51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Oszintén bevallom nekem nem sok kedvem van a folytatáshoz,de ha újraindul akkor igyekszem tisztességgel befejezni :)
  • 72TSanyi
    Okka, köszi. Ez ám a gyors reagálás.
  • gordon 24
    Kell egy cot mod. Ezt az ss neten találod.
    Meg a mi festéseink azt meg majd küldözgetjük. A pályák meg mindig a futam elött fel vannak töltve ide..

De most szünet van sajnos.. Pumy Videókarija meghot.. Igy nincs server.. Remélem megoldódik hamarossan..

regisztrálni kell!

Jahh meg az ai festései. De ezt majd átküldöm msn-en pl.. De az ugyis ráér amikor ujra kezdjük.
  • 72TSanyi
    Légszi rakjatok ki linkeket a szükséges dolgokról (mod,festések) ami szükségesek manapság egy HNR futamhoz. Visszatérek.....
  • gordon 24
    Na mizu??

Lesz folytatás?
    Pumy megvan az uj kártyád?
  • 72TSanyi
    Kormány vásárlók figyelmébe:
    Logitech G25 40e pénzért link
  • HaZso
  • Toya
    Kicsit off, de hátha érdekel valakit: LINK
  • gordon 24
    nyami:

toyota camry
  • zolee145
    Nyári szünet van.:)
  • fadi
    Egy kicsit lemaradtam bocsi, de most van nascar online bajnokság még, vagy behalt teljesen? Ha behalt, akkor miért?
  • zolee145
    Nem nagyon. Legalábbis tegnap elég durván bánt a jobb hátsó gumival. Nem tudja, hogy "a gumi nyeri a versenyt".:)
  • B Lori
    És vezetni tud a gyerek?
  • Cowek
    Ez még nekem is sok :-)
  • 72TSanyi
    Na ja. Gordon nevével biztos sok mindent el lehet adni, de aki ezt a komoly szöveget írta hozzá, biztosan nem NASCAR futamok alatt szokott sörözni!
  • zolee145
    Gordon a legújabb zseni? Netán valami frissen berobbant szupertehetség aki még sokra viheti a NASCAR-ban?:D
  • 72TSanyi
    Ajánlanék egy játékot:
    Ime egy rövid bemutató róla:
    "Jeff Gordon, a NASCAR négyszeres bajnoka, a sport legújabb zsenije szárnyai alá vesz Téged és átkalauzol a játék számos fontos részén. Használd a tanácsait, kovácsolj belőle előnyt magadnak, amikor az új Karrier módban vagy a Sprint Driver kihívásban a hírnévért hajtasz és NASCAR bajnokká válsz.

Szerezz nevet magadnak, tervezd meg álmaid autóját, és küzdj meg a legrangosabb szerződésekért, amint a legjobbak közé kerülsz a NASCAR 09-ben."
    Forrás: 576 Webshop
  • gordon 24
    Hát jahh. Sg-n is ez van. Bemész egy topikba. valahol azé vagy hülye mert atid van valahol azért mert NV-d. Le kell szarni! Olyat kell venni ami neked tetszik azt kész!
  • gordon 24
    Nem gond ez! Sőt nem is akarom bizonygatni az igazamat.

Ez örök vita marad.. Kinek a pap kinek a papné:D Ez ennyi.. Nem lehet senkit sem megvetni ezért vagy azért..

Én nekem ez a gép irtóra tetszik, nagyon szeretem. Sose volt még ilyen szinvonalú és müködésű gépem.. Szóval nekem ez..

