A Gyűrűk Ura - A Két Torony
  • Csacsi
    #509
    Sziasztok. Megnéztem a másdik rész bővített változatát. Semmi spoiler nem lesz benne, szóval lehet nyugodtan olvasni.

    Mikor az első részről kijöttem, akkor egy álom vált bennem valóra az elmúlt 3 órában. Teljesen el tudtam felejteni az eltéréseket a könyvtől, és teljesen elvarázsolt. Azt hittem, ezt nem lehet felülmúlni. Aztán jött az első rész bővített változata, és még jobban erősödött bennem az érzés, hogy itt ez egy nagyon maradandó dolog, amit alkottak.

    Majd jött a második rész, és mikor kijöttem a moziból, hiányérzetem támadt. Majd abba kerestem a hibát, hogy túl sok az eltérés, de aztán rájöttem, hogy ez csak azért volt, mert túl rövid volt a film, telhetetlen voltam, még többet akartam egyszerre, és ezért voltam kicsit csalódott.

    Ám most, hogy láttam a bővített kiadást, az isét felemelte a szemembe a filmet, oda, ahova való. Hihetetlen jó vágásokkal, észre sem lehet venni, hogy ez nem volt benne az eredetibe. A zene is nagyon jól illeszkedik, szóval ismét tökéletes munkát végeztek. Ez már méltó a gyűrűk ura trilógiához.

    Szóval mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg, és nem fog csalódni, sőt.Szóval szerintem most már egy szinten van a két rész, most már epekedve várom a harmadik részt.