51527
-
#48122 Nos, kipróbáltam...érdekes egy setup. Úgy érzem kezd igazam lenni, és a lentebb írt eredmény tényleg a hidegebb időnek volt köszönhető. Beállítottam az állandó 70 fokot, és beültem az autóba.:) Az időmérőn, 95%-os AI mellett 6-ik lettem, a Happy hour-on pedig sikerült mennem egy 123.989-et. Aztán futam, és kb 7 kör alatt feljöttem az első helyre, majd az első teljes köröm az élen 123.912 volt, aztán kb a 10-ik körre elfogyott a jobb első, és 122-121, majd utána már a 120 is teljesen elérhetetlen volt. Az a kérdés, hogy normális-e ezzel a setuppal, hogy kb 10 kör alatt lenullázom a gumit? Visszanéztem a replayt, és a jobb eleje általában csíkot húzott, és a 9-10-ik körben már füstölt is kanyarból kifelé jövet. Persze a gépi ellenfelek ugyanúgy mentek mint a futam elején.
Amúgy bocsi, hogy élménybeszámolókkal untatlak benneteket, csak próbálom kitalálni a hiba okát. Én csinálok valamit rosszul (ez mondjuk elég valószínű), vagy ez ilyen, és nyugodjak bele, hogy 10 körre elég a jobb első?:) -
#48121 Köszi, eszembe sem jutott, hogy itt megnézzem.:) -
B Lori #48120 Itt megtalálod egyben és kulon is az UK beállításokat :)) -
#48119 Na biztos én vagyok nagyon béna, de regisztráltam, aztán szedtem volna le, de nem engedte. Néztem, hogy még milyen teendőm lenne, de nem tudtam kihámozni. Aztán kiléptem, majd be akartam lépni, és kitalálta, hogy nem okés, és az 5-ből 2 próbálkozásom volt. Azt mondanom sem kell, hogy a freemail-es címemet nem fogadta el, nem tudom miért, tehát másikkal regeltem. Az lenne a kérdés, hogy valaki el tudná-e küldeni nekem ezeket a setupokat, mert szerintem erre a nyamvadt oldalra nem fogok tudni regelni... -
#48118 Vannak ligák ahonnét jöhetsz ingyen is...meglehet,hogy fizetned sem kell. -
#48117 UFO= Norbi és Hazso mivel ugymond űridőket mennek, nem kell velük foglalkozni, nézd őket úgy mint ha BOT-ok lennének azért nyernek mert benne vannak a játékban és nem tudod legyőzni őket -
#48116 UFO?:O Küzdök már egy ideje az NR2003-al, csak időket nem nagyon néztem, vagyis nem hasonlítgattam. Azért próbálgatom összeszedni, hogy milyen körülmények közt mentek, hogy reális legyen az összehasonlítás.
Pl (amit eléggé ismerek) F1C-ben a pályák tapadása más lehet, vagy mondjuk az autó fizikája és akkor rögtön sokkal jobbak az idők.
Azért gondoltam, hogy esetleg a Saferbarrier project pálya jobban tapad, vagy ilyesmi.
Majd megnézem eredeti autóval, eredeti pályán UK setuppal. Ha tudok majd menni vagy 100-150 kört nagyobb hiba nélkül akkor rákérdezek tőletek a szerverdíjra.:))) -
#48115 kikapcsolt idojarassal, na. :)
-
#48114 mi kikapcsolt idovel megyunk, 70F, no wind. alapvetoen, ha eddig is UFO voltal mas jatekokban, akkor mehetsz kb. HaZso szintu idot, ha nem, akkor... akkor nem. :) -
#48113 És ha lehet ülj bele az autóba és gyere péntekenként és hozd a haverokat is. -
B Lori #48112 Mi meg pont a kozéprehúzást kapcsoljuk ki és az FFB-t be :))
Arra céloztam hogy a késobb ne vegye el a kedved,és jó hogy említetted az idojárás amit használunk mindig clear 70 fok. -
#48111 FFB kormány, de azt kikapcsoltam, mert baromi szokatlan, csak a középre húzás van bekapcsolva.
