Amikor megvettem a gépet, pár hét múlva linkeltem oda vagy 2-3 képet, az egyikre igencsak alázó stílusban kaptam választ ami elvette a kedvem..
Kezdő vagyok teljesen.
Az a gond, hogy van aki nem úgy közelíti meg ezt a dolgot, hogy "hadd tanuljon a gyerek", hanem figyelembe sem véve a kezdő szárnypróbálgatásokat a gyakorlat teljes hiányát, csípőből leszól, mintha egy szinten lennék vele és úgy követném el a szakma szarvashibáit... (amik nyilván egy szint felett már alapvetően ismertek és kinőtt dolgok)
Én erre (más szakmai területen) kórosan ügyelek, hogy az ifjoncok kedvét ne törjem le fellengzős, becsmérlő böködésekkel, hanem rávilágítok a hibáikra konstruktívan, semleges vagy segítőkész stílusban.
(Nekem nem okoz sem örömet sem bánatot ha valaki hibákat vét egy festménynél, grafikánál, eszközválasztásnál, kompozíciónál stb. de ha kikéri a véleményemet, kíváncsi a tapasztalatomra akkor szívesen átadom, elmondom neki, ezzel nem veszítek belőle)
Valahogy ezt hiányoltam onnan, ezért nincs sok kedvem linkelgetni.. pedig érdekelne min és hogyan lehetne javítani, min érdemes változtatni az adott témánál, mik a lehetőségek, vagy szimplán csak egy mondatban egy tippet.. :)