• fb2
    Leestem a szekemrol a rohogestol mikor meglattam ezt a kepet.... A baratnomnek muszaj megmutatni....!

A SportVue TM al kapcsolatban: Ez az adat nem a szem elott, inkabb a szem folott van. Kell egy rovid ido megszokni, de mikor megszokja az ember, akkor ez olyan mint amikor egy szunyog vagy bogar van szetkenve az auto szelvedojen... Lathato, de 'nem lathato' vagy nem zavaro. Ez a keszulek a University of Washinton State (Seattle) be volt kifejleszve. Ugy van keszitve, hogy a leg optimalisabb legyen a vezetonek. Allitolag a egyetemi tanarok szerint, az emberi agy harom informaciot tud feldolgozni azon kivul ami ott korulveszi...(utcai vezetes) Tehat, a Fordulatszam, sebesseg fokozat, es sebesseg meres nem zavarja a vezetot. Persze, a fiam aki 16 eves, o ket perc alatt megszokta. Gondolom en, aki 37 eves vagyok tobb idobe kerult hogy megszokjam, (3-4 ora) de most mikor motoron ulok, nem tudom elkepzelni a vezetest ez nelkul. A magyar web oldal jon hararosan, de most meg sajnos nincs magyarul informacio. Ezen most en dolgozok. Ha szeretnetek megnezni az Americai oldalt, akkor itt van: www.sportvue.com
    Itt lathatjatok, hogy az elso NO (nem olyan mint az elozo kepen )ezt a keszuleket hasznalta megprobalni az uj foldi sebesseg record ot egy Modified Suzuki Hayabusa val. Ha jol emlekszem a vegsebesseg volt 207 merfold!!!!! F*ck dude!!! ez mar nagyon gyors....