NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
szerintem hagyd ki a gyakszit, vagy max. fel orat... versenyen bemelegitesz, de 4 ora brisztolt fullosan is nehez.

Endure, in enduring grows strong...

DTap
Ma csak addig leszek amig birom...két napja láz gyötör szédülök meg fáj minden végtagom vmi virus elkapott rendesen.

Met
Lori, multkor linkeltél hangokat de most nem megy az oldal, valahol máshol nincs fent?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Feltéve ha lesz aki indít 😊)

sajoati
lmao ezt jol szinkronban.

Met
Nem lesz ma szerver?

sajoati
khm... szörver? 😊

A server indito figyelmébe ajánlom a #46904 hozzászólást

gordon 24
Nem jó ez sem.. Nagyon csúnya a gép.. Bele lóg az aszfaltba. Nagyon gázos.. De az irányithatósága elég jó.

Downhill!!

Nemhiszem,próbáld innen letolteni a Mod-ot hátha van valami kulombség ez a fejlesztok oldala :http://aussiev8.flashqldracing.com/

Amúgy a TA-nal is volt olyan hiba hogy a player auto belesullyedt az aszfaltba.

gordon 24
Hát ja. Végülis nem rosz vezetni, de a graf nagyon rossz. A Kocsi kereke beleér a kasztniba nem szép az autó formája, hát nem tom.. Ezen lehet javítani?

Downhill!!

Van ott olyan hogy Car Files,ott van 1-2 auto kulon csak egy cars konyvtár kell és lehet próbálni,nem kell ahhoz 30 autó 😊

gordon 24
Hát ja kapja be az Iracing.. Még nem tudok vele menni mert nincs mivel DD:: Szóval töltögetek. Elég lassan jön valami gáz van rohadt lassu a net ma.. Folyamatos csak lassabb mint szokott lenni.. Mind1 van idõm végülis.

Downhill!!

Én még régebben az elso változatot próbáltam és jól nézett ki,akkor ez se lehet rossz,amúgy ezt is kulon exe-vel tervezték csak hát az iracing ezt is megtiltotta de szerintem a TA fizika eléggé passzol hozzá

gordon 24
Ahah,ok. nekem most jött le ugyhogy kiproszilom..

Downhill!!

Csak a Mod-ot hogy lássam valoban az-e a játékban nem próbáltam csak kicsomagoltam......az USA stock car után valamennyire érdekel hiszen ez a "NASCAR" road változata de hát én az ovált kedvelem,az NR-be meg ugye a váltó hiba miatt duplán nem csípem,max a rovid versenyeket 😊

Szivesen...egy kis Bathurst-ot majd valamikor nyomhatnánk,tavaly a CTS-el mentunk ott a Mixed-be de hát az nem oda való 😊)

gordon 24
jaja. Te leszedted? Vagy nem érdekel ez a fajta verseny?

Downhill!!

gordon 24
Jaja. Ezért szeretem nagyon jó kis game ez.. Jelen esetben nincs is más játék fent. Ez és a modjai.

Downhill!!

Hangot nem láttam de szerintem a TA-é is megfelel,próbára meg az alap is 😊

Szerencsére az NR nagyon konnyen modolható csak kopi ha meguntad meg torlés 😊)

gordon 24
Nagyon köszönöm!! Tényleg.. Kiváncsivagyok milyen lesz.

Downhill!!

"ASRGV8.zip" ez a Mod ami sima zipp cars konyvtárat nem tartalmaz tehát kell autó is "AI_cars_Bathurst.zip" valószinu ennek a versenynek a festéseit tartalmazza,"AussieTracks.zip" meg a pályákat

gordon 24
A második linkbõl mindent szedjek le? Külön van minden? Nincs exe.. Akkor mindent külön kell berakni? Egyébként köszönöm...

Downhill!!

Ebben az online bajnokságban használják tehát valószinu ez a lgujabb verzió "ASRGV8.zip" a Mod

http://www.vvk.ca/AussieSummer/

gordon 24
Ne márrr.. És hol? Adj linket lécci:...

Downhill!!

Van,TA fizikával

gordon 24
Miért van az NR-hez?

Downhill!!

V8 Mod-ot használod ?

Alexease
Rakjatok ossze egy hasznalhato szamitogepet, es "tegyetek" be egy szerver-parkba (pl. Interware, ahogy Met is irta). De sok ceg van, sokfele feltetellel. Szerver Hosting-nak hivjak. Szolgaltatastol, sebessegtol fuggoen (a 100Mb/s eleg) olyan 18-25000 Ft havonta. Van lehetoseg korlatozni a kulfoldi savszelesseget - onnan ugy sem jatszik senki - igy megolcsobb lehet.
ZS90
köszönöm a választ!

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Met
"nekünk" "saját" szerverünk van az interware-nél van berakva egy szerver terembe, szerintem jobban jártok ha összedobtok egy szervernyi pénzt

ZS90
hát lényegében nem nézem, "ûzöm" ezzel a kis csapatkával:HRC ezért kéne vmi szerver hogy játszhassunk normálisan

gordon 24
Ahogy látom szereted a v8-at.. Szivesen látlak a topikban...

Üdv.ebbe

Downhill!!

bcs78
Úgy néz ki csak májustól tudok jönni versenyezni, de akkor várhatóan minden héten.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

ZS90
Hali!

Nemtudom itt érdemes-e megkérdeznem, de azért megkérdezem. van egy kisebb társaság akikkel szoktunk sszimulátor játékokat játszani, de sajnos az dsl-es chello-os sávszél már nem nagyon elég a szervernek, így azon gondolkozunk kibérelünk egyet, szóval a kérdés lényege az lenne, hogy tudnátok mondani egy szolgáltató nevet vagy linket amit mondjuk ti is használtok?

Elõre is köszi a választ!

Hát ami azt illeti a 72-es is csak ékként tudott fotóra kerülni az 1. és 2. helyezett között Daytonában, szóval remélem kipihenten ül kormány mögé a versenyzõje holnap! <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Már aki! Én használom õket!

Downhill!!

robotnyk
gondolom attól függ, milyen lesz a mod. eddig sem használtatok csak azért safer-es pályákat, mert irl át lettek építve.
gordon 24
Ha kijön a COT mod, és 2008-tól a NASCAR COT lesz. Akkor a mi Cup bajnokságunk is ezzel a moddal lesz ugye? Mert az lenne az okos!!

Downhill!!

A TVU-n megint van Speed Channel (wheels).....remélem kibírja hétvégéig mert CTS Atlanta 😊))

DTap
Eljön annak is az ideje...

Az jó lenne......az 51-es jól mutatna egy Bristol-i képen <#nevetes1>

DTap
Nem nemugyértem lehet,hogy megszületik az 5. különbözö gyöztes.

gordon 24
Hát jó lenne nem mondom.. De gondolod ilyen kevesen leszünk pénteken DDD::

Downhill!!

DTap
Talán ezen a héten egy 5. versenyzö kerül a képre...<#vigyor>

gordon 24
Szép!! Jó lett!

Downhill!!

DTap
Reméljük hamarosan lesz! Addig vigasztalásul ennyi:

DTap