• JGTC
    hmm... írtam pár szót és micsoda özönt indított el :)

Ha itt tartunk hogy melyik az aktuális év legjobb gépe (Masterbike 2006) akkor amit említettél a Gixxer melett az is csak harmadik a listán. Az ár dologban eggyetértek a Ducatinál, ezért sem vennék olyat, viszont csipázom és szerintem nem olyan "szar" motor mint amennyire hátrasorolják sokan az 1000-es négyhengeresekkel szemben.

#1516 Összehasonlítót én sem olvastam a "csoda R1"-ről de sima tesztet igen, nem tudtak róla rosszat mondani egyedül csak a kormánylengéscsillapító az ami kevés rá... de nem próbáltam szal nem is akarok belemenni ebbe mélyebben :D

#1515 LOL ez egy marhaság! Haverod nem köszön, egy Suzukis-nak???
    Ilyet még nem is hallottam, ez nem olyan mint annó a BMW<->Merga ellentét. Még ha azt mondaná h egy robogósnak nem köszön azt lehet megérteném...

Amúgy meg nekem Hondám volt-van és semmi bajom a más márkákkal, mindenkinek szíve joga h mit szeret, én a saját véleményemet írtam le...

Még annyit ha tehetném vagy R6ot vagy, vagy Daytona 675-öt (ami itt szépen le lett fikázva már) vennék, vagy az új 600as Ninját. :) NEM R1-et, vagy 1098-at!!!!!!!!!!!!