Jogosítvány
  • H. Peti
    Sziaszok!

Köszi a gyors reakciókat :)
    Szóval úgy tervezem, hogy következő rutinvizsgán még vele maradok akármikor is lesz. Ott ha megbukok megint, azonnal váltok, ha átmegyek, akkor szerintem leülünk és átbeszéljük, hogy akkor mi hogy legyen forgalomnál, tudunk e valami húzosabb ütemtervet tartani, vagy nem. Ha nem jutunkdűlőre, akkor csakis a váltás jöhet szóba. Majd meglátjuk. Az iskolának nem írom most még a nevét le, amúgy a blahánál van ennyi mondok azért ;). Szóóval, igen, az iskola egyébként nem rossz, nagyon kedves családias hangulata van az egésznek, nem is túl drága,korrekt kreszoktatás, az hogy a gyakorlati oktatók ilyenek...hát ez nem tudom kinek a felelőssége. Én az gondolom az oktatóé, aki ennyi tanulót "bevállal" Egyszerűen nincs ideje senkire, semmire. Sztem ez az ő felelőssége, amig ennyi tanulót okít, addíg ez nem lesz jobb sajnos. Szerintem feleennyi "diák" bőven elég lenne, akkor talán most nem került egy kissebb idegösszeomlásomba ez a bukás. Majd meglátjuk és majd mesélek, ha ujdonság van. Amúgy megvan az eü-m is, szóval már csak a vezetésre kell(ene) koncentrálnom. Tényleg ez három hét az ami kuuurvára b@ssza a csőröm, nem is igazán a bukás, bár annak is érdekes oka volt, mint írtam, de azt még elfogadom... Na ennyi most:)