Jogosítvány
  • H. Peti
    Ha kérhetem, akkor engem ne minősíts, mert egyántalán nem is ismersz. Azért annyit elmondok neked, hogy amikor a rutinpályán gyakoroltunk, egyszer nem mondta az oktatóm, hogy nem megyek elég gyorsan a "gyorsítás - lassítás" feladatnál, hogy ez nem lesz elég a vizsgán,, fogalmam sem volt, hogy van ilyen hibalehetőség, mivel ezt el sem mondta, papírom sem volt, hogy mik a rutin vizsgafeladatoknál az azonalli bukást eredményező hibák. Annyit mondott, hogy mindenhol indexeljek, kivétel a szlalom, és a tolatás, ezeknél csak az elindulás tényét kell jelezni, de ez persze minden feladatnál így van. Másodszorra mostmár minden más lesz, mert megkaptam a vizsgalapot, amin le vannak írva az önmagukban bukást jelentő hibák stb. Szóval így azért elég vicces volt ez a vizsga, na mindegy én nagyon hülye vagyok szerinted, de te nagyon okos vagy, ez a lényeg.
    Más téma. Beszéltem ma az oktatómmal, végül érdekes módon, nov.6-án mehetek vizsgázni 11-re (ezúton is köszönet a iskolavezetőjének, tanárának, aki rendes volt és intézkedett, nem csak dumált). Azt mondta egyébként a szakoktatóm(vezetés), hogy a főnöke(iskolavezető) közbenjárásával sikerült intézni nov. 6-ra időpontot. Ezekután, ahhoz képest, hogy eddíg mennyire nem ért rá(m), kérdeztem, hogy pótórákat van e lehetőségem venni vizsga előtt, gondolom nem nehéz kitalálni, hogy tudtunk nov 3-ra időpontot egyeztetni 5000-ért(2X45 perc):). Ennyit erről. Pénz beszél, kutya meg ugat... Mostmár csak ügyesnek(illetve CaviaR szerint nem nagyon hülyének) kell lennem, egy emberibb vizsgabiztost kell kifognom és talán sikerül átmennem. Na majd meglátjuk.