51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • zolee145
    Üdv!

Látom téma az rFactor NASCAR modja, ha lehet beleszólok.:) Szóval amikor elkezdtem komolyabban érdeklődni a NASCAR után akkor természetesen a szimulátorokat is megnézegettem. Persze rögtön az rF Stock Car Evolution modjával kezdtem, és egész jókat játszottam vele, bár mindig zavart az autók alulkormányzottsága, amit egyébként ISI-ék már az F1C-ben is összehoztak. Ez persze F1-nél nem olyan nagy tragédia, lehet állítgatni, de egy stock carnál már nehezebb művelet. Roadon pl használhatatlan volt. Aztán B Lori mondta, hogy esetleg NR2003. Na azóta nem játszottam az rF moddal, sőt már az rF sincs a gépemen (mondjuk ebben van szerepe az FS-nek is). Most épp a COT festéseket szedegetem az NR2003-hoz.:) Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha nekem a kettő közül az NR2003 jött be akkor nektek tutira nem az rF mod fog bejönni, vagy ahhoz nagyon nagyot kellett fejlődnie a fizikának azóta mióta én utoljára játszottam vele.

(A V8 Supercars mod viszont nagyon ott van, bár most nem ez a téma)
  • B Lori
    Hát a képekbol itélve nekem az se tunik szebbnek,és ezek még csak beta képek,valószinu olyan szinten lesz a végtermék is,de majd meglátjuk :)
  • B Lori
    Itt van a kutya elásva,akit eddig se érdekelt Bristol-ba 250 kor azt ezután se fogja,tulajdonképpen mást nem is nagyon várhatsz egy új simtol,realisztikusabb fizika,szabályok és hogy online tokéletesebb legyen,a grafika nem annyira lényeges,nekem az NR is tetszik,max az autó modellek lehetnének szebbek.
  • Jacek
    Graf szerintem messze nem szep az rFactoros mod szebb.
  • 72TSanyi
    Szóval a játék nem fog tudni többet, minthogy jelenkori igényeknek megfelelő grafika és beépített crashfan fícsör? Mondjuk azért az új szabályok alkalmazása is új színfoltot jelentene.....
  • Cowek
    De egy összeérés nem feltétlen jelenti 6 embernek a játék végét :-)
  • 72TSanyi
    Hát ha valami plusszt tud adni NR2k3 Season-hoz képest, akkor el tudom képzelni, hogy erre álljunk át. Új játék lévén meg bizonyára felkapottabb lesz, és sok újonccal kell majd együtt küzdenünk a pályán!
  • Tihy
    http://www.simstatslive.com/SCREENSHOTS/VEHICLES.html
  • B Lori
    Pont azt néztem én is,sajna nem sokat értek belole de nem lesz ez olyan rossz,már onmagába az hogy igazi versenyzok is segítenek e fejlesztésbe és sok NR-t használó online versenyzo is teszteli akik pozitívan nyilatkoznak róla optimizmusra ad okot :)
  • Toya
    Az új AutoSimSport ír az ARCA-ról.
  • Cowek
    Kerülő út volt nem?
    És odaértünk nem?
  • Jacek
    Ha jol emlekszem ugy hogy minden iranyba megprobalod:D
  • HaZso
    Prezsi, Cowek, merre is kell menni kerülőúton Orfűre? :-D
  • Jacek
    azt kerem rarakom az autom festesere:D
  • Jacek
    :D
  • Cowek
    Lettek jók :-) Pl: Prezsi a csíkos szatyorral
  • Cowek
  • B Lori
    Igen AJ indul ott is,azért írtam oda hogy ARCA-t is teszteli,o nagyon sokat versenyzik online.....Dale Jr.Truex,Hamlin stb. meg a DMP-be mentek NR-el.
  • Giovanni #47864
    phuh...oké :D
  • 72TSanyi
    a maira gondoltam......
  • Giovanni #47862
    Akkor viszont kellene egy pótember...azért 24 óra az 24 óra :)
  • 72TSanyi
    Srácok sorry, de közbejött valami. Nem tudok indulni a versenyen.....
  • Jacek
    ööö ez mi is?
  • Jacek
    Na milyenek lettek a kepek?:)
  • Jacek
  • gordon 24
    jó jó.. De az a srác akivel beszéltem a multkor indult valami Rfactor versenyen és azt mondta ott van Allmendinger. Persze mondani mindent lehet de ezt állitotta ebből indultam ki.
  • B Lori
    Dale Jr. is NR-t használ és AJ meg már az ARCA-t is teszteli
    http://fa.1f.344a.static.theplanet.com:27012/ARCALeagues
  • 72TSanyi
    Nagyon f@sza!
  • Met
    :)
  • Alexease
    THX! Majdnem egyszerre voltunk bent:)
  • Cowek
  • Met
    SZERVER ELINDÍTVA
    RICHMOND NIGHT
    CTS 80 kör Fast setup
  • Giovanni #47850
    HNR Light tagok! Elkészítettem gyorsan a Toyota festését. Olyan amilyen. A car fájl elkészítésére már nem vállalkozom. Aki megcsinálja, az keressen meg, és átdobom a festést.

