Jogosítvány
-
Nekem 4 éve volt a vizsgám ment minden elsőre, sopronban csináltam a jogsit és az igazság az hogy az 50 perc helyett vezettem 8 percet!:) Rutin pályától indúltunk 3an mentünk aznap elsőnek 1csaj neki sikerűlt, majd a 1 csávó úgy köszönt el tőlem hogy megyek megbukni, nem is jött vissza. Tehát 3.nak vizsgáztam már majdnem dél volt beültem húztam 1 papirt abból kb. 3 utca volt amit érintettünk volt benne 2 lámpa abból 1 nekem zöld a gyalogosoknak piros és 1 iskola csoport vonúlt átt a zebrán és az uton keresztben,30 méterrel alrébb ugyan az a csoport a zebrán:),volt még egy 30as tábla elmentünk az iskola elé tolatva kellett parkólni(éreztem hogy végig az oktató nyomta a pedálokat) és ennyi! Az AK-s jogsi kresz 1x kasza aztán többi simán ment városi vezetésem annyi hogy motoros iskola elől kimentünk az elkerűlőre majd le kellett vinnem a motort Fertődre 20perc. Tavaly pedig a korlátlan A-s jogsim másfél óra rutin fél óra vizsga, városi vezetés pedig 4óra+1 vizsga. 1x azt hittem hogy kasza van mert a kereszteződés majdnem közepén álltam meg, mellettem 1 utca torkolott mögöttem sorompó, elöttem sorompó és a kereszteződés közepén álltam meg mert az autósór odáig ért. Nekem így teltek a jogosítványim!Éljen a vezetés!!!