Görögöknek annyi?!
  • zippofcy
    #49
    Mintha valahol azt olvastam volna hogy az volt a betiltas indoka hogy nem tudjak megkulonboztetni a szerencsejatekokat a "sima" jatekoktol, azok pedig tilosak.
    Ez szamomra kb. ugy hangzik mintha betiltanak a b@szast azzal az indokkal hogy nem tudjak megkulonboztetni a nemi eroszaktol ami pedig tilos. Ha igaz a hir akkor eleg nagy szegenysegi bizonyitvanyt allitottak ki magukrol a gorogok, de hat ez nem meglepo egy olyan orszagban ahol a hazak 90%a befejezetlen mert az epitesi kolcson visszafizeteset a haz befejezese utan kell CSAK megkezdeni. Kulturat NEM lehet egyik percrol a masikra szerezni, az nem vmi fertozo betegseg.
    "A masodik vilaghaboru elott a negerek afrikaban ijjal es landzsaval irtottak egymast. Utana automata fegyverekkel" Hat ennyit az elmaradott kulturakrol :)
    A koncentracios taborokat viszont egy magat "kulturnepnek" vallo nemzet hozta letre. Ennyit meg a betartott ERTERLMETLEN torvenyekrol :)
    A kozeljovoben a szabad vallasgyakorlas melle a szabad jatekhoz valo jogot is bele kell majd venni az alkotmanyba hogy jogallamrol beszelhessunk? :D Es mi jon azutan? A szabad seggtorleshez valo jog? Olyan torvenyek hozasaval amit senki nem tart be (mert ellentmondanak a jozan esznek) a jogbiztonsag serul, mert az emberek alt. NEM tesznek kulonbseget torveny es torveny kozott. Nem tartjak be egyiket sem. Ez amugyis egyszerubb minden szabaly eseteben :)