Amúgy nem vette el semmi a kedvemet, szerintem félreértettél.:) Inkább értetlenül állok a dolgok előtt, mert szerintem az a 125.580 túl jó hozzám képest, azért kérdeztem, hogy esetleg a pálya más, vagy a COT mod fizikája (bár a Cup fizikás COT modot szedtem le) vagy mi lehet az oka... persze most kicsit megvilágosodtam, mert megint rámásztam arra a pályára, és most melegebb volt, napsütés miegymás, és 123.7xx-nél jobbat nem tudtam menni. Ilyesmi időt is csak friss autóval megyek, mondjuk pitelés utáni kb 6-8 körben, utána beáll úgy 121 elejére közepére a köridő.
Persze nem ez a lényeg, hanem a verseny, de mégis egy viszonyítás.
Az viszont egy másik történet, hogy most a kocsi tetején ülök, Ti pedig ha jól tudom beültök az autóba.:)
Majd kipróbálom a lentebb linkelt setuppal is.:) -
#48110 Tulajdonképpen, mi ugy megyünk mint te. Semmi segítség csak a kuplung rásegítség van. A törés Nálunk moderate.
Az idő amiket mi megyünk ugy érhető el, hogy sokat kell menni az adott pályán és a Uk setet kell használni. Jóval gyorsabb de instabilabb setup. Viszont ha megszokod jelentősen javulnak a köridök.
Ugye az nR ben 3 vagy 4 fajta fizika van. mi a CTS és a CUP fizikát használjuk. Kedden CTS Pénteken Cup. Azokat az időket amik lent vannak CUP-al értük el.
Hát a kérdéseidre ennyi a válasz kb.
Az Internetes dolgot Met megválaszolta.
Hoston megadod a játék nevét esetleg Passwordot megadod a haverjaidnak az IP cimed. Ők ezt beirják a Joinba ha van jelszó azt is a megfelelő helyre és csatlakoznak ennyi az egész. Persze ha be vannak a gépeken kapcsolva a tűzfalak nem fogtok tudni csatlakozni, ezeket ki kell minden esetben kapcsolni!! -
B Lori #48109 FFB kormány? Mert annak a beállítása is fontos,meg a lineariti legyen 100% vagy a kozelébe.
mi az eredeti NH pályán mentunk és még annyit amit már gondolom te is észrevettél,nem a hot lap nyeri a versenyt tehát az ne vegye el a kedvedet ha nem kozelíted meg a legjobb idot :)) -
#48108 Lehet neten vett progival multizni, nincs semmi trükk, aki a szerver host-ra megy a kliensek meg joinra és beírják a host ip címét.
Most UK setup van használatban innen le tudod szedni.
-
#48107 Nos, hirtelen felindulásból beszereztem egy kormányt, szóval most egész korrektül tudom terelgetni a vasat.:))
Lenne viszont egy kérdésem: van pár srác akikkel szoktunk online F1-ezni, és most ki akarták volna próbálni az NR2003-at is (én mondjuk akkor pont nem értem rá), de nem igazán jött össze. Az a kérdés, hogy "interneten vásárolt" proginál is működik-e a multi, és ha igen akkor van-e valami külön trükkje?
Mivel eddig velorex üzemmódban versenyeztem (a régi kormánynál a pedál behalt, szóval a váltókarokon volt a gáz meg a fék) most eléggé szokatlan, hogy lábbal is kell ügyködni, de azért kezdek belejönni. Látom viszont itt lentebb a New Hampshire-i köröket, és kicsit meglepődtem. Abban egészen biztos vagyok, hogy itt mindenki jobb nálam, viszont ma teszteltem egyet, és elég sok 124 mérföld fölötti kört produkáltam, a legjobbam pedig 125.580 lett. Na most az a kérdés, hogy hol a hiba a képen? Esetleg a fizika más, vagy a setup, vagy a pálya miatt van ez az eredmény?
