• Phoenix007
    Félre ne érts, eszemben sincs vitatkozni senkivel. Írtam is, hogy "szerintem". Tehát én így láttam. ÉN mintha láttam volna egy index villanást kisorolás előtt, és ÉN feltételezem, hogy a Seat előtt haladó másik árnyék egy másik autótól származik, amit a Seat előzni akar, és ÉN nem feltételezem róla, hogy direkt a motorost akarta letolni.

>Ha lenne motorod -illetve feltételezem hogy nincs-
    >és nap mint nap motoroznál

Van motorom, és nap mint nap motorozok. 9 km lakástól a munkahelyig, nagyrésze az M3 bevezető szakaszán, ami mindig tele van autókkal, és azok között kell végigaraszolni a ligetig. És azért írtam, hogy nekem más a tapasztalatom, mert nekem még semmi afférom nem volt azt a néhány esetet kivéve, amikor a sávban mellettem lévő szabad helyre bejön az autós, mert nem vett esetleg észre, vagy bízott abban, hogy lassítok, és beengedem. Ezeket sem tekintem a testi épségem ellen irányuló merényletnek, csak ezekben az esetekben, ő számít az én jóindulatomra, mikor meg én akarok a felezővonalon előremenni, akkor meg én remélem, hogy elengednek. És az esetek nagytöbbségében el is engednek, félrehúzódnak előlem, de nem csak a személyautók - akikről feltételezhetnénk rosszindulattal, hogy csak a kocsiját félti - hanem kamionosok, és buszok is! És ilyenkor soha nem mulasztom el, hogy megköszönjem nekik. Szerintem ez így lenne normális. Tök jó dolog a KRESZ, meg biztos okos emberek találták ki, de a jelenlegi közlekedési feltételek mellett a forgalomban résztvevőknek segíteniük kell egymást, különben mindenki a dugók közepén fog agygörcsöt kapni...

Peace!