Jogosítvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brankley
Az nem rossz..... <#nyes><#nyes>

Légy jó, légy hű Magyar!

Balo
nem

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

akyyy
még most futottam neki😊 egyik ismimet meg rutinból huztál most meg. tényleg, mivan ha meg bukok? ujra kell járnom a rutint?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

CLINT EASTWOOD9
hát nem semmi engem áttengedtek de mondták hogy mindig késõn indekszelek

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Ja aszittem vizsgáztál, de sebaj 😊
Egy haveromat viszont ma húzták meg forgalmiból, benézett egy egyirányú utat..

akyyy
na vezettem, nem volt rossz, csak bele a mélyvízbe:IO

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
köcce😊 (de hosszú ez a 15 perc)

Brankley
sok sikert hozzá 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

ha vizsgázol, sok sikert 😊

Nekem 4nap alatt küldték ki 😊 Hétfõn okmányirodában elintézés, pénteken már lobogtatta is apum a konyhában a jogsit elõttem 😄

akyyy
hmmmmmmmmmm! végre valami! most hívott, délután fél hat fele rutinpálya😛

Balo
Eddig is ki volt találva.
A mentõ azért van, hogy az elsõsegélyen túl ellássa a beteget, és mire kiérnek, addigra meghalhat a sérült (pl.: elvérzik).
Nincs pótkérdés.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Brankley
Gratulálok 😊
Azt sajnos enmtudom, hogy van-e pótkérdés...

Légy jó, légy hű Magyar!

CLINT EASTWOOD9
Én ma mentem át a forgalmin.
De azér az a forgalmi se valami nagy durranás, a robogósoknak meg fõleg, a kreszpálya körül mentünk egy kört aztán kész ennyi volt.
Hát még van az egézségügyi.
Az EÜ-bõl meg 1 tanfolyami óra elment de majd szét untam magam szerintem elég unalmas, az igaz hogy életet menthet, de akkor eddig hogy nem találták ki, mért csak most, és hát erre van a mentõ hogy mentsen, na mindegy.
Az EÜ-nél van pót kérdés is?
(úgy hallottam igen)

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Brankley
Mindenki kérheti, az a lényeg, hogy legyen olyan 30%os állami támogatás abba a suliba, ahova mész. És megkapod.

Légy jó, légy hű Magyar!

Balo
Nem tudja valaki, hogy milyen rokonsági viszonyban élõ kérheti a jogosítvány árának 30%-ának a visszatérítését? köszi

Brankley
Igen, általában midnig így van...

Légy jó, légy hű Magyar!

Tarajos Sül
Mármint ugy hogy én várom a jogsim,motoroznék és egyböl kiszurnának?
Brankley
Hát igen, egyik haverom 3 évig robogozott jogsi nélkül. De amúgy téynleg, aki várja a jogsiját, és az vezetne, tuti hogy elkapnák egybõl 😊 Mindig a "normálisak" buknak le

Légy jó, légy hű Magyar!

Tarajos Sül
Eddig nem "illegáliskodtam" akkor sztem ki tudom várni!

Bár elvileg ha bukosisak van rajtam akkor fen áll annak az esélye,hogy nem állit meg a yard!

De nem játszom a nagymenö kisfiut!

A vizsgákat is alig tudtam kivárni!

Majd babettával vagy robogoval,simsonnal elmenekülök a yard verdája elöl!😄DDD
Brankley
várjad csak! 😉 😛

Légy jó, légy hű Magyar!

Tarajos Sül
Az nem is olyan rossz!

Én állitolag ma(08.31)fogok menni az igazolásért,amivel megyek az okmányba és kész!

Hát alig várom már azt a levelet Cimzett:"Tarajos Sül"
Feladó😛est Megyei Okmányiroda
4-5 munkanap, én pl pénteken voltam bent, és szerdán már a kezemben volt

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Tarajos Sül
Oh bakker!

Pedig én már ugy beleéltem magam!

És szerinted meddig tart még kiküldik postán a jogsit,attol kezdve hogy kiléptem az okmányirodábol?
Brankley
Na ez a baj, midnig figyelni kell nagyon, mert tényleg egy szó máshogy van, bukod 😊)

Légy jó, légy hű Magyar!

Aquir
mint én 😉 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nemtom, én nem tesztkönyveztem, eccer elolvastam a könyvet, meg felmondtam magamnak ahogy mondtam, és átmentem 2 hibaponttal... 😉

Aquir
és persze az sem mindegy hogy hogyan teszik fel a kérdést (egy szó eltérés a kérdésben máris sokat változtat a válaszon), figyelni kell a tesztben minden szóra 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
a progik lehet, de a tesztkönyvnek az a jó tulajdonsága hogy kérdez, és neked kell válaszolnod. Mindegyik kérdésre szabály van, így ha jól tesztelsz, az tükör hogy mit tudsz a könyvbõl, és azt is hogy mit nem 😊

akkor mondok neked vmit.... olvasd csak el még1x azt a könyvet, és menj el vizsgázni... nem kell teszt, ugyanezt meg tudod csinálni azzal is, h kinyitod a könyvet vhol, megnézed a címszót ahol kinyílt, és megpróbálod felmonani azt a részt, utána leelenõrzöd, és kész... ez már csak elkényelmesedés ez a sok tesztprogi 😉

Aquir
azért kell tesztkönyv😊

Brankley
De utálom már a könyvet...nem CSAK a tesztbõl akarok tanulni, és nem is csak abból fogok, dekéne azért az is...nem csak a könyv

Légy jó, légy hű Magyar!

