Jogosítvány
  • Garcia
    igazából sehol nemvotam tökéletes, de csak a kresz vizsgát kellett 2x csinálni, mert az elsőn 1pontal elbuktam....

szal a 2. kresz vizsgán átmentem, aztán a rutinvizsgán nagyon paráztam, de átmentem... a rutinnál amikor elkezdtem az első feladatot(elindulás, célmegállás) elkezdett az autó pittyegni, hogy nem kapcsoltam be a biztonsági övet... aztán mégidegesebblettem és elfelejtettem kirakni az indexet megállásnál (de mivel ezt max 2x lehet elmulasztani ezért nem lett baj belőle), aztán megincs csak a paraimatt a gyorsítás fékezés feladatnál meg az volt h elindultam, felváltottam 2-esbe és kuplung még le volt nyomva, de már adtam rá gázt ezért felbőgött a motor, akkor már azthittem h rég megbuktam, majd a tolatásnál nem hátranézve tolattam hanem tükörből nagyrészt... szal a végén mondta a vizsgabisztos hogy ne izguljak, mert forgalmi vizsgán 50 percet kell vezetni... aztán elmondta a hibákat, de ezekér nem jár bukás, mert teljesítettem a feladatokat, csak volt egykét szépséghiba...:D:D