Jogosítvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Egy haveromat viszont ma húzták meg forgalmiból, benézett egy egyirányú utat..
A mentõ azért van, hogy az elsõsegélyen túl ellássa a beteget, és mire kiérnek, addigra meghalhat a sérült (pl.: elvérzik).
Nincs pótkérdés.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
De azér az a forgalmi se valami nagy durranás, a robogósoknak meg fõleg, a kreszpálya körül mentünk egy kört aztán kész ennyi volt.
Hát még van az egézségügyi.
Az EÜ-bõl meg 1 tanfolyami óra elment de majd szét untam magam szerintem elég unalmas, az igaz hogy életet menthet, de akkor eddig hogy nem találták ki, mért csak most, és hát erre van a mentõ hogy mentsen, na mindegy.
Az EÜ-nél van pót kérdés is?
(úgy hallottam igen)
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Légy jó, légy hű Magyar!
Légy jó, légy hű Magyar!
Bár elvileg ha bukosisak van rajtam akkor fen áll annak az esélye,hogy nem állit meg a yard!
De nem játszom a nagymenö kisfiut!
A vizsgákat is alig tudtam kivárni!
Majd babettával vagy robogoval,simsonnal elmenekülök a yard verdája elöl!😄DDD
Én állitolag ma(08.31)fogok menni az igazolásért,amivel megyek az okmányba és kész!
Hát alig várom már azt a levelet Cimzett:"Tarajos Sül"
Feladó😛est Megyei Okmányiroda
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Pedig én már ugy beleéltem magam!
És szerinted meddig tart még kiküldik postán a jogsit,attol kezdve hogy kiléptem az okmányirodábol?
Légy jó, légy hű Magyar!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Légy jó, légy hű Magyar!
Nekem amúgy megvan az a hivatalos kresz program, ami a vizsgákon hazsnálják, jó lesz majd tesómnak😊 Majomparádé torrentrõl le lehet húzni!
Légy jó, légy hű Magyar!
A közlekedésibe elmegyek muterom nélkül kérni az okmányba papirt,és majd lehet hogy a muterommal megyek el!
Ma mentem volna azért a papirért,de 1x azért késtem le a vonatot,mert rosszul tudtam az érkezését,másodszor meg rosszul álitottam be a vekert a telcsimen és 4 perce ment el 2x a vonat!
Na mindegy holnap is lesz nap!
Amugy most M-es vizsgára hajtok!
A jogsiért pedig megéri. Én már nem tudnék meglenni kocsi nélkül,m indenhová azzal megyek, nemérdekel a dugó. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Amugy már én voltam abban az okmányban,de akkor TAJ kártyát csináltatunk qrva régen!
Amugy lehet tényleg hogy nem kell szülöi aláirás!
Lehet h neked sem kell szülõi aláírás, de nem esküdnék meg rá...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Azért kérdezem,hogy ha a vizsgalapot,és az elsösegélyt ha viszem a közlekedésibe,és ott adnak egy igazolást,azzal az okmányba,és hogy az okmánybairodába alá kell vmit irnia felnöttnek?
Amugy ha az okmányirodába elmegyek az igazolással,hogy átmentem a vizsgán,szoval az okmányirodában kell vmit aláirnia felnöttnek?
Vagy Én 17 évesen elmehetek annélkül,hogy jönne egy felnött velem?
(szülöi beleggyezés stb)?
Nem baj a köv.:14:27-indul,ugyhogy még van kb 20 percem
Amugy is a felügyelet 15:30 van!
Na mindegy Algida 😄D majd megkérdezem,hogy ez hogy is van!
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -