2516
  • allock #1555
    nemtom, nemtetszik valahogy :Dd
    inkább már yo ksi Two Brothers dob
  • Boconadi
    itt meg R1-en:

• Boconadi
    jah. Párszáz ezer lehet rá a rendszer :D
  • allock #1552
    MV Augusta hajazás? :D
  • Boconadi

• RaST
    Ikken ;]
  • allock #1549
    Fazer?
  • Boconadi
    natyon szép :(
  • RaST
    My motobicycle ;]

• Seten

Azért mert azokat jobb=drágább cuccokkal szerelték.

• JGTC
    Stock (my bike)

Metal Speed
  • JGTC
    Metal Speed made in Japan csak ennyi mondok :)
  • Boconadi
    Ez jó nagy hülyeség...
  • ddt500
    Sima ZX-6R volt és vele párhuzamosan gyártották a ZX-6RR-t ami 599ccm volt. Az volt a drágább versenyverzió.
  • allock #1541
    *ZX636R

hát szinte kinézetre majdnem ugyanaz ahogy néztem a képeket, de sztem ZX636R-t láttam többet :D

hja 'újét' néztem :D
  • Cvd
    A ZX63R is a 600-as ZX-R szériában volt, csak 2002-2003 környékén egy időre 600 helyett 630 köbcentis motor volt benne, így próbálták a konkurencia elé hozni. Mondjuk hivatalosan nem tudom hogy így hívták-e, szvsz az is ZX6-R volt simán de lehet hogy tévedek. Mindenesetre időközben visszaálltak a 600 köbcentire, te meg gondolom egy új árát nézted. Mivel a 630-asok már vannak 5-6 évesek, így értelemszerűen olcsóbbak mint egy új.
  • Roger6
    Mert a ZX6R-t csak pályára tervezték. Szerintem utakon sem láttál ZX6R-t, csak 636-ost. Nem?
  • allock #1538
    akkor az előző ZX6R

de a ZX6R miért drágább mint a ZX63R?
  • Boconadi
    Olyan mintha ott alul az idomnál szeme lenne, nem?
  • Seten

Kb az összes Kawa modellre ráírják, hogy Ninja. :)

• allock #1535
    az előző Ninja jobban bejött :)
  • JGTC
    ZX-6R 2007
  • Boconadi
    Hát szerintem sem ;)
  • JGTC
    OK! ejtsük nem érdekes
  • JGTC
    tisztában vagyok ezzel, nem csak itt a fórumon találkozok evvel...nem is zavar

• Boconadi
    Hát én nem olyan nagy ellentétre gondoltam amilyenre ti, én csak egy kis rivalizálódásra.
  • JGTC
    Írd már le akkor légyszi mire gondolsz szembenállás alatt, érdekelne? mert max ezt tudom elképzelni, gondolom nem gyújtják fel egymás motorját vagy hasonlók...
  • ddt500
    Hát Én csak annyit mondok. hogy amikor a legutóbb kint voltam a Hringen a fazonnak hozták a dögszállíton a zsír új 675 Triumphját. Mikor kérdeztük, hogy "elestél?" Közölte, hogy "nem leállt". Nincs gyujtás, meg semmi. Na ha a 2 hónapos motorom leállna a versenypályán mondjuk a Mansell-kanyarban 120-nál, hát nem tudom, hogy örülnék-e neki. Lehet, hogy nem bíznék többet a motorban.
  • Seten

Nem arról van szó, hogy "szar" motor és azért sorolják hátra sokan az 1000-es négyhengeresekkel szemben.
    Egyszerűen csak többen vannak azok akik az S4-eseket szeretik.
    (Más menettulajdonságok, nyomatékleadás stb. Ja, meg az ár :)

Amúgy arra is kíváncsi vagyok, hogy akik a Triumph-ot "fikázták" azok közül hányan próbálták ki?!

