• Cvd
    Valahol még el is tudnám fogadni, főleg ettől a kormánytól akik azért nem a levegőbe meg zsebbe tapsolták el a pénzt, meg nem is az ő felelőségük teljesen a helyzet, ha legalább nem úgy adnák elő hogy megint hülyének néznek mindenkit. Eddig fizettem valami 3ezret, most fogok huszat, mindezt azzal az indokkal hogy igazságos rendszert csinálnak, mindenki a jármű értéke alapján fizet. Node mi köze van a jármű teljesítményének az értékéhez? Az én motorom jó másfél millát ér, de ugyanannyit fogok fizetni utána mint egy átlagos motorral gyártott felsőkategóriás új BMW/Merci/AUDI után, ami viszont 8-10 millióba kerül. Tényleg k*rvára igazságos. A súly alapján fizetés volt az, tényleg annyival kevesebbet fizettem, amennyivel kevesebbe került a motorom az államnak. Elvégre nem foglal annyi helyet, nem rongálja úgy az utat maga alatt, nem szennyezi annyira a környezetet ésatöbbi.
    Ha végre egyszer elő merne állni valamelyik gerinctelen féreg (vagy csak ennyire sötétek lennének?) és azt mondja hogy szar a helyzet, most többre van szükség a motorosoktól is hogy megoldjuk, de cserébe visszakapják a régi rendszert ha egyenesbe jöttünk, esetleg még könnyítünk is mondjuk az autópályadíjjakon keresztül vagy valami hasonló módon akkor még el is tudnám fogadni mert egyébként nem halnék éhen az emelés miatt.