Aquir
szerintem megéri begyakorolni a tesztet, jó is lett a vizsga😊

helyes!! 😄😄 akkor rágjátok csak ti is!!!! 😄

Aquir
tesztkönyvet is rágtam kicsit, volt olyan amire nem emlékeztem hogy benn lett volna a könyvben 😊

egy ideje olvasom a tápikot, és már sokan elmondták, h felesleges szaros programokat nézegetni és csinálgatni, ha legalább magadért nem tanulod meg azt a kurva kreszt, akkor mondjuk értem, hogyha van egy 70 es tábla, akkor ne 120al hajts át rajta, úgy hogy utána elütsz, vagy belém durrantasz....lehet fellapozni a kresz könyvet, és ellehet menni vizsgázni.... eccerû kurvára....

akyyy
Pontosan így van! Nem tudjátok a KREszt?<#ejnye1><#idiota> még ilyen kérdés is van!😄

*hazsnálják = használatos

Nem, nem kapsz semmiféle ideiglenes jogsit elsõ alkalomkor, csak akkor, mikor elveszíted a jogsidat, akkor be lehet menni csináltatni 1 másikat, addig meg adnak egy ideigleneset 😊 Én is rákérdeztem már májusban, mondták, h nem lehet. Attól, hogy kaptam egy igazolást arról, h ki fognak küldeni nekem egy jogsit (erre már nem emlékszem pontosan), az még NEM jogosít fel engem arra, h az ommányirodából kilépve már bõgõ motorral elindulhassak.. 😉 Szal ezt felejtsétek el, szépen meg kell várni míg el nem hozza a postás a szép jogsikártyát, és utána már jó balesetmentes közlekedést😊

Nekem amúgy megvan az a hivatalos kresz program, ami a vizsgákon hazsnálják, jó lesz majd tesómnak😊 Majomparádé torrentrõl le lehet húzni!

Brankley
Honnan lehet letölteni? Van közvelten linked?Bár ismerek egy Kresz programot....kresz120 vagy ilyesmi... Ez az? Vagy az egy más?

Légy jó, légy hű Magyar!

Tarajos Sül
Háát nem tom!

A közlekedésibe elmegyek muterom nélkül kérni az okmányba papirt,és majd lehet hogy a muterommal megyek el!

Ma mentem volna azért a papirért,de 1x azért késtem le a vonatot,mert rosszul tudtam az érkezését,másodszor meg rosszul álitottam be a vekert a telcsimen és 4 perce ment el 2x a vonat!

Na mindegy holnap is lesz nap!

Amugy most M-es vizsgára hajtok!
CaviaR
Vidd el anyukádat, ne kelljen 2x fordulni.
A jogsiért pedig megéri. Én már nem tudnék meglenni kocsi nélkül,m indenhová azzal megyek, nemérdekel a dugó. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Tarajos Sül
Hát akkor majd a muteromat megkérdezem!

Amugy már én voltam abban az okmányban,de akkor TAJ kártyát csináltatunk qrva régen!

Amugy lehet tényleg hogy nem kell szülöi aláirás!
CaviaR
Nekem nem kellett, de én elmúltam akkor már 18.
Lehet h neked sem kell szülõi aláírás, de nem esküdnék meg rá...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Tarajos Sül
hát már vizsgáztam!

Azért kérdezem,hogy ha a vizsgalapot,és az elsösegélyt ha viszem a közlekedésibe,és ott adnak egy igazolást,azzal az okmányba,és hogy az okmánybairodába alá kell vmit irnia felnöttnek?
ttibi
akkor a vizsgázol szerezd be nagyon jó kis progi ismerem a készitõket

Tarajos Sül
Ttibi:Sajna nem!😞

Amugy ha az okmányirodába elmegyek az igazolással,hogy átmentem a vizsgán,szoval az okmányirodában kell vmit aláirnia felnöttnek?

Vagy Én 17 évesen elmehetek annélkül,hogy jönne egy felnött velem?
(szülöi beleggyezés stb)?
ttibi
ismeri valaki a kreszTNEKED! programot?
valaki használja?

Tarajos Sül
Én pont ma 13:30-kor indultam volna a vonattal ami Ceglédre megy a Köz.Felügyeletre,de ráb@sztam mert elindult 13:27-kor!

Nem baj a köv.:14:27-indul,ugyhogy még van kb 20 percem
Amugy is a felügyelet 15:30 van!

Na mindegy Algida 😄D majd megkérdezem,hogy ez hogy is van!
én is most voltam okmányba de elsõ jogsinál nem helyettesíti ez a 2 papír a jogsit, csak lejártnál, legalábbis én így tudom

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -