Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mabbak
így van én is jogsi nélkül járok...errefelé divat a 12-14 éves gyerek a simpsonon a susnyásba...
másik kérdés h segédmocival h akarsz endurózni?
tigeroo
ismerõsöm faluban él, 2x ment ki a fõútra robogóval és 2x ellenõriztették a zsernyákok.. nekem a földút elõtt a fél városon kéne átvergõdnöm :S

meg lenyomnák pár segg robogóst, gumiszíjra, meg sportdobra veri magát az összes
csm
határba minek jogsi?

BMW 325 iX Rallye Car :)

tigeroo
hát azzal az MZ-vel még sokáig nem fogsz furikázni😄

mostmár nekem is lassan el kellene kezdeni a smkp-s jogsit..nyárra meglenne, és enduróznánk a határban😄!
csm
ha lerakod az A1 jogsit akkor az 2 évig gyakorlójogsi, utánna teheted nagy A-ra

HiPPoNaX
16 evesen A1-et tehetsz le (125ccm-ig + van vmi teljesitmeny/suly korlatozas), 18 evesen A korl. (250ccm-ig + ugyanugy teljesitmeny/suly korlatozas) es 21 evesen teheted le a nagy A-t. Oszd be neked mi kell.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Valamint a 21. életév betöltésével páv különbözeti vizsgával akár egybõl le teheted a nagy A-t. De az eu-s szabályok miatt mintha könnyítettek volna a szabályon és a páv helyett elég a pályán végigtolni a kétkerekût. Ne vedd 100 %-ra de nekem ez a legutóbbi érteslésem. Valamint ha "túl korán" kapsz A-s jogsit és meghalsz vagy más ember halálát okozod akkor nem vállalok semmiféle felelõséget azért mert tájékoztattalak. És ezt vedd komolyan! Nem véletlenül volt régebben többlépcsõs ez a rendszer!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Balo
figyelj, az köbcenti, tudod köbméter...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Tarajos Sül
Nekünk van egy MZ moci,(250m3,köpcenti 😊),és mondtam a fateromnak,hogy majd én is lerakom rá a jogsit,mert most M-re van nekem!

Állitólag,nem lehet simán csak letenni nagy motorra,és már mehetek is 250-essel!

A faterom szerint elõször 125 köpcentire,utána 150-re,és csak utána lehet 250 köpcentire letennem a jogsit!

Ez igy van?
(végülis igaza van,mert ha van A-s jogsim,akkor nem mehetek 250 essel egybõl,mert nagymotor,és végülis nagymotorra is van meg a jogsim csak kisseb motorra!
csm
sziasztok. én holnap megyek vezetni A1 jogsira. vkinek van ilyen? mik a tapasztalatai?

tigeroo
ne izgulj, gecc!! figyelj az órákon, és vedd komolyan adolgot..otthon elolvasod párszor és imádkozz hogy ne szívós tanárt kapj
Yulcsa
sajnos még igen😄
és köszi, jövõ csütürtök pedig a vizsga napja.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Balo
Hidd el nem ez lesz a legnehezebb vizsgád ha még elõtted áll az egyetem😊

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Yulcsa
aham... köszi a tippeket! remélem szerencsém lesz, most indulok a második elõadásra.
csak ne izgulnék annyira a vizsga elõt:S😄

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Sanyix
Attól függ, hogy milyen lesz, hogy milyen a vizsgáztató, van sok rendes, akik átrúgdosnak, még akkor is ha alig tudsz valamit, de van pár nagyon szemét, akik képesek olyat is kérdezni amit nem is kell tudni, nem is tanítják...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Balo
Könnyû lesz, ne aggódj, csak figyelj oda elõadáson.

Yulcsa
hali mindenkinek!