E van:D
  • zolee145
    Na igen. Ha hinnék a szóbeszédnek, meg a lefizetett médiának, meg a "mindenkinekilyenvannekedménem?" dolognak akkor Golfom lenne, és Lagzi Lajcsit hallgatnék benne.:D De Alfám van.:))

Szóval nem kell 20 féle driver, és nem fagy, nem megbízhatatlan, stb. Az másik kérdés, hogy leginkább a játékok benchmarkjai vannak kihegyezve nV-re. Most egy 1800+-os Athlonom van egy Radeon 9500-as karival, ami egy kis driverhack után 9700 lenne, de nem tuningolok.
    Ha minden jól megy akkor az utód egy 9850-es Phenom és egy Radeon HD3870 személyében érkezik. Aztán ha majd lemegy az ára pár hónap után esetleg egy 4870.
    Persze ez parttalan vita lenne, nincs is értelme. Kinek mi vált be. Csak a gépkeresés közben annyi ilyenbe botlottam, hogy ne Ati-t mert az szar, ne AMD-t mert az szar, hogy sok lett.:))
  • B Lori
    Nekem szintén 5 éves de P4 - ATI párosítás,ha új lesz akkor szintén ezt fogom keresni :))
  • Debilon
    bocs ha untattam valakit :D
  • Debilon
    öö...mint outsider..
    amd proci+ati vga-m van és nem kell 20 fajta driver, hogy elindítsak egy játékot :)

amúgy ha rákeresel, az intel procikban is ugyanúgy vannak hibák, mint az amd phenom-nál, csak nincsen nagy dobra verve.. a napokban is kiderült egy hiba a core procikban csak ezt nem kapta fel a média..

az első konfigom nekem is inteles volt (s370, tualatin celeron).. aztán a félévenkénti foglalat váltás miatt amd-be ruháztam és nem bántam.. s754 a64 óta ez a második a64-em ami am2-es és soha semmi probléma nincs/nem volt vele.. geforce vga-im voltak ti4200-6600gt-7300gt, aztán vettem egy 2600xt-t és tökéletes..semmi gond nincs vele..

úgyhogy az amd semmivel sem megbízhatatlanabb mint az intel, ráadásul olcsóbb is :)

jelenleg egy ati 4850 szerintem best buy.. :)
  • PuMy
    Nekem is lassan 5 éves a gépem :D AMD proci :P Amúgy én is inkább geforce párti vagyok (kinek mi jött be eddig leginkább attól függ ez), de most valszeg ati kártyát fogok venni mivel az nvidia már nem ad ki agp-s kártyákat (már ha kapok). Le kéne már cseréni az egész gépet, de arra most nincs keret, na meg amire én használom arra tökéletesen elég ez a gép :)
  • gordon 24
    Én meg ugy vagyok vele.. Hogy AMD sose.. Nagyon rosszakat hallok róla.. Nekem Intel Procim van! Core2 dou.. Ég világon semmi baja.

Volt ati kártyám ugy megbántam hogy megvettem mint a kutya aki.....
    Volt régen Geforce nagyon szerettem. Most van egy Geforce 8600GTs. Nagyon jo kártya ugy visz mindent hogy hihetetlen.

Minden játék maxon. 32 bit stb.. Ennél nem kell több.

Tudom hogy ez örök vita hogy Ati vs Geforce, AMD VS Pentium (celeron)
    De én nekem nem. Soha nem lesz Ati és AMD gépem.. Nekem megbizhatobbak ezek.. Sőt ahogy emlited mindent erre csinálnak játékokat stb.. Nem akaorok egy játék telepitéssel 2 hetet szopni mint annak idején a remek ati kártyával..

Mostani Gépemen egyetlen nem gyári driver nincs, és minden megy. Nem fagy, nem melegszik, nem kell 20 fajta driver egy játék elinditásához...

Asszem ennél nem kell több.
  • zolee145
    " Igaz nem tudom milyen a géped, de ha PCI expresses akkor valami jó erős Geforcet!"

Csak nem valami nVidia bennfenntes vagy? Vagy jutalékot kapsz?

