NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már cseréltem tápot is,nekem nem úgy szaggat,kb. minden korben egy fél mp-re megakad de ezt se mindig és ez a gond mert így nem tudom mi baja.Most bármit csinálok és elinditom megy de ez akkor is megtorténik ha semmit nem csinálok aztán egyszer csak gondol egyet és szarakodik,van hogy 5x is rovid intervallumokban lefagy és után megint mukodik simán hosszabb ideig.
Azt olvastam egy fórumon hogy a virtuális memóriánál a max és a min. jó ha egy értéken van,ezt kipróbálom mert nálam nem így volt.

sajoati
esetleg egy kölcsöntáppal próbáld.

álam a hibajelenség ez volt:

szaggatott néha, de úgy, hogy megállt a kép, hang meg ment. volt olyan is, hogy le is fagyott. új táp segített.

memóriára van memtest86, ha az nem jelzi hibásnak, nem hibás.

Endure, in enduring grows strong...

Pdig ez nem is az eredeti UK volt,adtam rá egy kis hátsó sway bar-t hogy ne legyen annyira túlkormányzott.
Felolem johetsz,úgy si kevesen vagyunk és ráadásul még ilyen technikai gondok is tizedelnek bennunket.

<#ijedt>

Az a baj hogy nekem egyszeruen lefagy a gép,megáll a kép,hang és nincs hibauzenet ráadásul nem rendszeresen csinálja,múlt héten semmi gond nem volt,tegnap meg tobbszor is,a verseny alatt is amíg nem ált meg állandóan szaggatott,még megpróbálok valamit a memoriával <#fejvakaras>

Yeltzin
hali srácok, és köszi a tegnap esti mókát, és RIP HNR (bár emlékeim szerint 2003 elõtt már élt, én szálltam be 2003-ban)

kiléptem 80 kör táján, mert amikor restart után mindkét nagy kanyarban eldobtam a gépet, úgy éreztem, nem kéne erõltetni... régen se szerettem az ilyen billegõs setupokat, azóta se szoktam meg, sajna versenyen nekem csak a fast jön be 😊

azért ha lehet, még benéznék futamokra, hátha nem fogok mindenhol ennyire csúszkálni

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

HaZso
Nekem a cél elõtt kb 10m-rel(!) lépett ki windozba :-O

Na jó,azt hiszem ennyi volt,majd ha egyszer lesz új gépem és nem fog fagyni ez a kurva játék jovok <#szomoru1>

PuMy
A szokásos 21:15, szerver ip vége 236 lesz! A Lóri féle settel megyünk, bár nem volt idõm kiprobálni, de biztos jó lesz 😊

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

<#eljen> Akkor ha lesz kedved kiprobálni online jelentkezz 😊

MICHIGAN

104%
Van benne egy általam javított UK RACE setup mivel az eredeti UK setupok hideg gumikon nagyon veszélyesek foleg ha a tomegben rajtol valaki,Zso-nak nem volt ideje ezzel foglakozni így rám bízta hogy csináljak vele valamit,szóval próbáljátok ki az eredetiket meg ezt is aztán a tobbség dont 😊

Okka, köszi. Mostanra már kaptam is telepítési útmutatót tõle! <#eljen>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1212389112

Itt zolee a szaki,o tud segíteni 😊)

Giovanni
Akkor van gond, ha az angyalok eltünnek az elejérõl, mert akkor lemaradtak <#nyes>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Giovanni
Ok, az már megvan. A setupos kérdésre, meg itt a válasz <#vigyor2>

LemansSET.zip

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

sajoati
igen. a küldött player id-t meg car file-t kell használni, light kat.

Giovanni
Jut eszembe, akkor light kategóriában megyünk, ugye?

Remek lett a festés, Gio! Az õsszel már ki is szeretném próbálni! <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Egy kérdés: múltkor téma volt itt az ARCA Simracing. Mi ezzel a helyzet, sikerült elindítani? Az egyik magyar torrentes oldalon megtaláltam, leszedtem, de nem volt még vele idõm foglalkozni. Szóval?

Okés, köszi Met. Így mindenkép gyorsabb a dolog. Az 5let csak onnan jött, hogy egyszer Robotnyk-tól szereztem ilyen módon játékot, amin az elsõ endurance versenyen vettem részt.

sajoati
visszaigazolták a jelentkezésünket, a többit emailben este.

szerveren kéne pénteken próbálgatni, hogy tudunk-e váltani.

sajoati
mail ment Cowek es Gio uraknak. 😊

meg persze Briannek. minden oke talan, de azert kene ellenorizni, mondjuk egy megnyitassal, nekem a gtp most csiga mert ftpzek.

(remelem azert szaggat...)

