Jogosítvány
  • BenceYCE
    Szerintem meg Te magyarázod félre a dolgot. Az Attila utat pl a nap 24 órájában tilosban parkolók lepik el mégsem foglalkoznak vele. Valamint 2002-ben elég nagy reform volt a kreszben és sok dolgot még ma sem mernek bevezetni. Példaként említeném csak, hogy azóta van olyan kereszteződés ahol jobbra kanyarodhatsz az egyirányú utcába mégis meg kell adnod az elsőbbséget a jobbról esetlegesen érkező menetrend szerint közlekedő helyi járatoknak és a bicikliseknek. Ez is a reform egy része volt és mégsem mertek (!!!) még egyetlen egy ilyen kereszteződést se csinálni Pesten. Nem véletlenül!

Valóban a járművek 90%-a nem felel majd meg ennek a kritériumnak csak a már korábban említett Teccsós és Ócsanos elektromos vagy egyéb más kecserék.

Megismételném magam 40 km/h a gép max sebességére vonatkozik és nem pedig korlátozás.

Én még nem írtam miből tájékozódok de megemlíthetem. Egy vizsgabiztos az infószerzőm.

Valamint elfelejtettem közölni, hogy a verdákat nem kell átalakítani csak rendszámot kap és bővítenünk kell a jogsi bejegyzéseinket.

Ja! És azt is hozzátenném, hogy az EU haladékot adott az új szabályok bevezetésére. 2006-tól el kell kezdeni bevizsgálni a járműveket! És ha azt kérded kinek áll érekében húzni-halasztani a dolgot akkor csak néhány példa: oktatók, vizsgabiztosok, motorkereskedők, stb. Hiszen nagyon kevés motoros kolega fogja magát égetni elektromos rollerrel.