• b-type
    figyelj ezt c/p mert muszáj látni a feneketlen mélységet (kapaszkodni!)
    "
    Sziasztok!
    Az alábbi emailt küldtem el a Honda Európának és a Honda Hungarynak is - válasz még egyiktől sem érkezett:
    Tisztelt cím!

A tegnapi, Sepangban rendezett MotoGp futamon Marc Marquez Honda versenyző hosszú időre lejáratta a Honda nevet. A futamon elkövetett minősíthetetlen viselkedése óta a Honda név hányingert, undort kelt. Milliók gondolkodnak ugyanígy a kül-, és belföldi közösségi oldalak tanúsága szerint. Szurkolók, amatőr és profi versenyzők egyaránt.
    Eddig a Honda név egyet jelentett a versenyzés tisztaságával, a „győzzön a jobbik” nemes versenyzési elvvel.
    Ezt Marc Marquez Phillip Islanden és – főként – Sepangban tanúsított aljas hozzáállásával teljesen megsemmisítette. A Honda név nemhogy reklám értékű lenne, helyette ellenérzést kelt. Nem ez a MotoGp versenyzéssel a Honda célja. Az eladások növelése a cél. A repsolos bőrruhában lévő vétlen gazda, és a Repsol Honda festésű CBR 1000-es tegnapi, együttes, hasonló indíttatású, szemem láttára történő leszólása, zaklatása az eladások csökkenését vetíti előre.
    A Honda gyár rengeteg pénzt öl ebbe a projektbe - Marc Marquez miatt fölöslegesen.
    Michelisz Norbi népszerűsége sem tudja Magyarország belterületén ellensúlyozni Marc Marquez káros hatását. Sokkal több a Rossi rajongó itthon is, mint a Norbi rajongó, pedig jómagam is Norbi rajongó vagyok minden itthoni versenyét a helyszínen szurkolom végig. A MOL számolatlanul önti a pénzt a hondás WTCC projektjébe. Célja a MOL népszerűsítésén keresztül a MOL imidzsének javítása, eladásainak növelése. A Hondával ezek után ez nem fog menni. Kidobják a pénzt az ablakon.
    Egy hülyegyerek –Marc Marquez nevű – teszi semmissé, értéktelenné hondás, MOL-os dolgozók tízezreinek munkáját, okoz jelentős anyagi kárt nagynevű, patinás cégeknek és a hozzájuk kötődő kereskedőknek.
    Kérem, továbbítsák e levelemet a Honda gyár illetékeseihez- vagy kérem, adják meg nekem az ő elérhetőségeiket - , s elküldöm nekik levelemet én, abból a célból, hogy Marc Marquez nevű versenyzőjüket vegyék rá a tisztességes versenyzésre vagy váljanak meg tőle.
    Ez a minimum, amit a Honda névtől elvárunk.

A Yamaha Hungary pedig a következő mailt kapta tőlem-de ők sem válaszoltak máig:
    Tisztelt Cím!

Sajnos, nem hagyhatom szó nélkül Jorge Lorenzo MotoGp-ben mutatott minősíthetetlen viselkedését. Jómagam 2002 óta Yamaha R1-s tulajdonos lévén is kezdek elfordulni a Yamahától, mert olyan emberszerű képződmények is azon ülnek, akik –amik negatív reklámértékkel bírnak. Azaz, ha meglátom őket, inkább nem vennék olyanfajta motort, amin ő ül.
    Így hát fölöslegesen döntik az euró milliókat ebbe az alakba. Inkább elfordítja a nézőket a Yamahától az ő látványa.
    Véleményemmel sok millió ember egyetért – jól mutatja ezt az a tény, hogy a világon mindenhol kifütyülik – még Spanyolországban is, pedig ő maga spanyol. Legutóbb épp Sepangban fütyülték ki, ahol arra sem vette a fáradságot ez a minősíthetetlen személy, hogy a közönség részére összeálljon egy közös fotó erejéig a versenytársaival.
    Kérem, továbbítsák e levelemet a Yamaha megfelelő illetékeseihez vagy adják meg nekem elérhetőségeiket a célból, hogy én tegyem meg ugyanezt.

Ha valaki tudja a Yamaha Europe mail címét,kérem, írja meg ide.
    "
    hááát [nincs ilyen szmáljli]