\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • zolee145
    Nos, kipróbáltam...érdekes egy setup. Úgy érzem kezd igazam lenni, és a lentebb írt eredmény tényleg a hidegebb időnek volt köszönhető. Beállítottam az állandó 70 fokot, és beültem az autóba.:) Az időmérőn, 95%-os AI mellett 6-ik lettem, a Happy hour-on pedig sikerült mennem egy 123.989-et. Aztán futam, és kb 7 kör alatt feljöttem az első helyre, majd az első teljes köröm az élen 123.912 volt, aztán kb a 10-ik körre elfogyott a jobb első, és 122-121, majd utána már a 120 is teljesen elérhetetlen volt. Az a kérdés, hogy normális-e ezzel a setuppal, hogy kb 10 kör alatt lenullázom a gumit? Visszanéztem a replayt, és a jobb eleje általában csíkot húzott, és a 9-10-ik körben már füstölt is kanyarból kifelé jövet. Persze a gépi ellenfelek ugyanúgy mentek mint a futam elején.
    Amúgy bocsi, hogy élménybeszámolókkal untatlak benneteket, csak próbálom kitalálni a hiba okát. Én csinálok valamit rosszul (ez mondjuk elég valószínű), vagy ez ilyen, és nyugodjak bele, hogy 10 körre elég a jobb első?:)