51527
-
#50806 Feltöltöttem a carsetet, szedjétek le!
HNR 2008 Carset -
#50805 Azt ugy kellene, hogy nézd meg a listát amit legutóbb Pumy linkelt. Hogy kik indulnak:D És ne azok közül, vagy ha közülük választasz, akkor pedig a hátsóbb szekcióból.. -
72TSanyi #50804 Jó lenne, hogy ha mostanában még lenne olyam meleg, mint akkor! :P
Kérdés: gyári festéssel szándékozok indulni. Mindegy, hogy melyiket használom? -
TSTZ #50803 Okka. Köszönjük a nép nevében! -
#50802 A carset nem biztos h jó, azt ne szedjétek le, holnap felrakok 1 újat! -
#50801 Tessék! Asszem ebbe minden benne van:
Pumy hsz-e -
72TSanyi #50800 Felőlem lehet. Setet és festéseket linkeljetek légyszi ide az oldalra. Azért ide, mert öcsém is jön valószínűleg, és holnap gyakorolna is. Thx. -
#50799 Lehetni lehet:D Csak leszünk kb 3-an.. Na de nem baj, majd kiderül.. -
#50798 Srácok, lenne egy extra kérésem: lehetne 20:00-kor kezdeni a csütörtöki futamot? -
#50797 Jahh te akartál lenni! Bocsi hogy rosszul irtam..
Sajnálom, hogy igy gondoljátok! Igy is kevesen voltunk vagyunk. 3-an maradnánk ugy meg semmi értelme..
Sanyi jönne de akkor is csak 4.. Tipikus eset, egyet nyerünk 2-t bukunk..
Kár érte..
Mind1.. -
#50796 De régen jártam erre.:)
Ha az a Zsolti Zoli akart lenni akkor a válasz egyre inkább az igen felé hajlik.
Jó dolog szervezett formában meccselni, olyanokkal akiket nem akkor látok először a szerveren, de ha most el kellene döntenem, hogy melyiket tartom reálisabbnak nr2003 vagy arca akkor az utóbbira szavaznék. Ez pedig elég fontos egy szimnél.
Persze nem vitát akarok indítani, hogy melyik a jobb, nem azért írtam, csak egy vélemény.:)
Igazából néhány hete már a péntek és szombat estét Lorival valami ARCA szerveren töltjük, és nagyon jó dolgok is össze szoktak jönni...nem ritka a 20-30 autós verseny sem. De ami a lényeg, hogy nem szenvedésnek, túlélési gyakorlatnak érzem, hanem versenynek.
Egyedül az ai jobb nr-ben, nade amikor futam van mindegy hány ai van, veletek szeretnék versenyezni nem a géppel, azt lehet offline is.
Viszont itt jön a realitás (persze csak onboard felvételek alapján tudok ítélni), ami már az arca javára dönt nálam.
Amúgy meg a visszaszokás is gond, szerintem már körbe sem tudnék menni nr2003-mal sehol.:) -
72TSanyi #50795 Mi lett az új szerelmed? -
B Lori #50794 Ha szépen megkérsz átadom az owner pontjaimat mert az NR-es pályafutásom nálam is a végét járja
Feltételezem hogy Zolit akartál írni....nem volt. -
#50793 Jövő héten lesz megtartva. -
#50792 Ma nem tudtram! De jövök! Szóval számitastok ám! Elmozdulok én még az utolsó helyről:DD
Zsolti volt?? Vagy őt már full lenyulta az ARCA?:D -
72TSanyi #50791 Ha minden igaz, hétvégén megkapom a számítógépasztalt, akkor lesz hova szerelnem a kormányt. Most nem akartam pakolgatni jobbra-balra.... Jó versenyzést! -
#50790 Petya, Sanyi ...? -
#50789 Majd 175 lesz az ip vége, 21:15-kor indítom a szervert, addig elérhető vagyok msn-nen is akinek esetleg nincs meg a teljes ip! -
#50788 Igen megvan, a setup is, minden beállítás megmaradt mivel azóta nem nyúltam hozzá :P -
B Lori #50787 Mehet,de én félek :D
A pálya megvan? Mert visszakerestem és már nem letoltheto,az erosség 97% volt.
