• Cvd
    Én pl. minimum 5-re terveztem az enyémet, de ha nem lesz baj vele akkor marad tovább is. A VFR teljesítménye bőven van annyi amire nekem valaha is közúton szükségem lesz (egyébként minden épeszű embernek is az), a motorja legendásan tartós, de a többi része is Honda lévén. Ha meg nem lesz bajom vele, akkor mi értelme lenne 10 év múlva kiadni 2milla körül egy új motorra, miközben igazán semmi lényeges előnnyel nem jár? Úgy nem lehet motort venni hogy majd úgyis megfektetem úgyhogy azonnal tervezem a következőt.:) Akár azonnal takarhatok vele, akkor rögtön kettőt kéne vennem vagy mi?:) De ha anyagilag is a legjobban akar kijönni a tulaj akkor is 5-10 éves kora között kell elpasszolni. Én az előbb is időtartamot mondtam, ebből azért nem illik kiragadni az egyik végletet és azon lovagolni. Plusz ez a durva értékesés minden egyes sportmotorra áll, nem sok értelmét látom azon vitátni hogy az egyik százezerrel többet esik a másiknál. A Yamahán lehet hogy kevesebbet buksz ennyivel, viszont sokkal nehezebben is szabadulsz meg tőle. Aki ilyet vesz az számoljon azzal hogy sokat bukik rajta és kész.