2516
  • ddt500
    Köszi!
  • Cvd
    Majdnem mindenre volt válasz amire rákérdeztél.:)
    "Most mi van a képen?" - Egy sebességváltó ímit írt is, de a rudazatokról meg a féltengelyekről is felismerhető ha jobban megnézed. A rugózás mondjuk tényleg szembeötlőbb a képen elsőre megnézve.

"Mi köze a Forma 1-hez?" - Semmi, de nem is írta senki hogy lenne köze. A "Formula" nem egyenlő a "Forma 1"-gyel. Ha jól tippelek akkor ez a Formula BMW autó külsőre hasonló openwheel kialakítású, de ennyi a kapcsolat, nem F1 létezik a világon.:) A 140 ló meg tényleg nem egy hűde nagy teljesítmény egy 1,2-es motortól (sőt kifejezetten gyengus mikor utcai használatra szánt motorokban tudnak egy literből 180 lovat, és még van benne tartalék is), de figyelembe véve hogy párszáz kilós autóba van építve, meg eleve valami gyerek/ifi kategóriában szerepel, ez bőven elég a teljesítmény a jövő tehetségei számára.:)
  • ddt500
    Ez elég zavaros. Most mi van a képen? Ki a 140Le? Mi köze a Forma 1-hez? Én itt 2db Sachs rugóstagot látok.Mi a hihetetlen egy 1.2 140Le mototrban? Ezt már 15 éve tudják. Ld. ZZR 1100.
  • fb2
    Itt van egy nagyobb kep a SportVue TM Heads Up Display rol....
  • fb2
    Ok, ugy latszik ossze hoztam a VIP access't. Itt van egy kep a sebesseg valtorol, ami a Formula BMW hoz tartozik. Ez a gep megy 0-100 ra 3.5 masodperc alatt, 100-0 ra 1.5 masodperc, es tud huzni 3.5 g't. Nem hinnetek ell ha azt mondanam hogy a motor az egy 1.2 Liter BMW K1200 motorkerekpar nak a motorja..... 140 Loero, 11000 fordulatszam, es 10 ezer dollar ertek. Hihetetlen hogy milyen erot tudnak kihozni ebbol a motorbol....
  • allock #990
    saját beállításaidnál a VIP jogok felvételénél :)
    ahol a cset is van ott bal oldalt
  • fb2
    Szegeny motoros, emlekeztet engem az egyyik figurara a Star wars bol.. a kis harcosok lapos fejjel es nagy szemekkel...csak nem jut eszembe a nevuk.

itt van az eggyik kedvenc motorom. (hogy tudok VIP lenni hogy tudjak nagyobb kepeket feltolteni?)
  • JGTC
    ha felnyitható állrészű sisak lenne akkor ne félj azt is megoldaná...
  • JGTC
    hogy lehet valaki ennyire hülye
  • fb2
    Persze hogy forditva van! Ezert rohogtem annyira, es kozben mar mutattam a Munkatarsaimnak is, akik persze azt kerdeztek hogy 'ez Magyar Motoros no'.... Persze azt mondtam hogy nem.... Remelem hogy nem! Azon gondolkodom hogy ha lenne full face (zart) sisak, akkor hogy oldana ezt meg.....haha!
  • allock #985
    várjmá :D fordítva van rajta :DDDDDDDDDD
  • allock #984
    D gyűrűs csat v mi, nemtom :D
  • allock #983
    húha :D
    én ehez most fáradt vok, majd holnap szemezgetek vele :DDD
  • Cvd
    Ha jól tippelek, nem esett le a lényeg. Nekem se esett le elsőre, éppen ezért üt. Annyit segítek hogy nem a sisak típusa/formája a poén.:)
  • fb2
    En Seattle Wa. ban lakok. Magyar vagyok, de a fima itt szuletett. (kulonben O is MAGYAR, legalabb is ugy nevelem......)Az Oldala www.elliottladik.com O 16 eves, es 14 evesen mar tesztelt a Formula BMW USA nel Valencia, Spanyolban. O auto versenyzo, es fog indulni a Suzuki Swift Kupa ban a Hungaroring en Jovo heten. A Rabocsiring chapattal indul. A Ifj. Rabocsi Tibor 3x magyar Rally Cross bajnok az edzoje. A fiam ezt a keszuleket hozza magaval, es fogja tesztelni. Mivel hogy Rabocsi Tibor a kizarolagos importaloja a termeknek, o fogja ezt tesztelni utcai motorokon is. Nezzetek meg a www.sportvue.com es a www.elliottladik.com ami most lessz felujitva, remelem egy par heten belul. Ott a fiam oldalan van egy par video Valencia bol. Koszi, Zsolt
  • allock #980
    amúgy ki a fiad? akár priviben is jöhet
  • allock #979
    miez, pilótasisak? :D
  • fb2
    Leestem a szekemrol a rohogestol mikor meglattam ezt a kepet.... A baratnomnek muszaj megmutatni....!

