valszeg elég rosszul járok benne, sajnos ez igaz.

a családban van új swift is. elég sok autót vezettem és nyugodtan mondhatom h az új swift semmivel nem rosszabb mint mondjuk az új polo, vagy a 207-es, sőt sok szempontból jobb, azért az már egy nagyon korrekt autó. az meg ismét másik kérdés h annyi pénzért amennyibe az kerül más lehet h mást venne, de pl ahogy tesómék vették, olyan felszereltséggel olyan árban nem kaptak volna autót, szóval ők nagyon jól jártak vele, és szeretik is azt az autót.

amúgy ha már a suzukiknál tartunk, az ignis tetszett a legkevésbé, és a wagon r sem volt vmi túl jó... ezek persze csak az én véleményeim.