DR új játéka
-
Igen, az a legjobb, hogy teljesen ott kell lenni a játékban, minden idegszáladdal, mert végre sikerül mondjuk túljutnod egy aláaknázott részen, mikor hirtelen két oldalról támadnak, és még mindig vannak felfedezetlen aknák, és mikor menekülni próbálsz, simán belefuthatsz egy-egy aknába. Szóval igen, ha egy kicsit is képes vagy beleélni magad a játékba, akkor nagyon nagy játékélménnyel gazdagszol. Csak mikor mondjuk cigiszünetet tartok, akkor akaratlanul is elgondolkozom azon, hogy milyen lehetett valóban ott lenni, és azt hiszem ez az amiért ez a játék mindennél jobb hangulattal rendelkezik. Egyszerűen hihetetlen, tényleg úgy van ahogy mondod, hogy összeszorul a szívem, ha egy katonám elvérzik, de tudom, hogy tovább kell lépni, hiszen ha nem tudok rendesen koncetrálni, akkor értelmetlen lesz a halála, és mind itt pusztulunk.
Tudom, hogy sokan kicsit betegnek fognak tartani, hogy ennyire komolyan veszem ezt a játékot, de higgyjétek el, hogy ezt a játékot csak teljes beleéléssel lehet játszani, és ehhez nagy segítséget nyújt a játék grafikája, és hanghatásai, plusz a napló, ami igazábol elmeséli a történetet. Egyszerűen fantasztikus.
Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam, és bár ez csak Árnyvadás véleményének egy rossz koppintása, de ezzel nem ártani akartam neki, hanem inkább csak a véleményét alátámasztani.
Ami nagyban segíti azt, hogy át tudjam élni ezt a játékot, az a teljes magyar nyelv, mert ha angolul lenne, akkor még ott lenne az, hogy gondolkozom rajta, hogy mit is olvasok, és itt meg könnyebben megértem,és így át is tudom élni.
Mégegyszer bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de egyszerűen nem bírom abbahagyni.