.
  • SZilaJMaGGoT
    Arra esetleg nem gondoltál hogy te vagy a fasz?? Én nem akarok bántani, se védeni senkit, de az elején is nagyon fasz voltál mikor elkezdtél írogatni ide(ha valamire felhívták a figyelmed egyből belekötöttél), és streeter eleinte még nem szólt semmit, de te nem tudsz leszokni a hülyeségekről. Nem támogatom a gyerekes viselkedést, de az über láma rangot pl én találtam ki, úgyhogy vagy változtatsz magadon vagy megkapod. Nem szeretnélek ennyire megalázni, de kicsit elgondolkodhatnál a dolgokon, és a hsz-om után nem elkezdeni a kötekedést, mert azzal nem fogsz megoldani semmit, csak ha megtanulsz kicsit viselkedni. Ezt csak a te érdekedben mondom, mert az ilyen embereket, nem csak fórumon nem szeretik. A reklámozásról pedig leszokhatnál. Az egy dolog hogy az nézi meg aki akarja, de nem sokan kíváncsiak rá, ráadásul rondítja az oldalt, mert nem reklám oldalnak készült. Ha csinálsz egy igényesebb oldalt, és lesznek rajta, videók, képek, nagyobb számban, és 10 percnél hosszabbak lesznek a videók, akkor még ki is linkeljük neked.