\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • zolee145
    Na most az a baj, hogy annak idején azt hittem, hogy mindegy milyen kormányt veszek, úgyis csak bohóckódni kell (hiba1). Ekkor mindenféle körülnézés nélkül vettem egy Trust kormányt (hiba2). Gondoltam attól még lehet jó, hogy olcsó (hiba3). Na most először meghótt a pedál. Ekkor még nem dobtam ki (hiba4), hiszen a két váltókarra benyomtam a gázt meg a féket és lehetett vele menni. Azóta már a kormány potija is szarrá ment, szinte futamonként kalibrálok, és akkor is remeg menet közben, rosszabb esetben félre is húz. Persze még mindig nem dobtam ki (hiba5), mert itthonra jó ez, de az AI nem nyekereg ha a kormány miatt falra teszem, viszont komolyabban nem lehet vele versenyezni. Eleve aut váltó van, mert annak nem jutott gomb, bár az úgysem kell, viszont tényleg nem alkalmas online versenyzésre. Itthon elszenvedek vele - mert azért segítségeket nem nagyon szeretek beállítani, inkább az ellenfelet veszem 95%-ra - de online futamon csak többen lennétek velem. Ha eljutok egy normális kormány vételéig akkor igen, de most még csak az elhatározásnál tartok.:))