Cowek
Én óvatosan is bírom a tempót <#beka2><#idiota>

http://www.f1-info.hu/

sajoati
Rajta vagyok, király lett 😊

Giovanni
Ebbõl persze annyi az igazság, hogy pár óra után fogyatkozunk... De óvatosan egyikõnk sem nyomja, inkább baromállat módjára <#nyes> Különben kiesünk a ritmusból <#vigyor2>

Cowek
Gyere szépen, igen hosszú a pálya nem lesz túl nagy forgalom pár óra után, és rádión mindig segítünk a térképnézetbõl hogy mikor kell figyelni a forgalomra.

Szóval nem bánnád meg, óvatosabban sem baj ha bent marad pár másodperc...
A tapasztalat úgyis az, hogy vannak akik tolják, mi meg kikerüljük amikor próbál visszajönni a pályára :-D Persze a 10-12-ik óra után ha elkapja az ember nagyon jókat lehet menni.
Szóval gondold meg :-)

Cowek
Szééép :-)

A jelek szerint 3-an nyomjuk le? <#conf>

Giovanni
Na, kész is. Csak a rajtszámot változtattam. Ez egy TGA kép, a többit légyszi csináld meg, mert én már elfelejtettem hogy kell <#wink>

Toyota_919.zip

Giovanni
Vagy felnyomom valahova, és küldök privit 😊

Giovanni
Ok, a festést megoldom...Ma át is dobom Neked, csak majd írj egy elérhetõséget

Met
nekem8

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gordon 24
Figyi igazából nem akarok olyan nagyon indulni, mert sose mentem még ilyen hosszu távú futamot.
Ráadásul a Gtp-t meg azon kivûl hogy 2 kört mentem valamikor vele nem is ismerem..
Igy csak tönkre tennem a többiek versenyét.

Azért irtam hogyha esetleg nem jönne össze a 3 ember akkor talán mennék de ugye nem eredeti az nr..

Szóval a legvégsõ esetben mennék csak, ha nem jön össze a létszám.

Downhill!!

sajoati
sehogy, újra kell reggelni, ma estig. (ill. kedd reggelig.)

919-es lesz a számunk, ha tudtok Toyota festést küldeni mondjuk éjfélig, akkor Toyota, amúgy marad a Mazda.😊

de menni fog ez.

valaki 4. csapattagnak?

Met
Hagyd, ne tökölj a postával. Gordon írj nekem én Pesti vagyok könnyebben megoldható a tranzakció.
Gondoltam rá, hogy oda adom a serial-t de a lemez is kell ennek a rohattnak, vagy esetleg érdemes a yasu-t kipróbálni

<#felkialtas>Olyat tudunk csinálni, hogy kölcsönadom a játékot. Ha van kedved indulni, írj mondjuk priviben, és add meg a címedet, ahova küldjem a játékot. <#felkialtas>

Cowek
Látom Te nagyon ráérsz éjjelente <#zavart1><#awink>

HaZso
Toyota, moving forward 😄

Giovanni
öööö....ha a számot lenyúlhatták, akkor hogy vagyunk regisztrálva? Induljunk akkor Toyotával, nekem kb 2-3mp -el gyorsabbakat sikerûl vele a mazdás legjobb idõmnél menni...

Giovanni
Akkor mázolhatok újra...Ciki hogy új rendszerem van, a nyersanyag meg valahol a süllyesztõben 😞

sajoati
Azt nézem, a 119 számot lenyúlták.. remélem, azért tudok még jelentkezni magunkkal.

sajoati
Az a baj, hogy a GTP 1.1 csak azzal indul. Nem tudom, azóta van-e erre "kerülõ megoldás", ha be tudnád indítani valahogy, akkor nem feltétel az eredetiség.

sajoati
Oks, akkor megpróbálom betuszkolni magunkat, ha még jönne valaki 4.-nek, ne habozzon, ma még van esély jelentkezni. 😊

(Sõt, 4. tagnak lehet, hogy késõbb is.)

És akkor Mazda, Light class, mert ezzel vagyunk regisztrálva év eleje óta.

HaZso
Én is erre gondoltam pont... én voltam már 1x IMAX moziban, poén 😊

Cowek
Asszem Cowek is :-)

gordon 24
Nincs eredeti NR2003-om sajna..

Downhill!!

Giovanni
1. Sajóati
2. Giovanni
3.
4.
Gyerünk gyerünk! Aki férfi és tud vezetni, az jelentkezik! <#hehe>

Met
arra én is odanéznék...

sajoati
Le Mans: legyen úgy, hogy ha vasárnapig jelentkeztek itt vagy priviben, meg esetleg egy 4. ember is (valaki? eredeti NR + GTP 1.1), akkor megyünk, amúgy nem.
(Valamikor a jelentkezést is le kell adni Briannek.)

gordon 24
Felõlemm.. Én benne vagyok.

Downhill!!

<#felkialtas>Nem tudom hogy vagytok vele, de egy HNR találkozót az IMAX-ben is tarthatnánk. Még van pár hetünk, hogy megegyezzünk egy idõpontban.<#felkialtas>

Nemtudom voltál-e már IMAX-be de ennál nagyobb élmény már csak az ha eloben látod 😊