Motoros képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
hiába

#hhwnd

JGTC
annak a tárcsája krva jó

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

allock
Ennek még hosszú is, láttál már Buell-t??? Na az ritkaronda!

#hhwnd

JGTC
pont az benne a jó! 😊 olyan mint a Raptornak

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Rettenthető
Az elejével semmi baj nincs, csak olyan rövid a fara.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

JGTC
nekem igen 😛

JGTC
Nekem is tetszik. Ép a multkor volt egy teszt a motorrevûben hogy mi a gyorsabb egy szakaszon a Supermoto, Sportmotor, vagy Naked bike, és ez elég jól szerepelt... <#eljen>

Rettenthető
A Triple-t gyártják, de nem ezt a modellt/dizájnt.
Nekem az új nem tetszik.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

allock
A Triumph Speed Triple-t mióta nem gyártják????

#hhwnd

CybearBoy
Nézem a képet, és arra gondoltam, ez Rettenthetõ kedvenc mocija is. Aztán nézem ki írta, és lám. 😊
(alias balpet)

Rettenthető
Látom vannak itt páran, akik szintén felegyenesedtek négy kerékrõl két kerékre :-)
A jelenlévõk közül - akik motoroznak - azok rendesen túráznak, ahogy a csövön kifér? Ha igen, akkor merre? Motoros talik, vagy inkább barátokkal körbe az országon?

De hogy ne legyek offtopic.

Egyik kedvenc motorom, amit sajnos már nem gyártanak:

Shogun
jah korlatozott jogsim van , bar junius vegen lett meg es a jogsi csak augusztus kozepen:\ szar volt kibirni hogy ne menjek vele. de azert mindennap korozgettem kicsit itt a kertvarosba😄D

a bandit.hu-rol adta el nekem az egyik srac akivel ossze is haverkodtam szal tenyleg nem bantam meg
annyi kis bibije volt hogy a faridom meg van fakulva az egyik oldalon meg hatul valamint az elso sarvedo😊 De majd tavasszal korrigaltatom😊

Az a baszott féreg... Kh@oSz

JGTC
annyiért nagyon megérte
nyáron én is néztem mocikat de nem láttam ebbõl ennyire jó vételt

allock
de A.korl-al vezeted?

#hhwnd

allock
97? az egész jó

#hhwnd

Shogun
nyaron vettem 520 ezer volt
97es es 24 ezer kmel😊
a dob meg ra 41ezer volt

allock
baszki, kurva jó hangja van!! <#nyes><#worship> mennyiért vetted, és hány éves???

#hhwnd

Shogun
jah lattam mar par videt 400 vifferol😊 franko

Shogun
olyan 140 korul mentem
optikai csalodas😊
eleg láma volt aki felvette remegett ossze vissza a keze meg gondolom azert nem latszik a sebesseg mert kovette zoomal is a mocit
amugy nekem is feltunt hogy lassabban megy videon mnit elobe😄

JGTC
A hangja tényleg nem rossz de nekem az egész videón az a fura hogy olyan mintha lassan menne a motor ahhoz képest, hogy már ötödikbe váltassz.

Nem, VFR-em. Mondjuk nem túl hangos dobbal, de majd meglátom mit mond rá a telefon (valszeg azzal veszem fel a hangját).

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Shogun
eloszor azthittem az enyemre irtad de kicsit atgondolva rajottem hogy nem😄

neked is kisbandid van?

Elõször is utólag mindenkinek boldog új évet!

A lenti 250-es Banditnál érzésem szerint "csaltak" egy kicsit, nekem úgy hangzik mintha szinte benyomták volna a mikrofont a dobba. Onnan izmosabbnak/hangosabbnak hallatszik mint amilyen normális távolságból lenne. Márcsak azért is valószínû mert egy átlagos mikrofon egy igazán hangos és mélyhangú (nagyobb köbcentis motoron lévõ) dob esetén már nem képes venni a hangot, csak mély szaggatott búgás hallatszana a felvételen ilyen távolságból. De majd letesztelem az enyémen, úgyis esedékes a havi járatás, megaztán kell csengõhangnak.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Shogun
nem kell oda rendszer eleg egy jokis raptor dob😄

tettem fel az en kis 250esmrol egy videot, sztem van olyan hangja mint a hanganyagbelinek sõõt , bar lehet elfogult vagyok😄

Bandit video

Szerintem inkább egy 400-as moci mint 250-es, árban nem sok különbség van köztük. De gondolom akinek A korl jogsija van az vesz 250-est. Nekem a 400-as bandit nagyon tettszik.
JGTC
Hangban nálam ami elõl van azok az endúrók ááááááááááá krva jóóóóók
na és a Ducati !!!!

JGTC
tényleg nem az átlag kis zümmögõs bandit hang de ez egy jobb rendszerrel elérhetõ könnyen

LiPTON
nekem még egy 125ös is elég lenne most

allock
én ezért szeretnék vmi 250es gépet 125ös helyett

#hhwnd

LiPTON
ez 250es bandit?!?! (ténylge kva jó!)

Csõ!

Állat hangja van ennek a 250-es Bandit-nek.Bandit -nek. <#hawaii>
blackmetal
sztem azér csöppet fílinges lehet egy olyannal küldeni

\"For those about to rock-we salute you!\"

JGTC
B.Ú.É.K

LiPTON
hasonlóakat Mindenkinek

Egészségben, boldogságban, motorozásban gazdag boldog új évet.
kesenyi
Neektek is! Balesetmentes boldog karácsinyi ünnepeket kívánok!

...:::kesenyi:::...

LiPTON
viszont Mindenkinek<#integet2>

JGTC
Hát mostmár mindent elmondtatok amit akartam #727 726

Azért boldog karit mindenkinek és sok kétkerekû brümmögõ ajándékot!!!

Roger6
Igen-igen, mindenkinek nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok én is, és motorozásban gazdag, perecelésmentes boldog új évet! 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Kellemes karácsonyi ünnepeket minden motorizált biciklisnek. <#bee1>
JGTC
Photo of the Day

Sziasztok!

Itt az Adrenalincrew nevû motoros bandának van pár videója.
kesenyi
van köztök jó is 😊 . Kis túrás 😄 Ilyen kellett nekem....THX

JGTC
nekem is nyugi az oldal szaraxik valszínû
én már nem elöször néztem meg azokat a videókat

kesenyi
nemértem. tegnap még mind1ik videó xar volt! most meg mind jó...

Roger6
Akkor egy kis segítség:

Itten vannak a múvík! 😊

Választasz egy kategóriát. (Accidents, advertisements,burnouts...). Utána bejönnek a videók képei. Utána rákattintasz arra a videóra, amit le szeretnél tölteni. Ekkor megnyitja egy új ablakban, ahol némi infót ad a filmrôl. Namost. A képen (a videóból egy kép) jobb egérgomb, és mentés másként (vagy angolul save tartget as...). És hipp-hopp, már jön is le a vidi! Eccer?, nem?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kesenyi
a videók nem jönnek be

JGTC
zupá

Szia!

Hogy értve? Nem jön be az oldal?
kesenyi
nemjók a vidiók! 😞