Jogosítvány
  • BuCs
    Sziasztok!
    Tegnap voltam vezetésből vizsgán, és ha valaki Pesti akkor az ismeri a fay utca (13.ker) piacot, mire oda eljutottam már legalább 20 perce vezettem teljesen hibátlanul, a lényeg hogy oda befordultam a Béke út felől, és ugye ha befordulsz egy útra ott elsőbbsége van a gyalogosoknak, de mivel ott a piac nagyon nagy tömeg van az utca szélén, mindenesetre megálltam ott 2x is de senki nem akart átmenni, így tovább mentem, erre mondja a vizsgabiztos az oktatónak, menjünk itt még egy kört, így vissza a békeútra és újra befordulni a fay utcára, szintén nagyon-nagyon lassan mentem és figyeltem hogy nem-e akar valami gyalogos átmenni, és senki nem akart, erre mondja a vizsgabiztos az oktatónak majd álljunk meg valahol, és megbuktam, mondja azért mert ő látta a tömegben egy embert aki átakart menni az úton, mondja az oktató a vizsgabiztosnak, hogy megmondja őszintén ő sem látott ott gyalogost aki át akar menni, a válasz, mehetünk vissza a kiindulópontra és kész.
    Most ilyenkor mit lehet tenni?
    Semmit, ha nem vagy szimpatikus akkor megbuktatnak?
    Semmit nem tehet a hasonló helyzetet megélt tanuló, ha a vizsgabiztos úgy dönt hogy bukta akkor bukta? Hiába mondja az oktató is hogy ő sem látott senkit?
    Így jártam és kész?
    A következő vizsgán hiába vezetek jól, jobb ha felkészülök egy újabb buktára?