\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • zolee145
    " Igaz nem tudom milyen a géped, de ha PCI expresses akkor valami jó erős Geforcet!"

Csak nem valami nVidia bennfenntes vagy? Vagy jutalékot kapsz?

Amúgy nem beléd akarok kötni, félre ne értsd, csak épp most vagyok gépvásárlás közben (tulajdonképpen jövő hét hétfőre igazolták vissza a rendelést), és elég érdekes dolgokra leltem. Azt ugye sokat nem kell magyarázni, hogy az nV erőteljesen terelgeti (nyilván pénzzel) a játékgyártókat bizonyos irányokba. Igaz, hogy adott a másik oldalról egy korszerűbb, innovatívabb technológia, de mit sem ér, hiszen a nagy játékok nV-re vannak írva.
    Mikor bementem a helyi számítógépészhez és elmondtam mit akarok úgy nézett rám mintha valami hülye lennék. Aztán mondta, hogy igen van beszámítás, de AMD gépet nem számítanak be, mert az nem stabil. Ja mondom okés, tehát ha egy rendszer 5 év alatt lefagy tízszer (ráadásul mindet én okoztam, pl dx9-es játékot akartam indítani dx8-as kártyával:D) akkor az nem stabil? Erre mondja, hogy jó, de azért mégsem egy tartós gép. Mondom b+, ki vesz rajtam kívűl 5 évre gépet? Ilyen ember a világon nincs, van aki öthavonta cserél. Na persze sejthettem volna, hiszen eleve intel-es pólóban volt. No comment.
    Na szóval ha valaki megemlíti, hogy nV, vagy intel azonnal feláll a szőr a hátamon.
    Mégegyszer mondom, nem veled van bajom.:)