én tegnap voltam, illetve ma megyek még az egészségügyi tanfolyamra, és jövõ csütörtökön már vizsgázom is belõle:S😞(((
nagyn félek:S
mik vannak benne?
valaki help plíz... thx

mabbak
egy öregember így magyarázta, mikor megkérdezték, mit jelent a tábla az egyirányú utca inkompatibilis oldalán:
gyünni lehet, csak menni nem 😊
bertino
nekem is annyi volt 😞
de projector és laptop nélkül 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mabbak
ez tök jó, 50-55 éves vicces emberke a tanfolyam-vezetõ, lazán bejött asztalra felrakta a prodzsektort, leptopot, oszt képpel illusztrálva megkezdte az okítást 😄
mondjuk kicsit sok ez a 4 óra egyfolytába, de szünettel ki lehet bírni
mabbak
ha ez most nekem, akkor, akkor annyit, h csak azért megyek minden szombaton, mert ez egy diákéletet kímélõ tanfolyam 😊 (ergo csak szombaton van)
nem tudnám összeegyeztetni a hétköznapi hajtással 😄
Sanyix
Nekem meg sem volt a könyv, és átmentem 😊 csak a tanfalyomon nagyon sok mindent megjegyeztem, meg megvolt a pont az a program amit használnak a kreszvizsgánál, gyakorolgattam egy kicsit, elmentem vizsgázni és 8 perc alatt megvolt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ahhoz, hogy jogsid legyen tanulni is kellene.
Sajnos az utóbbi tanfolyamokon a Tisztelt halgatók azt hitték, hogy elég a könyvet kiolvasni és már tuti a vizsga.
Tehát a tanfolyamon való aktív részvétel,és a könyv ELOLVASÁSA (értelmezése)szükséges.
Üdv.minden jogsit megszerezni kívánónak!
tigeroo
én 50ccm-es motorra fogok menni április elején
Istencsászár
Pedig télen jó😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sanyix
De lehet hogy zuhogó jégesõbe, 200 km/h-s szélben szerezhetsz xp-t 😊 nyáron egyre furcsább az idõjárás 😄

mabbak
ha minden jól megy szombaton kezdem a kresz-tanfolyamot. 2-6-ig 4 órán keresztül, de csak minden szombaton, aztán, majd nyáron mehet a rutin + a forgalom
szal elvileg augusztusban már lesz jogsim, jó is lesz nyári,száraz utakon szerezhetek egy kis xp-t 😊
shad0w

don't give a fuck

tigeroo
well, thx

kreszt írtam be, de igazad van, köck

*UPTADE*

linket , lécci, 😊
NSTSpider
Üsd be a googleba,hogy "kresz táblák" és amit elsõnek kidob http://web.b-m.hu/belugy...... így ketdõdik az jó oldal elég hosszú nem akartam belinkelni.

Tarajos Sül
És a vonatoknak nincs uj forum? 😄DDDD

Végülis ha nem lenne vonat,buszoznék kb 50 km-t!
tigeroo
nemtudtok egy olyan oldalt ahol a KRESZ-ben létezõ összes tábla jele és "értelmezése" megtalálható?
Csiaki
Most nézem, ez nekem meg van! Konkrétan olyanra gondoltam mint ez amit tól a gyerek!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Csiaki
Thx!<#eljen>

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Csiaki
Tévedés ne essék, van jogsim 4 éve B-re A korlátlan is, szal nem gyakorlásként kellene!<#vigyor3>
Csak szórkozni.<#wilting><#papakacsint><#vigyor2><#wow3><#beka3>

bertino
<#eljen>

tigeroo
az életben tök más minden..ha a kreszt tudod akkor semmi baj nem lesz
Csiaki
Pedig az jó lenne!<#vigyor4>

bertino
van, a címét most nem tudom, de én is nyomtam már vele

Csiaki
Kicsit OFF!

Nem tud valaki olyan játékot amiben rendes szabályok szerint lehet szerezni jogsit? Akár autós akár motoros jogsihoz, de inkább a motoros lenne a lényeg!
Köszi!

ON!

Tarajos Sül
Gratula én is
akyyy
grat😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Istencsászár
😄DDDDDD õõõ jobb mint az nfsmw

Zetorg
és ez elég élethû volt, vagy még túl árkád? <#ravasz1>

Istencsászár
Sikerült a Forgalmi😊 hállelúja

lamase
beteg😄DDD

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

bertino
"Sebességbe kéne tenni! Nem, nem rögtön RAKÉTA fokozatba"

hát ezen nagyot röhögtem, ez nagyon tetszik!! 😄DDDD

Pigo
z oktató monológja...

Hát igen! Ismét egy új csoport. Szóval maguk akarnak megtanulni vezetni, akarom mondani jogosítványt szerezni. Remélem bukósisakot mindenki hozott magával! Nem, nem az a macakendõ ott az idõsebb hölgy fején nem lesz elég! Akkor bemutatkozás! Ez itt az autó. Még 0 km-es, de ahogy magukra vetem a tekintetem, 10 km-nél nem fut többet totálkárig.