Amúgy nem beléd akarok kötni, félre ne értsd, csak épp most vagyok gépvásárlás közben (tulajdonképpen jövő hét hétfőre igazolták vissza a rendelést), és elég érdekes dolgokra leltem. Azt ugye sokat nem kell magyarázni, hogy az nV erőteljesen terelgeti (nyilván pénzzel) a játékgyártókat bizonyos irányokba. Igaz, hogy adott a másik oldalról egy korszerűbb, innovatívabb technológia, de mit sem ér, hiszen a nagy játékok nV-re vannak írva.
    Mikor bementem a helyi számítógépészhez és elmondtam mit akarok úgy nézett rám mintha valami hülye lennék. Aztán mondta, hogy igen van beszámítás, de AMD gépet nem számítanak be, mert az nem stabil. Ja mondom okés, tehát ha egy rendszer 5 év alatt lefagy tízszer (ráadásul mindet én okoztam, pl dx9-es játékot akartam indítani dx8-as kártyával:D) akkor az nem stabil? Erre mondja, hogy jó, de azért mégsem egy tartós gép. Mondom b+, ki vesz rajtam kívűl 5 évre gépet? Ilyen ember a világon nincs, van aki öthavonta cserél. Na persze sejthettem volna, hiszen eleve intel-es pólóban volt. No comment.
    Na szóval ha valaki megemlíti, hogy nV, vagy intel azonnal feláll a szőr a hátamon.
    Mégegyszer mondom, nem veled van bajom.:)
  • B Lori
    Akkor lehet most a szunet és majd megegyezunk mikor folytatjuk,addig arcazok :))
  • HaZso
    A most csütörtök úgy néz ki, nekem nem jó, előbb-utóbb meg majd nyári szünet is kellene nem? Főleg amíg Pumy beszerzi a kártyát :)
  • gordon 24
    Na az fasza! Ha vettél kártyát szolj!!

Én ezen a héten tudnék ugyis csak jönni. Jövőhéten balcsin leszek egész héten.. 11-töl meg a szigeten.. Ugyhogy nekem nem sürgös a dolog ugyis 2-3 futamot kihagyok most..

De valami zsir fasza kártyát vegyél ám!! :D Igaz nem tudom milyen a géped, de ha PCI expresses akkor valami jó erős Geforcet!.. Igaz majd te döntesz!:D
  • B Lori
    De legalább most már tudod mi volt a hiba,akkor majd írd meg ha lesz új kártyád.
  • PuMy
    Má nem számít, me időközbe kipurcant a videókártya szal haldoklott szegény, ezé csináltam valszeg, nagyon remélem, így jövő héten be kell szereznem 1 újat me most geforce2-vel nyomulok azzal meg nem igazán lehet nascarozni :P
  • B Lori
    Hmmm,annyit tudok hogy a COT Mod autómodellek tobb polygont tartalmaznak mint az eredeti autók így jobban terhelik a gépet ezért én lejjebb is vettem a high detail-t mert úgy is szépek.
    Az alapra elosszor rakd rá csak a Pwf modokat és úgy próbáld.
  • PuMy
    Ma kicsit próbálgattam dolgokat h mitől lehet szar. Azt vettem észre h amíg 20-20 autó van kint a pályán addig semmi gond sincs, de ha annál több van akkor csinálja. Újrapasztáztam a videókártyát, lecseréltem a drivert, akkor is csinálja. Megnéztem az eredeti New Hampshire pályával, azzal is csinálja, szal nem az új pálya az oka. Csináltam oat is h leuninstalláltam a játékot aztán vissza ugyanoda, így nem kellett a modokat meg minden mást újra bemásolni, de akkor is csinálta. Most utoljára azzal próbálkoztam h teljesen új reinstallt csináltam és az alap cup-pal mentem az eredeti pályán és úgy nem csinálta. Most majd berakom a dolgokat (cot mod meg ienek) és megnézem úgyis aztán írok h mi van.
  • zolee145
    RAM melegedés? Hallottam már olyat, bár annyira nem értek az ilyen dolgokhoz.
  • PuMy
    Jah, de nem sok, más gond lehet, csak nemtom mi :S
  • HaZso
    Pumy, ilyenkor kéne megnézni, hány fokos a proci, vga...
  • zolee145
    Nálam igen. Ez nagyon alvásnak néz ki.:) Jóéjt!:)
  • HaZso
    Mindenkinél leállt?
  • gordon 24
    Na jó éjt!

Majd legközelebb!
  • PuMy
    21:15 és 187.