eleje
    hátulja

Közben még rákerűlt a HNR logo is
  • Met
    üdv itt újra :)
  • gordon 24
    Ez lehet a gond.. De pl Almendinger is ezt használja és állitólag JR is. Mind2 Rfactoros servereken tolják már. Egyedül Hamlin az aki még mindig az NR2003-al megy.
    Persze az sem biztos ha most megtörténe ez a nagy változás, akkor többen lenénk. Lehet hogy ugyan ennyien lehet hogy 43-an. Ki tudja..
    Az meg a másik hogy ott van most a Clio. Azt mondtad hogy kb 60-an vagytok és ingyenes serveren. Miért nem lehet ezen a serveren a NASCAR is?
    Nem elég hogy egy öreg (de kurva jó) gémmel toljuk de még fizetős is.
    Ha egy olyan embert nézek aki szeretne játszani online. Választhat egy ingyenes uj játékkal futó bajnokságot, vagy egy fizetős régi játékkal futót, szerinted melyiket választja? Asszem egyértelmű. (hacsak nem egy NASCAR örült [mint mi])
  • B Lori
    Jó,akkor rád nem lehet számítani,amúgy az tok mindegy hogy te vagy más hibázik a setupal,lekukáztad a gépet és ezért ment el az a maradék kedved is,egyébként ezen már lett segítve mert moderate a sérulés így ha mondjuk az 51-est vezeto fakezu bénázik akkor nem kell kukáznod tehát johetsz nyugodtan
  • Jacek
    ezt irtam en is:) max latvanyban jobb 2 palyat neztem csak infineont meg atlantat hat atlanta jo olt a masik juj:)
  • robotnyk
    nálam nem feltétlen a setup a gond. nem terveztem amúgy sem minden versenyt, csak párat, de texas elvette a kedvem. az a kedvenc pályám, de 12 kör után lehetett kukázni a gépet, kivételesen úgy emlékszem, nem is én hibáztam :D
  • B Lori
    Ezért kellene konyíteni a dolgokon itt volt Robotnyk aki még a fastal se indult minden versenyen az UK val meg már eggyáltalán,Met-nek is elege lett a setupból IzI-nek a távból mert nem látja értelmét rongálni a kormányt a semmiért,én is már csak akkor megyek végig ha van kilátás valami jó csatára mint most Toya-val.

A keddi verseny jó példa fast setup konnyu keveset kell gyakorolni mégse hibázunk annyit,nem kell HH egybol verseny ami rovid ha le is maradsz mire kicsit is megunnád már vége és valóban sokszor 4-en sokkal szórakoztatóbb mint pénteken 10-en vagy akár 20-an.
  • Cowek
    2008? Gondolom még semmi infó róla :-(