Nincs benne ABS, sem EDS, de ÁFA az van, úgyhogy vigyázzanak. Elõre felhívom a tisztelt tanulók figyelmét, hogy a jogosítványt nem a vizsgaidõ alatt a szélvédõre gyujtött gyalogosok száma alapján kapják meg! Kérem az elsõ kamikázét! Hölgyem, ha már most eltakarja a szemét, mit csinál majd közvetlen balesetveszélynél? Akkor induljunk! Jaj, de ügyesen elindította, pedig a kulcs még itt van a zsebemben.

Mondja mi a tisztelt férje foglalkozása? Nagyon szép volt ez a rutinkör!!! Miután az a két úr ott elõveszi az emelõt és felemeli a kocsit, addig a többiek megpróbálják a még használható bójákat a kocsi alól kiszedni és újra felállítani. Maga miért nem szállt még be? Hogy nincs nyitva az ajtó? Uram ez nem busz, hogy mindent a sofõr csinál! Húzza fel a kilincset! Ne annyira...! Hogy áll az az ajtó? ... Mint a Lamborghinin!

Óóóó, ismét egy hölgy, nagyon jó! Hogyan kedves?! Ja hogy szimpatikusak a pedálok? Árulja el nekem milyen tanuló volt?! Aha, látom tovább nem jutunk, ezért lámpát kapcsolgatni megtanítom. Ha egyet kattint semmi sem történik, ha kettõt, akkor a szembejövõ csúnyán villogni kezd, ha hármat, akkor...neeeee! Tudtam, hogy letöri! Ki jön? Magácska elég fiatal! Igen, tényleg nem zsetonnal megy, maga nagyon jó megfigyelõ. És áramszedõ sincsen hátul, úgy bizony! Nem kémnek készült valamikor? Ha kigyönyörködte magát a visszapillantó tükörben, talán indulhatnánk. Szépen engedte fel a kuplungot, de ha gyakran fog így elindulni, a várakozók asztmát kapnak a gumifüsttõl! Uram, ha becsatolta magát indulhatunk. Mit csinál? Ez nem bicaj, hogy a két szélsõ pedált felváltva kell taposni!

Most kimegyünk a forgalomba. Balra van egy teherautó, vigyázzunk! Igen ez itt jobbra a járda, ahol most megyünk, most egy kicsit balra, vissza az útra! Én a villanyoszlop után gondoltam, nem vele. Ha gyakrabban fékezne, a Zil hátulja nem hagyna olyan mély nyomokat a motorháztetõben. Fektessem az anyósa képét a fékpedálra, hogy rá merjen lépni?? Jöhet a következõ! Mit kérdezett? Hogy miért van a kocsinak csak a két oldalán kerék?

Szerintem ennyi esélyt még adhatunk a gyalogosoknak, vagy nem? Hát ahogy maga kormányoz, még a kéményseprõ sem érezheti magát biztonságban. Igen a tetõn! Ugye maga szokott Forma-1-et nézni? Ne is kérdezze, a fordulatszámból jöttem rá. Most éppen az infravörös tartományban van a mutató, látja? Kiértünk a lakott területrõl, most gyorsíthatunk 80-ig.

Tökéletes, de itt már nem kell végig egyesben menni, mint a rutinpályán! Kapcsoljon kettesbe! Áááá, ha a kuplungot benyomta volna, a váltót még talán megvette volna a bontó. Kérem a következõt! Ha tudtam volna, hogy maga így vezet, bukócsövet szereltetek az autóba! Amint látom, maga mindent kihozott a motorból, beleértve a fõtengelyt is. Igen az röpült ki az elõbb.

Sebaj, már úgyis törzsvendég vagyok az autószerelõnél. Maga az utolsó? Kár, pedig még nyitva van a roncstelep! Miért nem megy? Sebességbe kéne tenni! Nem, nem rögtön RAKÉTA fokozatba. Hogy kapcsolgat? Mint egy zárlatos telefonközpont. Lottóznia kéne, tudja! Nyolcadszorra még senkinek sem sikerült ma megtalálni az egyest. Jöjjön, maga lesz az utolsó! Nem mohikán, ne féljen! Most meg hová fut? A WC nem arra van!

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Tarajos Sül
<#eljen>