• b-type
    Kicsit elbeszéltél Laffite mellett sztem.
    Mert valóban kevés az amit az MTV-n adtak, néztem egyszer-kétszer, egyedül Harmati Árpi megszólaltatását tartom nagyszerű ötletnek.
    De száraz és legfőképpen kevés,..egyébként sztem a Magyar Eurosport kommentátorai is egy rakás #&@. Ez saját vélemény.

Ami nekünk kellene, talán Laffite-nek is, az minőségben az Angol Eurosport lenne, most nem feltétlen a közvetítés minőségére/hangulatára gondolok (messze van mint a csillagos ég), hanem a szakmai és háttérinfók közvetítésére a nézők felé...és term. szakkomentátori véleményezésekre, nem pedig hab dumákra. ...gondolok itt arra, hogy ha Julian Ryder a felfüggesztés részleteit ecseteli angolul, akkor az Magyar nyelven ne így hangozzon: - ez itt a motor hátsó része-
    ..és egyéb mindenféle hülyeségek.
    Szal az én véleményem szerint mindkettő igen alacsony szintű.
    Ott vagyunk a világ szájában Talma-val, és a Toth Team-mel, ahoz is képest ritka gyenge a tálalás....minimum élő adás ismétléssel, illetve Talma és Toth Team interjúk...technikai részletek, minden ami publikus.
    Ja és ezekből sok.
    Talma-nak azért (is) volt olyan nehéz mert itthon a nagy nulla volt, most már ezt tudjuk, még most is kevés.