Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • morcosqtya
    Sziasztok!

Nem találtam speciálisan windowslive/hotmail fiókkal/szerverekkel kapcsolatos topic-ot, felteszem itt a kérdést:

Ha IMAP vagy POP3 (mindegy) protokollon keresztül kérek elérést akár pda-ra, akár pc-re (windows live mail programmal) a fiókomhoz, akkor meglepő módon az ELSŐ telepítéskor letölti az ÖSSZES valaha elküldött és beérkezett levelemet a szerverről.
    Ez azért érthetetlen mert ha a neten lépek fel a hotmail-re, ott sem jelennek meg a leveleim amiket már régen töröltem.
    Törléssel mennek a törölt elemek mappába, majd onnan történő törléssel el kellene tünniük a szerverről is.
    Amikor újraraktam a WLiveMail-t akkor szembesültem vele, hogy a Live szerverein tárolják kb 2-3 éves leveleimet is, amiket réges régen töröltem már... lejönnek ezek is.
    Az accountnál sem a neten sem máshol nem találtam olyan beállítást, hogy a még fent lévő leveleket teljesen törölhessem a szerverről.

Jelenleg számomra nem elérhetőek a 2-3 éves levelek semmilyen felületen, azonban a windowslive szerverei -ezek szerint- tárolják.
    Ez személyiségi jogi aggályokat vet fel, szeretném végleg törölni a leveleket.
    Van erre valamilyen egyszerű technikai vagy egy gombnyomásos megoldás?