Lapcsaládunk: Sg.hu PROHARDVER! Mobilarena IT Cafe GAMEPOD.hu LOGOUT.hu

Informatika és tudomány

bejelentkezés RSS hírlevél tárhely impresszum
Főoldal Tudomány IT/Tech Film Játék Autó
Fórum Autó-motor
Oldal:
1521208066.png

Moto GP naptár
Ugrás a topicra
  • Black Ghost
    #2327 2009.10.04. 10:32
    Ne már, Július 1.-i hír, azóta történt egy s más.

először is: Október 3.!!!
    Joggal kérdezheti mindenki, hogy lehetséges, hogy Mattia Pasini ilyen hamar másik csapatra és másik motorra lelt és nyilván azt sem értik, hogy lehet az, hogy mégis a Team Toth boxából hajtott ki a mai edzéseken. Nos, a válasz nagyon egyszerű. Mattia és a menedzsmentje hosszasan tárgyalt az Apriliával és a gyár úgy határozott, hogy mivel a Team Toth egy gyári motort már úgyis kifizetett, ezt ő megkaphatja.

Július 15.
    Az asseni futam előtt is ment a parádé, mely szerint a Team Toth nem fizetett az Apriliának, így a gyár nem bocsájt majd a csapat rendelkezésére olyan létfontosságú alkatrészeket, melyek elengedhetetlenek a versenyzéshez. Az ügy végül megoldódott, Pasini és Imi pedig mégis csak pályára gurult. Az egyszeri most azt mondaná, pontosabban azt a kérdést tenné fel magának, hogy vajon miért nem fizetett a Team Toth, talán nincs elég pénzük és utolérte őket a világgazdasági válság? Ilyenről azonban szó sincsen, a történet ennél sokkal egyszerűbb, ugyanakkor mégiscsak komplikált.

Nem szeretnék több cikket beszúrni mert sztem felesleges, de elszomorít hogy ennyire a magyar csapat ellen vagy, szerintem a történet nem a pénzről szól, sokkal inkább az olasz büszkeségről, mert nehogy már egy kelet európai csapat hozza a sikereket, képesek voltak még Pasini-nek is szarabb motort adni.
    Válasz 'b type free' üzenetére (#2326)
  • # válasz privát
  • Főoldal Tudomány IT/Tech Film Játék Autó
    Adatvédelmi tájékoztató E-mail: © 1998-2025 SG.hu Kiadói Kft. - Minden jog fenntartva! Adatvédelmi beállítások

Bejelentkezés