A SportVue TM al kapcsolatban: Ez az adat nem a szem elott, inkabb a szem folott van. Kell egy rovid ido megszokni, de mikor megszokja az ember, akkor ez olyan mint amikor egy szunyog vagy bogar van szetkenve az auto szelvedojen... Lathato, de 'nem lathato' vagy nem zavaro. Ez a keszulek a University of Washinton State (Seattle) be volt kifejleszve. Ugy van keszitve, hogy a leg optimalisabb legyen a vezetonek. Allitolag a egyetemi tanarok szerint, az emberi agy harom informaciot tud feldolgozni azon kivul ami ott korulveszi...(utcai vezetes) Tehat, a Fordulatszam, sebesseg fokozat, es sebesseg meres nem zavarja a vezetot. Persze, a fiam aki 16 eves, o ket perc alatt megszokta. Gondolom en, aki 37 eves vagyok tobb idobe kerult hogy megszokjam, (3-4 ora) de most mikor motoron ulok, nem tudom elkepzelni a vezetest ez nelkul. A magyar web oldal jon hararosan, de most meg sajnos nincs magyarul informacio. Ezen most en dolgozok. Ha szeretnetek megnezni az Americai oldalt, akkor itt van: www.sportvue.com
    Itt lathatjatok, hogy az elso NO (nem olyan mint az elozo kepen )ezt a keszuleket hasznalta megprobalni az uj foldi sebesseg record ot egy Modified Suzuki Hayabusa val. Ha jol emlekszem a vegsebesseg volt 207 merfold!!!!! F*ck dude!!! ez mar nagyon gyors....
  • Cvd
    Ha már a sisakokra terelődött a szó, ezt nem tudtam kihagyi. A női sofőrök már két keréken is támadnak!:))))

• allock #976
    és ellehet normálisan olvasni az adatokat? nem zavaró egy idő után?
  • fb2
    Nem a szemben, hanem a szem elott van. Az utcai valtozata (attol fugg melyiket vasarlod) mutat RADAR jelzest is, HA van radarod amit be tudsz kotni. A legnagyobb baj a radaral, hogy mikor motoron ulsz es mesz mint egy orult, akkor nem hallod, nem latod a Radar Jelzest. De ha es a SportVue TM hasznalok, akkor persze megvan a sebesseg, (kilometerben) fordulatszam, sebesseg fokozat, es persze Radar jelzes (optional) Kulonben a fiam aki 16 eves most, fog versenyezni Magyarban a Hungaroring en a Suzuki Swift Kupa ban, es o fogja ezt hasznalni a verseny kozben. Ha akarjatok latni, tudtok menni a Ringre megnezni. A Keszulek feltalaloja a baratom, aki az Indy 500 as versenyzo volt a 90's evekben. Ez a keszulek tenyleg Utcai Motorosoknak, es versenyzoknek van keszitve, de ugy hallom lessz ez a mezogazdasagban is...
  • JGTC
    wow
  • allock #973
    az a szemcsiben van benne? mennyi volt?
  • fb2
    ahhhh... a "Vagolap" ami azt jelenti hogy "Copy"... Elnezest a dupla post miatt...
  • fb2

• fb2
    uhhh... ok.... valami miatt nem ment a 'kepfeltoltes'... ahogy kideritem azt hogy a file upload utan mit kell tennem hogy a kep megjelenjen, akkor talan tudom kuldeni. vagy talan van valakinek otlete..hogy eZt hogy kell chinalni?
  • fb2
    nem tudom hogy ebbol a ket kepbol mit fogtok latni mivel hogy csak 20kb, de remelem tetszik..... mind a ketto kep a bukosisak, (ARAI GP5) es ahogy latjatok, itt a HUD vagyis Heads Up Display van rajta....egy monitor vagy optika ami mutatja a versenyzonek a idomerest, fordulatszamot, es az utcai valtozata a sebesseget is....
  • ddt500
    Itt az én gépem. http://www.sportmotor.hu/img/member/53863/434156.jpg
  • JGTC
  • DJ Skyline
    nem vagyok nagy motoros,de ha motor akkor:

^.^
  • allock #965
    igen, ezt nehittem volna h ennyire erős
  • examinee
    81 kilowattos = 110 lóerő. Nincs felfurfa, minden gyári állapotban van rajta.
    Hát akinek motorja van illendő lenne karbantartani is!:D
  • allock #963
    ha karbantartod v karbantartottad akkor semmi baja sem lehet
  • examinee
    Hát nem tudom, akkor már csak kijött volna valami baja a motornak! Szombaton mentem vele 210-et de már jött a kanyar, szoval ment volna még! Meghát 21ezer kilométerrel nem sok gondja lehet motorikusan!
  • allock #961
    110LE????!!!!
    felfúrták?
  • allock #960
    hát jah :D
    viszont akkor a pályán gyilkolta rendesen, gondolom én :D
  • examinee
    Itt lehet megkukkantani
  • examinee
    Sima utcai gyorsasági!R-es! Csak a srác nem használta rossz utakon, inkább elment a hungaroringre.. biztos sok pénze volt:D
  • allock #957
    az nemyo, sajnálom :(
    azért vannak még kényelmes túramocik, v a sporttúrák is ottvannak
    akkor ez inkább pályamotor féleség
  • examinee
    Semmilyen. Sajnos pár ismerős köztük barát meg halt , kómába került motorozás miatt. Meg ezeken az utakon... legutolsó sorban pedig elkényelmesedtem-> inkább autóval járok!
    Ha motoroznék tovább, megtartanám ezt! 15ezer km-ert mnet a hungaroringen az első tulajdonos, másra nem használta. Most van benne 21-ezer km szoval semmi baja nincs, meg tetszik is!