Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Zozo0122 #59708
    Sziasztok!

Kis segítségre lenne szükségem.

Volt a gépben egy Asus P5KPL AM EPU alaplap és tönkrement. Tegnap vettem egy újat ami egy Asus P5KPL AM rev 2.-es. Eléggé hasonló a 2 de ez kicsit jobb. Na mióta ez van benn gondok vannak. Például néha viszsaállítja a rendszeridőt 2002-es időre és hasonlók. Ezenkívül a hang recseg zenében és játékban is amíg ki nem húzom hátul a gépből a kábelt és vissza nem teszem mert ekkor egyből jó lesz. Ezt minden újraindításnál meg kell ismétlenem:( A játékok pedig szaggatnak és játszhatatlanok, pedig mostanáig szaggatás nélkül ment minden sőt tegnap este is. Már vagy 15x indítottam újra a gépet és 1 alkalom volt amikor rendesen szaggatás nélkül tudtam volna játszani a Skyrimmel de fogalmam sincs miért.Alaplap drivert és hasonlókat nem frissítettünk mert elvileg nem is kell, win 7 64-es van fenn.Tudtok segíteni mi lehet itt a gond? Nemtudom, hogy bármiféle driver gond e mert tegnap tökéletesen ment minden. De azért a hangkábelt ki kellett húzni és a rendszeridőt beállítani...Remélem érthető ahogy leírtam mert nem igazán értek ehhez.