Simocot mod, Saferbarrierproject féle 2005-ös New Hamshire, szimuláció mod van beállítva, teljes töréssel (mondjuk ez nyilván nem oszt nem szoroz) csak kupplung segítség, és általam módosítgatott fast setup.
De lehet az lenne a legegyszerűbb, ha valaki leírná, hogy Ti milyen körülmények közt mentek, és kipróbálnám hogy azon beállítások mellett mit tudok.
Előre is köszi a segítséget. -
B Lori #48106 Hát igen,az a lapos belso rész nagyon "vicces" tud lenni :)) -
#48105 Ja . Mondjuk én nem váltogattam, de az 1-es kanyar belsején lévő törés megviccelt. Rámentem és egyből keresztbeállt a gép. Jó hogy modareta a törés mertha ez reállal van akkor vége a versenyemnek. Nagott kapott a hátulja.. De utána a kalapácsos emberek kijavították a dolgot! -
B Lori #48104 Szerintem a tegnapi sárgák 80% a váltás miatt volt mert attól a kanyarban hirtelen belassul és sokszor eroteljesen irányt is vált az autó és ezért a mogotte jovonek kiszámíthatatlan a másik viselkedése. -
#48103 no igen.. (bar ez ugye 131 korig, de...)
1 HaZso 30.389s 125.335 35
2 Toya 30.496s 124.895 51
3 Tihy 30.512s 124.830 48
4 B Lori 30.536s 124.732 83
5 Giovanni 30.554s 124.658 24
6 Peter Galambos 30.587s 124.524 49
7 sajoati 30.589s 124.516 82
8 T D 30.663s 124.215 50
9 T Sanyi 30.963s 123.012 43
10 bcs78 31.104s 122.454 67 -
Toya #48102 -
#48101 Igen a vége hatalmas volt, igazi NASCAR-os! ...és mekkora dráma -
#48100 Bocsi a kipöccintésért, nagyon rosszul mértem ott fel a sebességkülönbséget -
#48099 Köszi, Mindenkinek! De ez azért most nem rajtam múlott :) -
#48098 Én pedig elnézést kérek az utolsó sárgáért, legfőképp Toyától... A szerveren nem mondtam, úgyhogy Grat Tihy! :) -
B Lori #48097 Nem gond,a váltogatósok ellen úgy se volt esélyem,max Péterrel csatázhattam volna még egyet :) -
#48096 en meg elcsesztem, bocs Lori. mondjuk engem is kiforgattak 1x, de lett belole sarga, meg semmi bajom nem lett. mikor meg ennyien vagyunk, akkor be se intik azt a nyuves caution-t. szoval inkabb befejeztem en is. -
#48095 De nagy Volt!!!!!! Ma este végre igazi NASCAR versenyen vagyunk túl! Sok csatával előzéssel, és sajnos sok sárgával is! De ez kész! Nagyon tetszett! És Grat Tihy még 1x! -
#48094 ...és megint leszakadtam, a picsába. -
#48093 SZERVER ELINDÍTVA!
HNR CUP, NEW HAMPSHIRE, 150 kör, UK SET, Moderate -
#48092 Én is köszönöm! -
B Lori #48091 Mivel csak 3 full times van ezért a chase-be csak 1 versenyzo jut -
72TSanyi #48090 Bizonyára, viszont Chase-re nálunk is lehet számítani! -
#48089 Jah:D Előfordulhat. -
B Lori #48088 Én is hiányoztam egyszer csak akkor nem is volt megtartva a verseny,ha Zso is lemarad párszor és akkor connect-el bajnok leszek,menni se kell :D -
#48087 Jah és sajnos jövőhéten z is megszakad. Mivel elfoglaltságom miatt sajnos nem tudok jönni. Ugyhogy neked a garantált 2-dik hely marad és 2 full time. Hát elég szomoru! De mit tudunk csinálni. -
#48086 -
B Lori #48085 30 emberbol 3 full time -
#48084 végre... i love statistics :) -
72TSanyi #48083 Köszi!