64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#56364 Tudom hulyen hangzik de ilyenkor sajnos ez az iskolas modszer van csak :)
Nezd meg a monitornal a hogy a kabel megfeleloen a helyen van e ; tedd ugyan ezt a VGA-nal is. -
Jancsi bacsi #56363 igen megy a ventillátor, pörög normál üzemen, két led is szintén felvillan rajta (ez eddig is igy volt) -
#56362 Annyit meg ... hogy amikor a gep bekapcsol lathatoan kap feszt a VGA ?( Huto megy a VGA-n?) -
Jancsi bacsi #56361 a vga rendesen be van helyezve, táp rá van kötve, amugy asus eah4850 1024mb, a táp egy 500 wattos lc-power egység, a bemenetet nem néztem. -
#56360 Ha LCD es van rajta kulonbozo bemenet mint pl D-SUB vagy DIV elofordulhat hogy a bemenetett a monitoron ki kell valasztani -
#56359 Na akkor par szot irj mar a vga-rol + tap. Elosszor is nezd meg hogy rendesen a helyen van e a vga -
Jancsi bacsi #56358 hali all, van egy kis gondom: összeraktam egy gépet(ha kell róla info szoljatok), bekapcsolom, a gép elindul rendesen, de a monitor hiába van bedugva, nem ad képet, nem is kap jelet. mi miatt lehet? a videókártyát nem érzékeli az alaplap? -
#56357 Egymagam nem jutottam dűlőre a videokártyával, ezért elvittem a helyi számtechboltba, ahol azt mondták, hogy konstrukció hibás. Passzív hűtés van rajta, ami nem tudta eléggé lehűteni GPUt, így kinyiffant a túlzott használattól, tehát kuka. -
#56356 Leirtam mar a valaszt. de az is eppen lehetseges, hogy a tartalektap is bibis volt es eppen akkor ment tonkre az is.
Az is lehet a lap vagta tonkre a tapot, ezt igy talalomra nem lehet kiszurni.
Sokszor elofordul, hogy az elhasalo tap magaval rantja a tobbi alkatreszt, vagy legalabbis csak, egy vagy tobb alkatreszt szerencsesebb esetben a konfigbol.
Nezd at a lapot latsz e rajta valami egesi serulest van e amper szaga stb. Altalaban hagy nyomot rajta ha kieg valami rajtuk. Befeketedik altalaban azon a ponton az egestol. -
#56355 elindulni elindult a tartalék táppal , csak elolvadt a molex kábel rajta.
Lehetséges hogy zárlatos lett a lap a leégett táptól ? -
#56354 Ezt csak ugy probalhatod ki, ha rateszel egy masik mukodokepes tapot.
Esely van ra, de ugyanakkora, mint annak, hogy nem indul mar el. -
#56353 Most jöttem rá hogy a gép füsttel megy :)
A szomszédom szólt hogy baj van a gépével mert nem indul.
át is mentem a tápegység volt leégve.
Nekem volt egy pluszban , amit én már leselejteztem mert a coolere már zörgött.
Miután beszereltem a gépbe , el is inditottam , de indulás után teljesen elégett az egyik kábel a tápból , azonnal ki is húztam mindent.
Van-e esély arra hogy még működni fog a gép és nem a leégett táp tette tönkre ? -
#56352 Full terheles mellett nezd meg a hofokokat, mert azok tuneteit mutatja, esetleg meg memoria hiba, pl rossz idozitesek. -
neménvoltam #56351 Sziasztok!
Adott egy teljesen új konfig, iponról rendelve és összerakatva:
ASUS P8P67 REV 3.0
INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX
KINGSTON 8192MB HyperX XMP Grey DDR3 1600MHz CL9 KIT
GIGABYTE HD6950 2GB GDDR5 PCIE
WD 1500GB Caviar Black 7200rpm 64MB SATA3
GIGABYTE ODIN Plus 700W
MICROSOFT Windows 7 Home Premium 64bit SP1
Pénteken hoztam el, és mindegyik játéknál kivétel nélkül pár perc játék után megfagy az egész gép (de már olyan is volt, hogy a játék indításánál). Egyéb esetekben (pl. filmnézés vagy bármi más) nincs gond. Driverek a legfrissebbek, CPU hőfok 46C, GPU 52C, szóval gondolom ez okés.
