2516
-
Cvd #1075 Valahol még el is tudnám fogadni, főleg ettől a kormánytól akik azért nem a levegőbe meg zsebbe tapsolták el a pénzt, meg nem is az ő felelőségük teljesen a helyzet, ha legalább nem úgy adnák elő hogy megint hülyének néznek mindenkit. Eddig fizettem valami 3ezret, most fogok huszat, mindezt azzal az indokkal hogy igazságos rendszert csinálnak, mindenki a jármű értéke alapján fizet. Node mi köze van a jármű teljesítményének az értékéhez? Az én motorom jó másfél millát ér, de ugyanannyit fogok fizetni utána mint egy átlagos motorral gyártott felsőkategóriás új BMW/Merci/AUDI után, ami viszont 8-10 millióba kerül. Tényleg k*rvára igazságos. A súly alapján fizetés volt az, tényleg annyival kevesebbet fizettem, amennyivel kevesebbe került a motorom az államnak. Elvégre nem foglal annyi helyet, nem rongálja úgy az utat maga alatt, nem szennyezi annyira a környezetet ésatöbbi.
Ha végre egyszer elő merne állni valamelyik gerinctelen féreg (vagy csak ennyire sötétek lennének?) és azt mondja hogy szar a helyzet, most többre van szükség a motorosoktól is hogy megoldjuk, de cserébe visszakapják a régi rendszert ha egyenesbe jöttünk, esetleg még könnyítünk is mondjuk az autópályadíjjakon keresztül vagy valami hasonló módon akkor még el is tudnám fogadni mert egyébként nem halnék éhen az emelés miatt. -
#1074 ezért majdnem minden harmadik hirdetés hobbi célra van -
a zsírkereskedő #1073 qva anyjukat
mindenki szopja a kukit ezzel a kormányal - balfaszok -
#1072 -
ipse #1071 mizu? -
#1070 Helló mindenki!
Gondolom nem csak képeket raktok itt halomban, hanem motoroztok is jónéhányan. Hát nem tom az adómódosításról hallottatok-e már, de azt hiszem jól kibsznak velünk:
Motorkerékpárok gépjárműadója 2007-től :-/ -
a zsírkereskedő #1069 az aláfestő zene akár a dragonballban is lehetett volna:D -
#1068 pár érdekesség :) enyém is köztük van hehe a normálatlanok... -
#1067 "25 kW (34 LE) és 0,16 kW/kg teljesítmény/tömeg arányig" ha ennek a kitételnek megfelel, akkor minden további nélkül:) -
#1066 "M - segédmotor 50 cm3 alatt: 14 éves kortól
A1 - 125 cm3 és 11 kW (15 LE) teljesítmény alatt: 16 éves kortól
A korlátozott - 25 kW (34 LE) és 0,16 kW/kg teljesítmény/tömeg arányig: 18 éves kortól
A korlátozás nélküli: 21 éves kortól"
A korlátozottba belefér egy 250es? -
#1065 MEGHALTOK AKOR IS!!!(csak hpgy nekem legyen igazam:P)nemtom én csak 250esre merek felülni 1.re -
a zsírkereskedő #1064 mértékletesség a legfontosabb ezért 600as... pl az er-6n 72 lóerős könnyen kezelhető, ráadásul tényleg nem száguldozni akarok...ilyen feltételekkel már jobb a helyzet...
esőben meg télen ott a bkv mint alternatíva... -
#1063 Én 650-es SV-vel kezdtem, és semmi gond nem volt. Csak szálljon el az agyad, és minden okés lesz! -
#1062 kezdő mocit ne vegyél 250esnél nagyobbat,az egyenlő a halálal.szépen kicsivel kell kezdeni,aztán egyre nagyobb..
mint ahogy járni tanultál,nem az van hogy megszületsz 2lábra álsz és rohansz,hane próbálkozol,segreülsz prszor.....majd végül megy egyedül a séta,egyre jobban ,végül már maratoni futóversenyen 1.leszel:P
tényleg,kicsivel kezd,de te tudod,ez csak jótanács -
a zsírkereskedő #1061 nagybátyám elvitt egy köre az új bejáratós kawasakiján...
er-6n... feketében...
majdenem leestem
72 lovas csak...na midnegy nekem most ez a menő
jövőre én is veszek valamit... mondjuk egy aprilia tuono1000r-t
de inkább valami jó kezdő motor kéne valami 600as naked bike... -
#1060 naná :D -
#1059 az jó volt :) szoktátok nézni? -
#1058 hátulról: :)
-
#1057 állítólag ez a kis Triumph a legjobb 600as ezévben, Superbike-ban (újság) megnyerte a 6kilós tesztet, bár igaz nemteljesen 599cm3, asszem valami 675körül van, a Motorshow1-ben is bennevolt a magyar 600as teszt de ott is csak dícsérgették
-
#1056 -
#1055 ez se jobb :P
-
-
#1053 A Kawa baba! -
#1052 Nem rajongok a harleykért, ezért nem fotóztam őket .. -
Cvd #1051 Voltak HD-k is? :) -
#1050 -
#1049 1 kis izelitő a harley festiválról:
-
Silvergti #1048 Ha valakit érdekel egy garnitúra Bridgestone gumiabroncs az szóljon.
120/70 17 és 190/50 17
Bridgestone BT 012 és BT014 ben is van egy pár.
egy Garnitúra ára 50 ezer ft. -
#1047 alpinstar a kedvencem legjobb!! Kéne is már 1olyan cucc :D -
#1046 jah jó ez a csizma:D
-
#1045 Aki tud ilyen csizmát az szoljon nagyon fontos ja ésennyibe????
-
#1044 olvastam róla és úgy emléxem azt írták róla h ötödikben 280 a vége
élőben elég brutkó sztem kép tényleg nem adja vissza -
Mentol #1043 Igen, mintha kevéssé lenne túrajellegű... Biztos kell majd rá egy másik plexi előre, hogy ne fújjon le a szél róla. -
#1042 Megmondom őszintén, nekem nem tetszik az új zx-14-es. Valahogy nem jön le az a brutális erő a külalakról, ami van benne. Nem szép. Persze, tudom, a szépség relatív. Hát akkor azt mondom, nekem nem tetszik. Ettől még nagyon jó motornak tartom az összes Kawát! -
Mentol #1041 Jóvan. Most látom, hogy ugyanaz a kép, csak más a felirat rajta... -
Mentol #1040 Csá!
Jól néz ki a csajszi! Telefonszámát lehet tudni?
Amúgy a ZX14 és a ZZR1400 nem ugyanaz, ugye? Én nagyon vártam az új nagyZiZi-t, csak most kicsit várnom kell még, mert most nincs sok kedvem megvenni (3.3MFt akciósan...).
-
#1039 Hát igen, az térdkoptató. Elég fura lenne, ha addig kilógna a lábtartó. -
Cvd #1038 Nem igazán, akkor az is szikrázna. Csak a térdkoptató dolgozik. -
#1037 hehe
leér a lábtartó :) -