\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • zolee145
    De régen jártam erre.:)

Ha az a Zsolti Zoli akart lenni akkor a válasz egyre inkább az igen felé hajlik.
    Jó dolog szervezett formában meccselni, olyanokkal akiket nem akkor látok először a szerveren, de ha most el kellene döntenem, hogy melyiket tartom reálisabbnak nr2003 vagy arca akkor az utóbbira szavaznék. Ez pedig elég fontos egy szimnél.
    Persze nem vitát akarok indítani, hogy melyik a jobb, nem azért írtam, csak egy vélemény.:)
    Igazából néhány hete már a péntek és szombat estét Lorival valami ARCA szerveren töltjük, és nagyon jó dolgok is össze szoktak jönni...nem ritka a 20-30 autós verseny sem. De ami a lényeg, hogy nem szenvedésnek, túlélési gyakorlatnak érzem, hanem versenynek.
    Egyedül az ai jobb nr-ben, nade amikor futam van mindegy hány ai van, veletek szeretnék versenyezni nem a géppel, azt lehet offline is.
    Viszont itt jön a realitás (persze csak onboard felvételek alapján tudok ítélni), ami már az arca javára dönt nálam.
    Amúgy meg a visszaszokás is gond, szerintem már körbe sem tudnék menni nr2003-mal sehol.:)