Jogosítvány
  • H. Peti
    Sziasztok!

Ma sikeresen megbuktam rutinon, mert a gyorsítás, lassítás feladatnál, 35 helyett, csak 30-al mentem a vizsgabiztos szerint és nála ez egyértelmű bukta. Az is kicsit vicces volt hogy az elméleti kérdéseknél már durván megizzasztott, keresztkérdés hegyek, alig tudtam kikecmeregni, végül sikerült, de minek... A vicc az, hogy az oktatóm miután megbuktam, egy büdös szót nem szólt, hogy ne keseredjek el, vagy majd legközelebb sikerül bla bla... semmi ilyesmi. Elvitt a villamosmegállóig, majd közölte, hogy a legközelebbi vizsga 3 hét múla esedékes. Itt jegyzem meg, hogy az utolsó rutinórám és a vizsga között cirka 3 hét telt el. Majd a mai elcseszett vizsga és a pótvizsga közt is ennyit kellene várnom. Ez szerintem egy hülye vicc. Nem beszélve arról, hogy a rutinórákat bő, nagyon bő 3 hét alatt abszorváltam, ez se semmi, erre varrjatok gombot. Felhívtam ma vizsga után a sulit, tiszta ideg voltam és valami megoldást kértem, mire az iskolavezető, aki amúgy jóarc, közölte, hogy intézkedik, ne aggódjak. Visszahívott egy óra múlva (beszélt az oktatómmal is) és közölte, ha szerencsém van nov. 3-án mehetek vizsgázni, érdekes, egy hét lett a háromból hirtelen? Mindegy ő nagyon rendes volt, mondta, hogy ez a minimum, hogy segít nekem, mert ezt ő sem nagyon érti és hát szóval ő sem igazán van kibékülve a vezetésoktatómmal, úgy vettem ki a szavaiból. Nem tudom milyen viszonyban leszünk ezek után, mármint én és a vezetésoktatóm, de sztem igazam volt. Na mind1, majd lesz valahogy!
    Sok sikert annak, aki vizsgázik akármiből!!!