• b-type
    #3259
    Marquez semmi olyat nem tett, amit már ne tettek volna...pl. Melandri vs. Alzamora, Melandri annyira igyekezett feltartani Alzamora-t hogy Poggali felérhessen, mert csak akkor lehetett volna bajnok, ha Alzamora 3.
    Egy dolog valakit lassítani, más dolog szándékossan arra törekedni hogy kivezesse a pályáról....pláne rárugni.
    Capirossi jóval nagyobb genyóságot hajtott végre Harada-val szemben, mégis el lett neki felejtve...pár évig nem, mert a csapattól is kitették miatta annyira köccser húzás volt, de végül még én is újra tudtam becsülni, pedig Harada a valaha volt egyik legszimpatikusabban versenyző arc volt.
    ...Rossi-nak pedig már nagyon sok a megkérdőjelezhető húzása, és a közvélemény manipulálása is gyakori fegyvere volt régebben...mint pl. amikor kigúnyolta Gibernau-t, mert annak csapata jelentette, hogy Rossi felgumizta a rajthelyét robogóval. Rendezett akkora lejárató cirkuszt a világnak hogy ihaj. ...vagy amikor kiterelte, kilökte Gibernau-t az utcsó kanyarban, és kiröhögte a lépcsőn felfele menet annak fájdalmát.....pedig később műteni kellett Gibernau válát, mert az ütéstől elmozdult a megszegecselt vállában a fémlap.
    ..vagy Lorenzo ellen a zsarolása, ami visszafelé sült el..ilyenek.
    Marquez ehhez képest fasorban nincs...