\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • zolee145
    Nos, hirtelen felindulásból beszereztem egy kormányt, szóval most egész korrektül tudom terelgetni a vasat.:))
    Lenne viszont egy kérdésem: van pár srác akikkel szoktunk online F1-ezni, és most ki akarták volna próbálni az NR2003-at is (én mondjuk akkor pont nem értem rá), de nem igazán jött össze. Az a kérdés, hogy "interneten vásárolt" proginál is működik-e a multi, és ha igen akkor van-e valami külön trükkje?

Mivel eddig velorex üzemmódban versenyeztem (a régi kormánynál a pedál behalt, szóval a váltókarokon volt a gáz meg a fék) most eléggé szokatlan, hogy lábbal is kell ügyködni, de azért kezdek belejönni. Látom viszont itt lentebb a New Hampshire-i köröket, és kicsit meglepődtem. Abban egészen biztos vagyok, hogy itt mindenki jobb nálam, viszont ma teszteltem egyet, és elég sok 124 mérföld fölötti kört produkáltam, a legjobbam pedig 125.580 lett. Na most az a kérdés, hogy hol a hiba a képen? Esetleg a fizika más, vagy a setup, vagy a pálya miatt van ez az eredmény?
    Simocot mod, Saferbarrierproject féle 2005-ös New Hamshire, szimuláció mod van beállítva, teljes töréssel (mondjuk ez nyilván nem oszt nem szoroz) csak kupplung segítség, és általam módosítgatott fast setup.

De lehet az lenne a legegyszerűbb, ha valaki leírná, hogy Ti milyen körülmények közt mentek, és kipróbálnám hogy azon beállítások mellett mit tudok.

Előre is köszi a segítséget.