• Boconadi
    Rohattul nem azt mondtam hogy mindenki un. Suzukis vagy Yamahás... Szó sincs arról hogy ki köszön kinek? Hol élsz?!
  • JGTC
    hmm... írtam pár szót és micsoda özönt indított el :)

Ha itt tartunk hogy melyik az aktuális év legjobb gépe (Masterbike 2006) akkor amit említettél a Gixxer melett az is csak harmadik a listán. Az ár dologban eggyetértek a Ducatinál, ezért sem vennék olyat, viszont csipázom és szerintem nem olyan "szar" motor mint amennyire hátrasorolják sokan az 1000-es négyhengeresekkel szemben.

#1516 Összehasonlítót én sem olvastam a "csoda R1"-ről de sima tesztet igen, nem tudtak róla rosszat mondani egyedül csak a kormánylengéscsillapító az ami kevés rá... de nem próbáltam szal nem is akarok belemenni ebbe mélyebben :D

#1515 LOL ez egy marhaság! Haverod nem köszön, egy Suzukis-nak???
    Ilyet még nem is hallottam, ez nem olyan mint annó a BMW<->Merga ellentét. Még ha azt mondaná h egy robogósnak nem köszön azt lehet megérteném...

Amúgy meg nekem Hondám volt-van és semmi bajom a más márkákkal, mindenkinek szíve joga h mit szeret, én a saját véleményemet írtam le...

Még annyit ha tehetném vagy R6ot vagy, vagy Daytona 675-öt (ami itt szépen le lett fikázva már) vennék, vagy az új 600as Ninját. :) NEM R1-et, vagy 1098-at!!!!!!!!!!!!

• Csocso a daffos
    Köszöntem szépen.
  • Seten

Ja, hogy a bajnokságról van szó! Akkor viszont tudjuk, az sem mindegy ki ül rajta!

Én amúgy széria motorokra gondoltam

• Boconadi
  • Seten

Igen, bocs, eggyel visszább ment volna.

• ddt500
    Hát akkor mihez hasonlítsuk? Egy bajnokságban fognak futni.
  • Cvd
    Gondolom ezt véletlenül címezted nekem a #1515 helyett.
  • Seten

Az mi, hogy: "Yamahások általában szemben állnak a Suzukisokkal"?
    Ha találkoznak az utcán akkor leszállnak és összeverik egymást? :)

Ez is olyan butaság, hogy valaki yamahás meg szuzukis. Ezek általában hozzá nem értők de van egy motorjuk és azt dicsérik agyba-főbe a többivel szemben.

Persze létezik pl suzuki-párti de ez azt jelenti, hogy ő kipróbálta a többi három tipus modelljeit is és az alapján dönt.

Ja, amúgy az 1098-as V2-es nem? Én nem hasonlítanám a S4-esekhez.

• ddt500
    Még akár le is csesznélek ha nem volna egy Yzf 600R Yamahám is!!!!! Nekem tetszik az R1 is az új meg az összes régi is, csak nem tetszett ahogy JGTC közölte, hogy csak az új R1 veszi fel az 1098-al a versenyt. Elfelejtvén azt az egyszerű tényt, hogy az összehasonlítótesztek 90%-át a Gixxer 1000, meg a ZX-10R nyeri már 2 éve.
    Az meg lehet, hogy letesztelték az R1-et, de az nem összehasonlítóteszt, de legalább is nem itt Mo-on.
  • Cvd
    Van 20 ló hátránya ugyanakkora súly mellett egy 1000-es japánhoz képest, nem lesz sehol hozzájuk képest. Tulajdonképp ugyanazt tudja mint a 999 csak száz köbcentivel nagyobb motorral.
    És miért pont az R1 lenne az amivel végképp nem bírna?:) Évek óta szokás emlegetni az aktuális új "csodaR1"-et, aztán valahogy mindig kiderül nem jött be a dolog. Idén se nagyon mutatta meg pályán hogy hűde kemény lenne, valahogy mindig elékeveredett 1-2 abból a béna Gixxerből (is).:)