Jogosítvány
  • wander01
    ehh annál semmit sem rühellek jobban mint mikor egy takonyláda betölti a 17-et, egyböl tanulokocsiba, levizsgázik valahogyan harmadszorra, majd az idiota fater vagy muter odaadja már másnap a kocsit hogy "Ohh, kisfiam, itt a slusszkulcs, menjél nyugodtan egyedül, nyird csak ki magad!!" a jogositvány nem jelenti azt hogy tud is valaki vezetni, csak azt hogy szabad neki. rühellem a sok kis mazsolát akik kéthetes jogsival azért száguldoznak a városban fel-alá mert az kuul és király fejek vagyunk a haverok elött .

öö bocsesz a kirohanásért de pont a multkor láttam egy ronda és felesleges fára tekeredést mert elöttem 50 méterrel zárovonalon elözni probált a pancser azt jöttek szemben. csávokám meg az astrát feltekerte egy vadgesztenyefára olyan 60-70-el. megálltunk, kiszedtük a gyereket, szoltunk jardnak, közben a pöcs meg rinyált hogy jujj mit fog szolni fater hogy megzuzta a kocsit, és még csak két hetes a jogsi is. mondta hogy fizet ötven ropit ha azt mondom hogy véletlenül én vágtam elé ő meg karambol helyett inkább félrekapta a kormányt. Anyád - gondoltam