De készülgetnek ,de az nem segít ha van +5 rendszer(márpedig szinte mindenki csak ilyet csinál). A kocsmában a megszokott munkát vállalni ,annak aki végigvitte a játékot és megvan mindene nem hinném ,hogy akaródzna legyen az akár egy új bolygó kocsmája.
Vagy a főszálhoz hasonló küldetés sorozat kell vagy teljesen új dolgok (mint pl a fórumon felsorolt ötletek : Kötelező kereskedelem ,konvoj kíséret ,taxi ,STB). Szóval szerintem az eddigi modok nem túl sokat segítenek. Egyet én is összebarkácsoltam (csak a hajókra gyúrtam) ,de nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket ,én úgy képzeltem el ha a szerver oldalon fent van akkor az nem zavar be azoknak a játékosoknak akiknél nincs fent. De ez egyenlőre nem így van ,ha veszek egy olyan hajót ami a játékban eredetileg nincs benne és más(akinél nincs fent a mod) is fent van a szerveren akkor valamilyen probléma mindig adódik(singleben nincs semmi probléma). A probléma itt is az ,hogy akinek megvan mindene annak innen már nem kell semmi. Ha valakit érdekel akkor itt van (mint mondtam csak a hajókra gyúrtam tehát maga a rendszer egészen egyszerű). Benne van a 3Tie a 2WingCommanderShip és majdnem az összes a játékban eredetileg is megtalálható vadász feltuningolt változata. Ezt nem muszáj leszedni multizás előtt mint a régi Tie modokat. Bocsy ,hogy ilyen hosszú lett.