Na ucso beiras az ugyben, mert telleg nem akarom Tibiek forumat telespammolni, meg mar felig alszom is
En mint egy NEGATIV peldat hoztam fel az SLt, erre nehany (pozitiv iranyban) ELFOGULT ember rogton ramugrott. EN NEM voltam soha, es nem is vagyok elfogult az Invictussal szemben, se pozitivan, se negativan. Ellentetben nehany ismerosommel, akik bezzeg szidtak az Insanet mikor megjelent. (mondjuk nemtom mekkora nyilvanossag elott vallalnak ezt ) Nekem meg teszett is, neten is elszorakoztam vele parszor. De az SLel mas a helyzet. Ami szar az szar. Es nehogyma' valaki lehurrogjon mikor az ev bukasarol kimondom a velemenyem. Tokmind1 hol teszem. Az meg hogy "mit kapok" itt vagy ott qrvara nem izgat, minek erdekelne hulyek velemenye? Akinek meg tetszik az a jatek az hulye, akarki "meglassa" aki veszi a faradtsagot es elinditja, felteve hogy a C64 ota jatszott massal is
Szoval aki barmi rosszat leir arrol a jatekrol az rogton public enemy lesz, bezzeg akik rogton ratamadnak arra aki leirja az oszinte velemenyet azok a megertes martirjai? Jaja szeressuk egymast, peace, woodstock, hippik meg minden, de azer nehogymar nyalizni kelljen CSAK MERT EGY JATEK KESZITOI MAGYAROK.
Mivel reszemrol lezartam a temat (mondjuk csak Tibiekre valo tekintettel, mer utalom ha belemkotnek mikor igazam van ) ezert NEM kerem meg a SL hivoket hogy soroljanak fel az utobbi 3 evben kiadott jatekok kozul 3 olyat amelyik bugosabb volt elso kiadasban illetve a 3. patch-e utan is, illetve 3 olyat amelyik rosszabbul megirt enginevel rendelkezett. Na csao, es jatszatok csak az SLel, eros gyomrot hozza