-
#50786 Na akkor mehet a menet? :P
Az időbeosztás akkor úgy változik h 21:15-kor indítom a szervert, ahogy eddig is, 21:45-kor lesz az időmérő, ahogy eddig is, de utána akkor a happy hour nem lesz hanem egyből kezdődik a race. Erre majd mindenki figyeljen oda h az időmérő előtt már intézze el a dolgait amit eddig esetleg a happy hour 10 perce alatt csinált :) Na majd írom az ip-t mielőtt elindítom a szervert. -
#50785 -
#50784 Részemről mehet!
Igen, ha mindenkinek megfelel akkor holnap folytathatjuk a bajnokságot. :) -
B Lori #50783 Jó lenne anyit változtatni hogy a kvali után egybol legyen a verseny tehát elotte gyakorolni,kajálni,sza... stb. :))
Most akkor holnap már folytatás? -
#50782 22:00-tól indulnak a futamok általában, +- 5 perc :) -
72TSanyi #50781 Mikor szoktatok manapság kezdeni? -
#50780 Ha minden ugy jön össze semmi akadája, de New Hampsire volt az utolsó..
Szóval bele kő húzni:D -
#50779 Részemről semmi akadálya. Nem Infineon volt az utolsó esetleg..? -
#50778 Na emberek, megvan az új gép, elvileg semmi akadálya h csütörtökön tudjuk folytatni a bajnokságot ha mindenkinek megfelel :P Amúgy meik pályánál is tartottunk? -
72TSanyi #50777 Használt G25 jelenlegi licitállásnál 31e HuF-ért (link) kapható. -
#50776 Én most szögre akasztottam, valahogy nem köt le.
Bár most, hogy néztem a rally vb közvetítést kedvet kaptam egy kis RBR-hez :) -
72TSanyi #50775 Röviden Met-nek írták...... Te manapság hol tekergeted a kormányt? -
#50774 kicsit mellé ment de nem baj :D -
72TSanyi #50773 Lehet, hogy mellélőttem??? Metosznak hívják és írják a közvetítésben..... -
72TSanyi #50772 Met barátunk lebukott.
Most látok élő közvetítést az RFactor IRL bajnokságából, ahol Met Detroitban jelenleg első!!! (link) Gyerünk MET!!! -
#50771 -
B Lori #50770 Nekem meg pont ez a gondom mivel egy bizonyos idokeret van a versenyzésre,így ha beindul akkor dobni kell mást,ráadásul az NR-el már nem is nagyon akaródzik menni,tulajdonképpen mint ahogy Pumy írja csak a társaság miatt jonnék :) -
#50769 Oké.. Rendben! Na hát akkor sok sikert hogy meg tud valósitani a dolgot. Aztán várjuk a rajtot!:D -
#50768 Először is bocsi h csak most írok, másodsorba pedig sajnos még mindig nem jó a gépem, vagyis úgy néz ki h jó, de lehet h az alaplap se tökéletes már mert időközbe egy másik videókártyát is elintézett. Szal vmi nem tökéletes vele, ez a lényeg és cserélni kéne kompletten az egészet. Jelenleg egy Geforce2 van benne amivel mondjuk eddig nem szarakadott, igaz játszani nem is nagyon játszottam vele mert a netezésen meg filmezésen kívül másra nem igazán alkalmas. De már rajta vagyok a dolgon és én jövő héten szeretném ha már tudnánk folytatni a bajnokságot. Mert oké h nézni is jó ahogy az igaziak versenyeznek, de akkor mindig belegondolok h vajon mi itt mien versenyt tudnánk futni. Száz szónak is 1 vége sztem mindenképp folytatni kéne, mert bár kevesen vagyunk, de azé jó a társaság! :) -
#50767 Pedig fun lenne, kell egy kis kikapcsolódás az iRacing mellé :-D
És igen, lesz folytatás, de Pumy gondolom leírja majd a részleteket...