2516
-
#1595 értettem :) Azért azt se felejtsük el, hogy egy városi motorozás más mint egy túra motorozás. -
#1594 Félre ne érts, eszemben sincs vitatkozni senkivel. Írtam is, hogy "szerintem". Tehát én így láttam. ÉN mintha láttam volna egy index villanást kisorolás előtt, és ÉN feltételezem, hogy a Seat előtt haladó másik árnyék egy másik autótól származik, amit a Seat előzni akar, és ÉN nem feltételezem róla, hogy direkt a motorost akarta letolni.
>Ha lenne motorod -illetve feltételezem hogy nincs-
>és nap mint nap motoroznál
Van motorom, és nap mint nap motorozok. 9 km lakástól a munkahelyig, nagyrésze az M3 bevezető szakaszán, ami mindig tele van autókkal, és azok között kell végigaraszolni a ligetig. És azért írtam, hogy nekem más a tapasztalatom, mert nekem még semmi afférom nem volt azt a néhány esetet kivéve, amikor a sávban mellettem lévő szabad helyre bejön az autós, mert nem vett esetleg észre, vagy bízott abban, hogy lassítok, és beengedem. Ezeket sem tekintem a testi épségem ellen irányuló merényletnek, csak ezekben az esetekben, ő számít az én jóindulatomra, mikor meg én akarok a felezővonalon előremenni, akkor meg én remélem, hogy elengednek. És az esetek nagytöbbségében el is engednek, félrehúzódnak előlem, de nem csak a személyautók - akikről feltételezhetnénk rosszindulattal, hogy csak a kocsiját félti - hanem kamionosok, és buszok is! És ilyenkor soha nem mulasztom el, hogy megköszönjem nekik. Szerintem ez így lenne normális. Tök jó dolog a KRESZ, meg biztos okos emberek találták ki, de a jelenlegi közlekedési feltételek mellett a forgalomban résztvevőknek segíteniük kell egymást, különben mindenki a dugók közepén fog agygörcsöt kapni...
Peace! -
#1593 Seatos meg Vasárnapi pilóta tipikus példája -
#1592 absz. igaz! sok a paraszt de már fogynak szerencsére... Viszont mikor autóval megyek és a robogós ferdén beáll elém és utána elindul mint egy tetü azt nem szeretem én sem, egyébként meg az autósoknak ott a tükör meg a két fülük a fejükön hogy észrevegyenek egy közeledő motort -
#1591 elmondom hogy a szeatos nem indexelt, (illetve lehet hogy indexelt, de én nem látom. De ha még is, jóval később mint amit a videó mutat)
Ha lenne motorod -illetve feltételezem hogy nincs- , és nap mint nap motoroznál rá jönnél valójában milyenek is az autósok. (NEM AZ ÖSSZES, mivel saját apám elengedi a motorosokat, sőtt némelyik még meg is köszöni!, és én is nem egyszer találkoztam rendes autóssal)
és a vita ami a motorosok és az autósok között van, most azt ne itt folytassuk, sőtt ne is vitázzunk róla :) -
#1590 Elég hosszan taglalják a hozzászólásokban, hogy ki a hibás, de ha jobban megnézed a videót, valóban volt 2 másik autó a Seat előtt, a közelebbit előzte, ha jól láttam, még indexelt is, tehát nem erről van szó, hogy direkt letolta a motorost. Mindenképpen az autós a ludas, mert későn indexelt, és nem nézett szét, de akkor sem vot szándékos a manőver. SZERINTEM...
Ami ebben az esetben igazán szánalmas, az az autósok, és motorosok viszonya egymáshoz, legalábbis ami a hozzászólásokból felvázolódik... Még szerencse, hogy én egész mást tapasztalok az utakon. -
Vlala #1589 Szerintem szándékos, "majd én megmutatom, kit előzz be" stílus. Egyesek sajnos arénának nézik az utat.
-
Seten #1588
Hogy mit akart? Egyszerűen genyó volt!
Bár szerintem mindegy, mostanra már gondolom halott lehet (az autója meg ócskavas).
-
#1587 Naja.. -
#1586 még azt sem mondhatja hogy nem látta a motorost. Sőtt még ha nem látta hallania kellett volna... Szegény gixxer. És mi lett volna ha szemben közelebb van egy autó?! ááá... Mind1. -
Ez mit akart??? -
#1584 ULTRASZÁNALOM! pff... hányok az ilyen autósoktól... -
#1583 -
#1582 istenem :D -
#1581 a legjobb a Ducatis.. csávó kitolja a garázsból, felül rá majd mikor indulna eldől a motorral bal odlalra :D -
#1580 jah. Én olyat is láttam hogy a gyerek megkapta a vaci új krosszmocit, elmegy a kb 10 méteres udvaron, megfordul, egykerék aztán csatt neki a garázsnak.
Vannak ilyenek akik "kemények". -
#1579 se rossz...
és az a videó megvan amikor a gyerek elindul egyenesen a fának és nem áll meg! :D
vagy a másik aki gyorsulni akar aztán egykerék, jobbra, és rá a korlátra mindezt 15méteren belül :DDDDDDD a sok -
Tévedett.. -
Seten #1577
Azt akarta hinni a barom, hogy tud motorozni!
-
#1576 ííí...Ez dúrva,így nem érezni,vagy nemtom mit akart... -
#1575 Hja, ez nagyon komoly Ezt nekem aznap mutatták, mikor mentem átvenni a motoromat... Ez járt a fejemben végig, ne tudd meg, milyen ideges voltam... -
#1574 ezt a balfaszt -
#1573 hja, legjobb rész :D
nekem kell olyan :D
pont tegnap meg azelőtt néztem meg xD -
#1572 apropó GhostRider... láttátok azt a részt amikor 4en nyomják a városban pocketbike-okkal ? :D nagyon kemény és a végén van egy kis gumifüstölés is :DDDDDDD -
#1571 Ghost Rider the Black Prince :) -
#1570 Ghostrider. :)
A filmet hívják Ghost Rider-nek.
Dehogy most belémköthess, a ghostridermovie.net -en Ghostridernek írják őt is. -
#1569 fasza :)
de nekem akkor is Ghost Rider az isten :DDd -
Brash #1568 Nézzétek meg. Érdemes: http://videa.hu/main.php?page=search&u=89467 -
#1567 Na mondjuk ebben van valami, nekem még szutyok autóm sincs, úgyhogy esőben is marad a motor :) (Ilyenkor szoktam rám bután nézni az autósok a piroslámpánál, ahogy a kipufogócsövekre felverődő vízből képződött gőzfelhőből csak a fejem látszik ki :))) ) -
#1566 -
Cvd #1565 Nincs ebben semmi meglepő, egy igazi motorosnak van egy király motorja, meg valami olcsó hulladék autója hogy esőben is legyen valami.:) -
#1564 Hátezkész... -
#1563 Igen, jól láttad.
Itt a teljes kép -
pirosBoci #1562 wartburgal huznak egy ilyen mocit? -
#1561 -
#1560 Javítsatok ki, ha tévednék, de jól látom, hogy egy Wartburg után van kötve? :) -
#1559 Ma délután fotóztam, sajna messziről és a trailer is haladt..
-
#1558 R1-en jobban mutat :P -
#1557 vagy Devil, illetve Termignoni. -
#1556 Ocsmány ;D