NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem van egy ilyen Imax3d Nascar filmem amit a HNR-es srácok forditottak😄 Ez ugyan az? Vagy nem az?😄
Downhill!!
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
infók: www.oatas.net
Endure, in enduring grows strong...
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
alap: hsw.hu 😊
alap2:
www.thepits.us
setupok
www.setup-guru.com
palyak
www.nr2k3tracks.com
meg meg ez is:
www.bhmotorsports.com
nosztalgia:
nascarracers.hsw.hu
cot:
superspeedway.net
spotter:
www.dwarehouse.com/
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Nagyjából 100%-on jó,UK-V1 setup benne van,Zso ezt találta megfelelonek a sok kozul,pontosabban neki a V3 volt jó csak minket akar kimélni 😄
<#vigyor3>#vigyor3>
Ez azért kockább, mint a GTP 1.0-ban lévõ, de valami hasonló.....
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Kösz a tanácsokat, majd próbálkozom beéõni õket. 😊
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
ai_decel_modifier = 1.00
ha 0.99 akkor novekszik ha 1.01 akkor csokken a féktávjuk,ha nagyon eros lemehetsz akár 0.50-ig is,ezzel lagalább azt elérheted hogy féktávon békénhagyjanak ha te rovidebbet veszel 😊)
A lényeg: ne lökdõsõdjenek, ne lökjenek ki minden féktávon. Egyenletes legyen a teljesítményük, nem baj, ha az egész banda a nyakamon van, csak fairül versenyezzenek. Az elsõ lenne a legfontosabb. Ami az erõsséget illeti, a 100%-os AI gond nélkül leverem szóval ezzel kéne kalkulálni.
Minden segítséget szívesen fogadok.
Na szóval a jó kis 3-ik helyemrõl lökött ki Harvick, az elsõ kanyarban restart után (megbosszulta a #42-t Watkins miatt?). Aztán a kis összeküzdött 6-ik helyemet is elcseszte Vickers, ekkor baromi ideges lettem, mert a külsõn feltartott, viszont nem tudtam belülre menni, mert ott a restart után túl erõs ai-k elõzgettek...szóval még örülhetek a top10-nek. Marha ideges lettem, meg is lökdöstem sárga alatt.<#nevetes1>#nevetes1> Sisakdobás, verekedés elmaradt, mert egyrészt mennem kellett aludni, másrészt meg elszaladt, és eltûnt a szervíz kamionok közt, de majd a Pocono-i futamon ellátogatok a RedBull Toyota boxba...
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Mindent egybevetve persze élvezetes a dolog, nekem különösen.
Ami az AI-t illetti valószinu túl sok gumikopást raktam de felolem lehetett volna tobb is mint 101%,az csak egy javaslat és azért rakom a pályát hogy teszteljétek,legalább most volt egy "konnyu" verseny veluk,majd Pocono-ra bekeményítek 😄
Hát ha beérek már örülni fogok. Az nem is érdekel hányadik leszek..
Downhill!!
A verseny elég jó volt ja.. De mikor fogok elmozdulni a full utolsó helyrõl nem tudom😄
Downhill!!
Az ai tényleg fasza volt! De legközeebb 1% lehet rádobni.. Kicsit gyengék voltak. Igaz rajtnál nagyon erõszakosak meg az elsõ körben is.. De utánna lasabbak.
A géppel meg nem tudom mit csinálj.. ARCA-n kivül tettél rá valamit multhét óta??
Downhill!!