Van ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszönöm! -
#56350 Nezet>Oldalstilus>Alap oldalstilus
Ha ott van akkor eloszor katt a nincs oldalstilusra majd vissza. -
#56349 Néha szétesik pda opera mini-n is. Nevermind.
- Hard refresh
v.
- böngésző restart.
rendszerint az első megoldja. -
#56348 Mitől lett -
#56347 Jol irtak, valoszinuleg kicsuszott a foglalatabol a VGA es nem erintkezik vagy elromlott.
-
#56346 bios jelzés a videókártyára utal, próbáld meg kivenni majd újra vissza, nézd meg ha bekapcsolod pörög e a ventije, legvégén próbáld ki másik kártyával, mert lehet h kuka... -
#56345 Tiszteletem
Az lenne a problémám, hogy ma reggel az asztali gépem bekapcsolás után egy hosszú és három rövid sípszó kíséretében nem volt hajlandó bootolni, valamint a monitor sem kapott jelet, így nem volt kép.
Tegnap este minden gond nélkül működött, azóta pedig sem szoftveresen, sem hardveresen nem piszkáltam meg a rendszert. Évekkel ezelőtt úgy emlékszem, hogy már volt hasonló problémám, de mintha az magától megoldódott volna. Többször újraindítottam, illetve ki-bekapcsoltam a gépet, levettem az oldalát és hajszárítóval kifújattam a port a belsejéből, valamint a portokat és tápkábeleket is megmozgattam, de mind hiába. Videokártya probléma lehet? -
#56344 helo.
valakinek van ismerete, hol kaphatok álló pc házba dvd olvasó / írót ??
előre is köszönöm -
neménvoltam #56343 Sziasztok!
Megpróbáltam összekötni a laptopomat és a pc-met crossover kábellel. A laptopon xp fut, a pcn win7. Minden rendben megy, a win7 felismerte a laptopot, azonban amikor a laptopról rá akartam másolni a fájlokat a gépre, akkor kb fél perc után leáll utána nem tudok visszacsatlakozni, csak ha újraindítom a laptopot.
Tűzfalak kikapcsolva, ip-k kiosztva, egy munkacsoportva vannak rakva. Az egyetlen gyanúm amit még nem teszteltem, az az, hogy a laptop esetleg vírusos, nem tudom ez okozhatja-e a gondot. Esetleg a laptop hálókártyájának a driverét frissítsem?
A segítségeteket előre is köszönöm! -
Athem #56342 REPS0L: Létezik registry beállítás a billentyűkre is, de ezzel nem foglalkoztam még.Keress rá Google a barátod ilyen téren, csak a sorok közt kell olvasni ;).
SkylineGTR: 1. Leszögezném h a mikrofon nem kimeneti periféria hanem bemeneti tehát max. a hangszóródból nem szól.
2. Számos oka lehet pl. hang driver hiánya.Ha az alaplapodon tényleg le van tiltva akkor elvileg mennie kell, és ha nem, akkor nincs letiltva így veszekszik a két hardware...
3. Kicsit gondolkozz el a második mondaton a router-rel kapcsolatban ott lesz a megoldókulcs.Meg felelő konfig után jól fog menni a COD MP. ;) -
SkylineGTR #56341 56324, és 56325re vki? -
#56340 senkisem? :( -
#56339 Sziasztok!
Nem találtam speciálisan windowslive/hotmail fiókkal/szerverekkel kapcsolatos topic-ot, felteszem itt a kérdést:
Ha IMAP vagy POP3 (mindegy) protokollon keresztül kérek elérést akár pda-ra, akár pc-re (windows live mail programmal) a fiókomhoz, akkor meglepő módon az ELSŐ telepítéskor letölti az ÖSSZES valaha elküldött és beérkezett levelemet a szerverről.
Ez azért érthetetlen mert ha a neten lépek fel a hotmail-re, ott sem jelennek meg a leveleim amiket már régen töröltem.
