Jogosítvány
-
Easy Rider #3327 ez már kifacsarás, egy, kettő itt pont az a helyzet áll fent (a rajz szerint) hogy én most indulok, ha a másik nem indul, akkor egyértelmű
avagy, ha nem most indulnék, akkor is látnám hogy jön-e, mert lehet neki esetlegesen zöld is (nem erről a nyilas lámpáról bewszélek, legyen akármi más) akkor persze nem fékez, azt látod, ha meg neki piros, akkor vagy megáll, vagy el sem indul
én azon a véleményen vagyok, hogy a KRESZ fele hülyeség, ugyanis sok helyzetben biztonságosabb, ha józanul gondolkodik az ember, és nem a KRESZre bízza magát
tanuló autó vizsgázik, lámpa előtt vészvillogós autó áll, tegyük fel, hogy pont a záróvonal előtt, te kikerülöd, de hogy vissza tudj menni a sávodba, már át kell lépned a záróvonalat, de ugye a KRESZ azt mondja, hogy záróvonalat nem lépünk át! az autó meg szabályoasn várakozott, tiltó tábla ugyanis ilyen helyeken nincs, KRESZben meg szabály nincs rá, hogy ott nem várakozhat, tanuló meg vacicál, hogy most akkor visszamenjen vagy ne? görcsösen beleverik a KRESZ szabályokat, és meg fog bukni egy ilyen helyzetben...