Törléssel mennek a törölt elemek mappába, majd onnan történő törléssel el kellene tünniük a szerverről is.
Amikor újraraktam a WLiveMail-t akkor szembesültem vele, hogy a Live szerverein tárolják kb 2-3 éves leveleimet is, amiket réges régen töröltem már... lejönnek ezek is.
Az accountnál sem a neten sem máshol nem találtam olyan beállítást, hogy a még fent lévő leveleket teljesen törölhessem a szerverről.
Jelenleg számomra nem elérhetőek a 2-3 éves levelek semmilyen felületen, azonban a windowslive szerverei -ezek szerint- tárolják.
Ez személyiségi jogi aggályokat vet fel, szeretném végleg törölni a leveleket.
Van erre valamilyen egyszerű technikai vagy egy gombnyomásos megoldás? -
#56338 sziasztok
adott egy netbook, pendriverol feltettem az xp-et a sata-s winyora (biosban atallitottam sata operationt ATA-ra igy felment ra az xp), elindul az xp minden rendben. azonban amikor a pendrive nincs benn es hddrol akarok bootolni akkor felismeri az xp-et, ranyomok hogy inditsa el, kovetkezo hibauzenet van: a lemezegyseg valamilyen hardverhibaja miatt a windows nem indithato. a megadott rendszerindito lemez nem olvashato....
mi lehet a hiba? -
#56337 ilyen-e
Ha nyomva tartom az fn-t, és akkor nyomom meg pl az F6ot, akkor F6nak érzékeli, ha csak simán megnyomom az F6ot, akkor megállítja/elindítja a zenét, na ezt szeretném felcserélni... -
Cat 02 #56336 Nem akadt ott be valami ? F3-ra F3-nak kéne lennie :D Vagy nincs F sorod és a számok funkcionálnak FX-ként ? -
#56335 Üdv!
Azt hogy lehet megoldani laptopon hogy ne akkor legyen az mintha F3at ütnék hogy fn+F3, hanem simán?
Remélem érthető a kérdés :D
Köszönöm előre is! -
#56334 INNEN töltsd le, futtatás, boldogság :) -
#56333 Változik az IP-d közben. -
#56332 srácok, bocs hogy ide irok, de nem találtam megfelelő topikot, miért van az hogy bejelentkezek és frissités után kivagyok jelentkezve, sg forumon??? hiába pipálom be a bejelizést nem marad meg, firefoxot használok, valaki 5let? -
Ironman2 #56331 Miért van az hogy tegnap óránként elment a net,ma meg csak 2-szer,és a falból való kihúzás segitett csak.Akkor jött vissza a netem.Mi okozhatja ezt.Most simán megy a net,rámentem a hálókártya diagnosztikájára,és problémát észlelt. -
Cat 02 #56330 Hát Flasht meg letöltöd a hivatalos oldalról, telepíted és elvileg megy Firefoxszal. -
#56329 mibajod vele? letöltöd, telepíted azt helló :) -
HALÁSZ ISTVÁN #56328 átnéztem de az egész motyot át kell pakolni,a firefoxhoz vagyunk
szokva,és hát 65-éves fejjel nehéz.amugy KÖSZI a gyors segítséget.István. -
Cat 02 #56327 Használj Chromeot, abban van alapból, nem kell semmit letölteni külön hozzá. -
HALÁSZ ISTVÁN #56326 nem birok az adobe flash playerral!valaki segíthetne!elöre is köszi.
István. -
SkylineGTR #56325 jaj még egy dolog, amit elfelejtettem. vmiért nem szól a mikrofon a gépemen. hagyjuk a jó helyre dugtam be, és be van a e kapcsolva című értelmes kérdéseket. a lényeg hogy az alaplapi hangkártyán régen szólt, aztán vmiért nem. vettem egy új hangkártyát, és arra van bedugva, de ott se szól. az alaplapit biosba letiltották úgy emlékszem. már minden variációt próbáltam állítani a gépen, a sok programba minden maxon van de semmi, csak zúgás. mikrofon jó, mert másik gépen szól. itt viszont bedugom, és ki se írja hogy jack dugót csatlakoztattak. ötlet? lehet hogy az alaplapon szállt el vmi?